Kozni mantili...gde kupiti, sajt na netu...

DaRkGuitaRist88

Domaćin
Poruka
4.231
Ne mogu da verujem da ne mogu nikako da nadjem bar jedan kozni mantil koji mi se svidja!!!
Gotovo nema u zemlji radnja gde mogu naci bar neki kozni mantil...
Ja npr necu mantil kao sto verovatno zamisljate "evo ovaj se napalio na matrix" ne necu takav nego hocu da nije mnogo dugacak da je dugacak skoro do kolena, da ima kapuljacu...

Jel postoji negde u ovoj zemlji tako nesto da se kupi i koliko bi tako nesto kostalo?
Spreman sam da dam najvise 20000din da kupim sebi najzad jaknu koju cu nositi godinama...

Ne mogu da verujem da ne mogu nikako da nadjem bar jedan kozni mantil koji mi se svidja!!!
Ja npr necu mantil kao sto verovatno zamisljate "evo ovaj se napalio na matrix" ne necu takav nego hocu da nije mnogo dugacak da je dugacak skoro do kolena, da ima kapuljacu...

Jel postoji negde u ovoj zemlji tako nesto da se kupi i koliko bi tako nesto kostalo?
Spreman sam da dam najvise 20000din da kupim sebi najzad jaknu koju cu nositi godinama...

znam ja gde može da se naruči. dobiješ na pp podatke!

ja kupila prelep,ali ne ovde....

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    16,1 KB · Pregleda: 23
  • Snapshot_20100912.jpg
    Snapshot_20100912.jpg
    21,5 KB · Pregleda: 20
  • Snapshot_20100912_1.jpg
    Snapshot_20100912_1.jpg
    57,2 KB · Pregleda: 20

Ja kupih na sajmu kožnu jaknu sa krznom, u butiku koji ima gomilu modela, a imaju i sajt www.kozne-jakne.rs. Baš sam zadovoljna. Daju do kraja oktobra popust 2000 dinara, tako da sad imam i za rukavice. Nisam gledala muške modele, ali rekoše da imaju sve na sajtu.
Inače, mantil već imam, i to je zakon kad počne da duva košava. Videla sam neke mantile u ponudi, ali sam ja baš tražila neku elegantnu, kratku jaknu sa krznom. Moj brat je kod njih uzeo prošle godine jaknu, pilotku i zadovoljan je. Inače, na mantile ne ide kapuljača, već na jaknu :) Uz mantile se nose kape i šeširi.
Kupila sam i sredstva za održavanje, što je važno jer može koža da traje i više od deset godina ako se lepo čuva, samo tako možeš da je nosiš godinama. Treba da se maže i čisti s vremena na vreme, da ostane kao nova. Kao i cipele i rukavice :)
Nadam se da sam pomogla.

Sad sam preko coveka nekog narucio tj rekao mu sta trazim pa ako nadje donese i ako mi stoji mozda cu da uznem, a ako ne nasao sam jednog coveka koji sije pa mozda cu verovatno da tako uradim, da uzne meru kazem mu kakav model i tako to i iskostace me najvise 150eura!
Sta predlazete sta je bolje da mi neko sasije ili da nadjem ovako!
Jel neko do sad probao tu konbinaciju da ti sasiju jaknu....

Poslednja izmena:

Samo budale kupuju u Srbiji ono sto je i do tri cetiri puta jeftinije u Grckoj i u Turskoj. Ok, Turska je daleko, ali ako se uchipi drustvo od cetvoro i ode u Solun, moze se doci do super mantila za manje od te sume koju si naveo.

Samo budale kupuju u Srbiji ono sto je i do tri cetiri puta jeftinije u Grckoj i u Turskoj. Ok, Turska je daleko, ali ako se uchipi drustvo od cetvoro i ode u Solun, moze se doci do super mantila za manje od te sume koju si naveo.

Ah da,dobro si me podsetila...Preporucujem a se raspitate kod prijatelja da li znaju da neko ide po firmama i prodaje. Moja koleginica mi je rekla da je bilo kod nje u skoli nekoliko svercerki koje su donosile kozu iz turske.

Back