KOVRDŽAVI BIŠON

attachment.php

attachment.php

Ostatak slika je u albumu ARI

I jedno pitanje vezano za Pani.Da li preporučijete da je ošišam sasvim na kratko, 25.05. puni 3 meseca? I čime da je tako malu zaštitim od krpelja?Ispadoše dva pitanja :rumenko::zcepanje:

Frontline u spreju može za štence od 2. dana života a može i skotnim kujama. Ja sam njime tretirala Popi,skoro godinu dana ,da se ne baci,i apsolutno ništa joj se nije kačilo,ni buve ni krpelji Čak mi je vet rekao da je to mnogo bolje sredstvo od ampula za ove sitne pse. :bye:

Ma super su,imaju boksic koji zauzima pola sobe i samo trckaju i igraju se,a vec im je i dlaka porasla,mnogo su slatki! Treba sledece nedelje da dobiju svoju prvu vakcinu,a ostala su jos tri da se udome. Taman da te pitam,kako si odvojila svoju bisonku od njih da prestane da ih sisa i da li su joj se brzo vratile sisice na staro?

kiki je sama pocela da ih odbija od sisanja - kad su im porasli zubici toliko da je nju dojenje bolelo ..... jednostavno dodje da ih vidi i furne cim se oni nakace da sisaju :rotf: bili su smesni ... ona bezi, a oni trce za njom ... slatkisi :) a trebalo je jedno mesec dana da se potpuno povrati izgledom. kad su bebice udomljene, patila je ... bila jako mrsava .... e, onda smo je animirali, pa se povratila .... sada je ok - opet sebicna i samoziva kao pre :manikir:

Back