Kradja,drskost,bezobrazlu k

Da li ste se ikada zapitali da li je neko ukrao vašu pesmu ili tekst odavde iz naših blogova sa Krstarice? Ja jesam,probajte i vi...uguglajte početne reči vaše pesme...evo šta sam ja dobio..gospodin je ukrao moje blogove sa sve slovnim greškama i slikama i jos stavio svoju sliku pored njih....

Moj blog se nalazi ovde...lako je utvrditi po datumu koji je tekst objavljen ranije
http://forum.krstarica.com/entry.php/16353-Kocka-šećera

W2wfc.jpg

Zaista nemam reci.... sta reci... Osecas se kao da ti je neko uzeo deo duse...bar ja teko osecam
Bezobrazluk je to bre...nista drugo

A,mozete zamisliti koliko su ti ljudi jadni kad to rade?

Na zalost, prava nisu zasticena, pa ne vidim sta mozemo uciniti osim javne optuzbe, koja kradljivcima nece puno zasmetati, jer da imaju obraza i malo ne bi se kitili tudjim perjem...

Ninel;bt165678:
Zaista nemam reci.... sta reci... Osecas se kao da ti je neko uzeo deo duse...bar ja teko osecam
Bezobrazluk je to bre...nista drugo

A,mozete zamisliti koliko su ti ljudi jadni kad to rade?

Na zalost, prava nisu zasticena, pa ne vidim sta mozemo uciniti osim javne optuzbe, koja kradljivcima nece puno zasmetati, jer da imaju obraza i malo ne bi se kitili tudjim perjem...

Ne znam motiv koji ga je naveo da uzima tudje ali blago receno jeste jadno

Ti bar dobro znaš,Tigre...da su meni ukrali bar tri zbirke pesama....i apsolutno se slažem sa tobom to je to totalni bedakluk...teško je izboriti se protiv kradje...Medjutim ko nema svog duha ...neće se usrećiti ni potpisivanjem tudje duhovne tvorevine...Ne brini,druže...samo se od dobrih krade...i još nešto...ovim tvojim blogom podseti me na tvoje bisere...tako da sam odmah ovaj jedan koji ti je kradjen postavio http://www.fontanasnova.com/

miwka;bt165686:
Ti bar dobro znaš,Tigre...da su meni ukrali bar tri zbirke pesama....i apsolutno se slažem sa tobom to je to totalni bedakluk...teško je izboriti se protiv kradje...Medjutim ko nema svog duha ...neće se usrećiti ni potpisivanjem tudje duhovne tvorevine...Ne brini,druže...samo se od dobrih krade...i još nešto...ovim tvojim blogom podseti me na tvoje bisere...tako da sam odmah ovaj jedan koji ti je kradjen postavio http://www.fontanasnova.com/

znam,secas se da sam ti slao linkove gde su tvoje pesme potpisali drugi...ne ocekujjem ja nista ali neka mu bar vide lice sa kojim se 'dicio'

Hah, i ja nalazim neke svoje blogove na drugim sajtovima, potpisane tuđim imenima. I to one koji su delovi mojih objavljenih knjiga, katalogiziranih u Narodnoj biblioteci Srbije i zaštićenih autorskim pravom.
Tako da, miwka, ni potpisivanje punim imenom i prezimenom ne garantuje da će potencijalni plagijatori biti naterani na razmišljanje.

Borac za prava zivotinja;bt165707:
Hah, i ja nalazim neke svoje blogove na drugim sajtovima, potpisane tuđim imenima. I to one koji su delovi mojih objavljenih knjiga, katalogiziranih u Narodnoj biblioteci Srbije i zaštićenih autorskim pravom.
Tako da, miwka, ni potpisivanje punim imenom i prezimenom ne garantuje da će potencijalni plagijatori biti naterani na razmišljanje.

Da imaju sposobnost razmiljanja ne bi ni potpisivali tudje tekstove

Borac za prava zivotinja;bt165707:

Potpisivanjem pravim imenom i prezimenom autori potvrdjuju svoje delo ako su sugurni u sebe.Plagijatora će biti i dalje ali će pritisak biti veći.Znam da bi potpisivanjem realnim imenima avatari i virtuelna imena izgubila svoju draž...ali jedno je sigurno...što bi rekao Mitar Mirić...Plagijatori su medju nama...Ako već na Krstarici postoji mogućnost da se ima po tri četiri naloga...prostor za manipulaciju je veliki....:bye::bye::bye:

Sib, ne bih rekla da je u ovom slucaju drskost u pitanju, prije bih rekla apsolutna ludost.
Sta je u glavama likova koji ovako bezočno kradu tuđe intelektualno vlasnistvo tesko je utvrditi, dal su im zivoti toliko prazni pa nemaju nista pametno za reći...ili su toliko jadni i nezadovoljni sobom pa se tuđim perjem kurce pred rajom.
Samo su se zahebali u jednoj stvari, ovaj virtuelni svijet je uzasno mali, sve se prije ili kasnije otkrije, a onda kradljivci se sakriju u misiju rupu..evo i ovaj doticni sto je tvoje blogove krao je svoju sliku sklonio nakon tvog komenta, a vjerovatno ce se i on skloniti s bloga zauvijek...ipak je naletio na tigra, pametnije mu je da bjezi :per:

slika od nocas
Ogp5u.jpg

slika sad
vSdPF.jpg

i uzgred, u ovom blogu je ipak promijenio nesto...Mika je postala Milan, a Maki - Mama, čak ni dovoljno maste nema da izmisli ime za zenu.:roll:

Neko je rekao da treba obrisati blogove, zasto? Predati se zbog par nistarija koje kradu vase...nisu vrijedni predaje. Pisite i dalje i kacite, zbog sebe i zbog onih koji vas rado citaju.

Back