Clinique 3 step program koji ukljucuje sapun za lice, tonik i hidrantni losion, koristitim dva puta dnevno sve po redu i ten mi nikada u zivotu nije bio lepsi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Andjelka777:dajte preporuku za dobar karmin, da je vlazan (kao Maybelline, hidratantan), a da je relativno trajan.
dzejn ejr:necete verovati,isprobala sam sve najskuplje kreme na nasem trzistu,ne bi li uspela da ocistim bubuljice.Obisla sam na desetine kozmetickih salona,koznih lekara i nista.O prirodnim receptima da ne govorim,sve sam pokusala i nista.Sasvim slucajno sam par puta stavila na lice kosili kremu i posle dve nedelje nisam imala ni jednu bubuljicu,a nemam ih ni sada a proslo je godinu dana.
kozmeticarku u kom gradu?Maslachak:a meni niko kozmeticharku da preporuchi?
lancome photogenic, i KANEBOmmaallaa:Koji biste mi tecni puder predlozili posto ih ja do sada nisam koristila, treba mi neki za mladu i mesovitu kozu, neki koji matira, ali na duze. Ludim kad mi se posle 2 sata zasija celo
mmaallaa:Koji biste mi tecni puder predlozili posto ih ja do sada nisam koristila, treba mi neki za mladu i mesovitu kozu, neki koji matira, ali na duze. Ludim kad mi se posle 2 sata zasija celo
i od mene preporuka kanebov73:lancome photogenic, i KANEBO
mene je mama krenula da macka od osamnaeste...jer imam suvu kozu ko i ti,i 4 godine manje...i ta krema za oci,to nikako da naviknem da mazem,a i svaki put mi zavrsi vise u ocima nego okoloscarlet.ohara:imam 26. suvu kožu. nemoj zezati da mi stvarno treba sve to? čak i krema za oko očiju![]()