kamenicvet
Iskusan
- Poruka
- 5.440
Zaboravih da Vas pitam. Da li Vas stalno pitaju: "Jel to maltezer"?
![]()
Mene ne pitaju,ja imam minijaturnu maltezerku,mene pitaju "koja je to rasa,jel još štene" ili komentarišu,"ijaoo, vidi kako je slatka pudlica".

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()

![]()

Sisali smo u Novom Sadu u Puffy Pet salonu, prezadovoljna sam. Imaju salone i u BG al nekako mislim da je bitno ko sisa, a ne gde se sisa! 
Bitno je da slicker cetka ima mekano jastuce tj. da kad stisnete dlanom ne bode. Ja sa prvo kupila neku bez veze cetku u pet shopu, prilicno je ostra i njemu je jako smetala, bola ga je. Onda sam cula za bolje cetke, i nabavila All System. Ima i boljih sigurno, al ja sam nasla te, i ne da sam prezadovoljna! Prvo njega ne bode, a drugo necete verovati koliko je efekat drugaciji kad boljom cetkom ocetkate psa.

kad su rekli, zvacemo Vas za dva sata kad zavrsimo da dodjete po psa! Kad smo dosli, pas veseo, lep kao slika, savrseno osisan! 

Ja sam kupila cetke od gospodina Vladimira Pijunovica iz Vrbasa, on radi prodaju jako dobrih proizvoda za pse. Od njega kupujem i sampone. Vrlo je profesionalan. Evo link sa njegovog sajta sa cetkama.
http://monalineterriers.com/component/k2/itemlist/category/146-slick-mekane-četke
Mada vidim da trenutno nema na lageru srednju i malu all system cetku, ipak ga kontaktiraj da cujes kad ce biti. Takodje ima i Doggyman slick cetke, o njima sam cula sve najbolje, al ih nisam opipala uzivo. Tako da je, opet kazem najbolje da se cujes s njim. Da, videces ima i Chris Christensen, njih sam "pipala" ekstra su al pogledaj cenu, dooosta su skuplje!
Mozda se javi jos neko sa boljim iskustvom!
Nadam se da sam pomogla.
![]()

Kako da Vam ne verujemo, pogled na Vase pudle govori sve!! 

gagasfKako da Vam ne verujemo, pogled na Vase pudle govori sve!!
Prosto je neverovatno kako je kod nas tesko naci kvalitetnu opremu i kozmetiku za pse, a eto vec u susednoj Hrvatskoj situacija je potpuno drugacija. Ja sam se nabacala para i para dok nisam otkrila Vladimira.
Ako nije tajna koju kozmetiku Vi koristite?
![]()

Danas u 17:15 počinje rezime celog ciklusa, sutra je finale. Verovatno će i danas biti kratak osvrt na "jučerašnje" suđenje.
to sam i ja radila
stavim granule pa posle pola sata sklonim i nema nista do uvece
opet vratim granule i nista
tako dan danipo pa onda popustim kad pocne da povraca
koji je on prevaant
dovoljno je da u ciniju sa granulama naseckam jednu svezu sargarepu i nema problema sve pojede

Ja se izvinjavam, a da procitas ponovo sta napisah. Jako je bitno da ujutro dajes kuvano, a navece granule, bas kao sto napisah.
Pokusaj nedelju dana tako, zeludac mu nece biti prazan, pa nece sigurno povracati.
Mada i da mu se tako mesa, nije ni to problem, moji nisu hteli ni tako, uredno bi sve odvojili. Jedino ne bi trebalo granule navlazene (meke) stalno da jede...
inace, probaj i granule da promenis![]()
Mozda bi mogla da probas s tim. Inace, ja mojima cesto mesam granule... dodam vise TOW-a pa granule za ciscenje zuba, onda ubacim i RC i sta mi padne na pamet...
)