Korejska kozmetika

Erborian kozmetika odlična ima je u Sefori pakuje se u malim pakovanjima ali je veoma skupa

1740649839551.png

Kreme za sunčanje su i ovako veoma štetne. Prodiru u krvotok vrlo brzo, maximalno izbegavati boravak na suncu u najkritičnijem delu dana.
Nzm što se njihove kozmetike tiče. Nisam ništa koristila, to je druga genetika po meni i teško da se i nama isto "prima".
Napr. taj njihov kult umivanja pirinčanom vodom u koju se "kunu", kod nas teško pali.
Retinol serum za lice zimi, leti sa Vitaminom C=energetska "bomba" za zrelu kožu!

Poslednja izmena:
Najbolje je na kožu koristiti samo one sastojke koje i sama koža sadrži. Sve drugo je manje ili više štetno.
Puderi zatvaraju pore i koža ne diše, makar bili i vrhunski. Znači,...proizvod za izbegavati. Ili za koristiti samo u kratkom intervalu, par sati i nakon toga čišćenje lica.
Parfemi takođe sadrže štetne hemikalije, zato ih treba stavljati preko odeće, nikako direktno na kožu.

Kreme za sunčanje su i ovako veoma štetne. Prodiru u krvotok vrlo brzo, maximalno izbegavati boravak na suncu u najkritičnijem delu dana.
Nzm što se njihove kozmetike tiče. Nisam ništa koristila, to je druga genetika po meni i teško da se i nama isto "prima".
Napr. taj njihov kult umivanja pirinčanom vodom u koju se "kunu", kod nas teško pali.
Retinol serum za lice zimi, leti sa Vitaminom C=energetska "bomba" za zrelu kožu!
ja npr imam veoma bled ten, izmedju da izgorim i potamnim birsm kreme

Back