- Poruka
- 70.632
Nešto je svi hvale a svuda je reklamiraju...onaj Tirtir puder mi svuda izlazi...pre toga Hada Labo...
Da li uopšte ima neki njihov proizvod koji je vredan spomena?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledaj šta kupci na stranim sajtovima kažu za to. Recimo AmazonNešto je svi hvale a svuda je reklamiraju...onaj Tirtir puder mi svuda izlazi...pre toga Hada Labo...
Mislim da to nije pitanjeJužna ili Severna Koreja?
Sve sto ima veze sa nekim Korejama treba izbegavati.Nešto je svi hvale a svuda je reklamiraju...onaj Tirtir puder mi svuda izlazi...pre toga Hada Labo...
ja npr imam veoma bled ten, izmedju da izgorim i potamnim birsm kremeKreme za sunčanje su i ovako veoma štetne. Prodiru u krvotok vrlo brzo, maximalno izbegavati boravak na suncu u najkritičnijem delu dana.
Nzm što se njihove kozmetike tiče. Nisam ništa koristila, to je druga genetika po meni i teško da se i nama isto "prima".
Napr. taj njihov kult umivanja pirinčanom vodom u koju se "kunu", kod nas teško pali.
Retinol serum za lice zimi, leti sa Vitaminom C=energetska "bomba" za zrelu kožu!
Da,...nužno zlo, kad moraš da budeš izložen suncu.ja npr imam veoma bled ten, izmedju da izgorim i potamnim birsm kreme
pa daDa,...nužno zlo, kad moraš da budeš izložen suncu.
Uglavnom u radnjama - Sukoshi Mart ili Kiokii, oni prodaju kozmetiku iz Azije. Ponekad narucim online, ili kod njih ili na Amazonu.Gde nabavljas?
Nešto je svi hvale a svuda je reklamiraju...onaj Tirtir puder mi svuda izlazi...pre toga Hada Labo...
Od tada sam ga probala. Meni je za 30 evra ocajan. U toj kategoriji cena postoje mnogo bolji. Realna cena bi bila za njega max 10 eur-a. Naplatili si silno taj marketing i pakovanje.Pogledajte prilog 1742814
Pogledajte prilog 1742815
Onako, nije los. Posto se rijetko sminkam volim da je sminka diskretnija, pogotovo puder. Ima boljih![]()