KOVRDŽAVI BIŠON

Imam resenje, savrsena majica:

Iamnotapoodle20071-1.jpg

I u sve pare da ce opet pitati, jel to pudla!!!

:cepanje::cepanje::cepanje::cepanje:

Mima76 :arrow: Sisali smo u Novom Sadu u Puffy Pet salonu, prezadovoljna sam. Imaju salone i u BG al nekako mislim da je bitno ko sisa, a ne gde se sisa! :znamiguje:
NatasaNatasa :arrow: Bitno je da slicker cetka ima mekano jastuce tj. da kad stisnete dlanom ne bode. Ja sa prvo kupila neku bez veze cetku u pet shopu, prilicno je ostra i njemu je jako smetala, bola ga je. Onda sam cula za bolje cetke, i nabavila All System. Ima i boljih sigurno, al ja sam nasla te, i ne da sam prezadovoljna! Prvo njega ne bode, a drugo necete verovati koliko je efekat drugaciji kad boljom cetkom ocetkate psa.
Ja imam ove cetke:
3749aaa8ee129d7e919bddcc7e09cd36_XL.jpg

d6086de322f98f66cc694f32ea284557_XL.jpg

Ova trouglasta je za teze dostupne delove iza usiju, ispod nogica, al meni ova cetvrtasta odradi posao tako da trouglastu ne koristim.
Cesalj imam neki jeftini:
cesalj-za-pse-sa-srednje-gustim-zubima-trixie-2391.jpg

To su moja iskustva, a nabacala sam se para na gluposti koje mi nikad nisu koristile. :dash:
Bili bi dobro da se javi neko od groomera, pa da cujemo profi misljenje.
Ja se raspisala...
:cao:

Moraću da nabavim tu majicu. :lol:
I mi idemo u Puffy Pet onaj na N. Beogradu i prezadovoljni smo,probah ja i druge ali nije to to. ;)
Za četke i češljeve se slažem ja isto imam njihove i zaista je velika razlika u odnosu na one iz Pet centa.

Slicker_Small.jpg

Comb_50.50.jpg

Bilo mi je malo z:shock: kad su rekli, zvacemo Vas za dva sata kad zavrsimo da dodjete po psa! Kad smo dosli, pas veseo, lep kao slika, savrseno osisan!
Sta znam, meni je bitno da pas pretrpi sto manje stresa. I naravno kad vec dajem pare da budem zadovoljna sisanjem! :zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:
I jare i pare :zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Ja sam kupila cetke od gospodina Vladimira Pijunovica iz Vrbasa, on radi prodaju jako dobrih proizvoda za pse. Od njega kupujem i sampone. Vrlo je profesionalan. Evo link sa njegovog sajta sa cetkama.
http://monalineterriers.com/component/k2/itemlist/category/146-slick-mekane-četke
Mada vidim da trenutno nema na lageru srednju i malu all system cetku, ipak ga kontaktiraj da cujes kad ce biti. Takodje ima i Doggyman slick cetke, o njima sam cula sve najbolje, al ih nisam opipala uzivo. Tako da je, opet kazem najbolje da se cujes s njim. Da, videces ima i Chris Christensen, njih sam "pipala" ekstra su al pogledaj cenu, dooosta su skuplje!
Mozda se javi jos neko sa boljim iskustvom!
Nadam se da sam pomogla.
:zpozdrav:

Ja sam kupila cetke od gospodina Vladimira Pijunovica iz Vrbasa, on radi prodaju jako dobrih proizvoda za pse. Od njega kupujem i sampone. Vrlo je profesionalan. Evo link sa njegovog sajta sa cetkama.
http://monalineterriers.com/component/k2/itemlist/category/146-slick-mekane-četke
Mada vidim da trenutno nema na lageru srednju i malu all system cetku, ipak ga kontaktiraj da cujes kad ce biti. Takodje ima i Doggyman slick cetke, o njima sam cula sve najbolje, al ih nisam opipala uzivo. Tako da je, opet kazem najbolje da se cujes s njim. Da, videces ima i Chris Christensen, njih sam "pipala" ekstra su al pogledaj cenu, dooosta su skuplje!
Mozda se javi jos neko sa boljim iskustvom!
Nadam se da sam pomogla.

Doggyman cetke su odlicne, a verujte mi da znam sta pricam, imam i nju i All systems, s tim da je meni najbolja, najmeksa Madan cetka, koju Vlada za sada nema. Krajem marta mozda odem do Hr, gde ima svega i svacega, pa mozda mogu nesto i da donesem, ali o tom, potom :)

gagasf :arrow: Kako da Vam ne verujemo, pogled na Vase pudle govori sve!! :klap:
Prosto je neverovatno kako je kod nas tesko naci kvalitetnu opremu i kozmetiku za pse, a eto vec u susednoj Hrvatskoj situacija je potpuno drugacija. Ja sam se nabacala para i para dok nisam otkrila Vladimira.
Ako nije tajna koju kozmetiku Vi koristite?

gagasf :arrow: Kako da Vam ne verujemo, pogled na Vase pudle govori sve!! :klap:
Prosto je neverovatno kako je kod nas tesko naci kvalitetnu opremu i kozmetiku za pse, a eto vec u susednoj Hrvatskoj situacija je potpuno drugacija. Ja sam se nabacala para i para dok nisam otkrila Vladimira.
Ako nije tajna koju kozmetiku Vi koristite?

