Kradja,drskost,bezobrazlu k

Da li ste se ikada zapitali da li je neko ukrao vašu pesmu ili tekst odavde iz naših blogova sa Krstarice? Ja jesam,probajte i vi...uguglajte početne reči vaše pesme...evo šta sam ja dobio..gospodin je ukrao moje blogove sa sve slovnim greškama i slikama i jos stavio svoju sliku pored njih....

Moj blog se nalazi ovde...lako je utvrditi po datumu koji je tekst objavljen ranije
http://forum.krstarica.com/entry.php/16353-Kocka-šećera

W2wfc.jpg

Ti sto kradu tudje...nece se oni potresti...zabole njih...da imaju obraza i casti ne bi im palo na pamet krasti...
smesna.gif
..nije mi bila namera al ispade u stihu...

a taj sto je pokrao tvoje blogove, i ona sto je pokrala Zeljenine pesme...i svi ti koji se kite tudjim perjem su za zaljenje...sami sa sobom, oni znaju ko su i sta su....jadnici

Ti sto kradu tudje...nece se oni potresti...zabole njih...da imaju obraza i casti ne bi im palo na pamet krasti... ..nije mi bila namera al ispade u stihu...

a taj sto je pokrao tvoje blogove, i ona sto je pokrala Zeljenine pesme...i svi ti koji se kite tudjim perjem su za zaljenje...sami sa sobom, oni znaju ko su i sta su....jadnici

uopste ne razumem cemu to? prevariti nekog drugog na netu, navesti ga da pomisli da si talentovan??? koga je to briga

nismo se svi rodili talentovani za poeziju ili prozu, ili bilo koju drugu vrstu umetnosti. stavise, vecina nije. ali zato je ostalima (nekima) dato da prepoznaju i vole umetnost, uce od nje, obogacuju svoj duh i zivot..zar to nije dovoljno?

Marija.S.;bt165757:
uopste ne razumem cemu to? prevariti nekog drugog na netu, navesti ga da pomisli da si talentovan??? koga je to briga

nismo se svi rodili talentovani za poeziju ili prozu, ili bilo koju drugu vrstu umetnosti. stavise, vecina nije. ali zato je ostalima (nekima) dato da prepoznaju i vole umetnost, uce od nje, obogacuju svoj duh i zivot..zar to nije dovoljno?

kako ne razumes...pa to im jedino mesto gde ce im se neko diviti, jer ocigledno je da su toliko jadni, prazni i za zaljenje...i onda lepo ukradu necije delo i zamisljaju da su uspesni, bar u nekoj oblasti:dash::

uzive se u ulogu pesnika..pisaca..i primaju pohvale kao da su oni licno to napisali:eek::evil::evil:

moji tekstovi u blogu su datumski identični na FB pod pravim imenom i datimom...

Mislim da postoji opcija da blogove mogu samo registrovani korisnici na Krstarici možda i prijatelji samo...) da pregledaju...
Mada ima kradje naveliko...rešenje je staviti to u knjigu...autorizovati text...

SibirskiTigar;bt165750:
Lena01 - tako brzo je ujspeo da skine svoju umilnu facu iz svog avatara al sam je zato ja sacuvao i povreeno cu je stavljati i na ovaj ali i na blog karike.com nek se zna o kome je rec

Samo nemoj cesto...mogao bi se neko zaljubiti u lopova, pa eto belaja:think:

Tol, ne vjerujem ni da bi zastita blogova od pregleda neregistrovanih članova bila od neke pomoci, registrovati se lako..a prijatelji..mozda je i ovaj lik neko od tigrovih prijatelja, mozda Željenine pjesme prenosi neko od njenih prijatelja i objavljuje kao svoje, ko ce znati na sto su ljudi sve spremni u svom ludilu

Back