Inace, Vlada sve uzima iz Hrvatske, zato kod njega ima svega sto ima i tamo :)
Ja sam bila umerenija s kupovinom cetki, ali zato imam izbor sampona za pse kao mala parfimerija.
Ja sam do skoro koristila All Systems sampone i regeneratore, ali sam od pre nekog vremena presla na Chris Christensen i jako sam zadovoljna njim (mislim da cu ga uskoro imati u vecoj kolicini, pa ko zeli da proba moze mi se javiti da podelimo).

Kameni cvet trebalo bi da se vidimo, da isprobas i ovo;))

Mima, aja znas li od kada pricam da je meni teze odrzavanje krace od duze dlake...ihaaa.... Kraca se mrsi odmah do koze, a duza pri vrhu. Ko ceslja svoje pse, odlicno zna sta to znaci :(

Gledala sam večeras polufinalnu epizodu Groomer has it, drugi ciklus, i njih troje su imali zadatak da urade izložbenu frizuru bišonima. Okarakterisali su ih kao najkomplikovaniju frizuru prema AKC standardima. :)

ovo moje dzukelce i dalje zeza sto se jela tice
nece ciste granule pa nece
moram nesto da pomesam da bi ih pojeo
kuvano meso,pirinac ili sargarepu(kuvanu ili presnu)
sta god ali ciste nece
ne znam sta da radim
jel ima neko neki svet
da li da promenim granule ili ne?

Kuvano, to sto si navela, daj mu prepodne, granule skloni. NJih samo mu ostavi navece. Imala sam problema s Leom i njegovom ishranom, na nos mi je izasao. Sada kada je zreo pas (4 godine) jede sve sto nadje. U periodu mrljavljenja sam sklanjala hranu po tri dana, dok ne krene da povraca od gladi. Dok nisam ihvatila ovaj fazon:kada ujutro dobije kuvano, uvece jede granule, kada ne dobije kuvano u stanju je da odbija granule dok ne krene da povraca zeludacnu kiselinu.
Sada se sve to ponavlja s Enom, jede kao osrednji vrabac, ali vise stvarno ne mogu da brinem. Zdrava je, prava, jesce...

to sam i ja radila
stavim granule pa posle pola sata sklonim i nema nista do uvece
opet vratim granule i nista
tako dan danipo pa onda popustim kad pocne da povraca
koji je on prevaant
dovoljno je da u ciniju sa granulama naseckam jednu svezu sargarepu i nema problema sve pojede

to sam i ja radila
stavim granule pa posle pola sata sklonim i nema nista do uvece
opet vratim granule i nista
tako dan danipo pa onda popustim kad pocne da povraca
koji je on prevaant
dovoljno je da u ciniju sa granulama naseckam jednu svezu sargarepu i nema problema sve pojede

Ja se izvinjavam, a da procitas ponovo sta napisah. Jako je bitno da ujutro dajes kuvano, a navece granule, bas kao sto napisah.
Pokusaj nedelju dana tako, zeludac mu nece biti prazan, pa nece sigurno povracati.
Mada i da mu se tako mesa, nije ni to problem, moji nisu hteli ni tako, uredno bi sve odvojili. Jedino ne bi trebalo granule navlazene (meke) stalno da jede...
inace, probaj i granule da promenis:)

Poslednja izmena:
Ja se izvinjavam, a da procitas ponovo sta napisah. Jako je bitno da ujutro dajes kuvano, a navece granule, bas kao sto napisah.
Pokusaj nedelju dana tako, zeludac mu nece biti prazan, pa nece sigurno povracati.
Mada i da mu se tako mesa, nije ni to problem, moji nisu hteli ni tako, uredno bi sve odvojili. Jedino ne bi trebalo granule navlazene (meke) stalno da jede...
inace, probaj i granule da promenis:)

htela sam da kazem da sam tako radila pre ali nisam se dobro izrazila
od sutra cu pokusati ovako kako si mi napisala pa cu videti sta ce da bude

a sta mislis koje granule bi mogla sada da mu dajem?
do sada je jeo royal canin junior mini

Poslednja izmena:
Ja mojima dajem Taste of the Wild-TOW, najvise im se dopada patka, mada oni granule i sada jedu, ako im ne dam nista drugo :) Mozda bi mogla da probas s tim. Inace, ja mojima cesto mesam granule... dodam vise TOW-a pa granule za ciscenje zuba, onda ubacim i RC i sta mi padne na pamet...:))

Back