KOVRDŽAVI BIŠON

Moja Sara nema rodovnik,tako da nece imati ni njena deca. :) Ja vec imam dva rezervisana i jedno ostavljamo nama. Nadam se da ce sve biti u redu, ne mogu da zamislim nju trudnu. Evo postavicu neku slikicu, nisam odavno.

Uzece mi jedna drugarica i mog verenika drug, a i vise tako volim, posle mogu da svratim kod njih da ih vidim kad hocu. Na jos jednom forumu me pitalo nekoliko ljudi,ali prvo moraju bebe da se rode, pa tek onda cemo da razmisljamo o tome.

Moja Kikica nema rodovnik ... tacnije zena od koje sam je usvojila tvrdi da ima, ali mi ga nikada nije dala - a ja nisam insistirala zato sto je ona moj ljubimac i nemam nameru da je setam po izlozbama .... Mladozenja sa kojim sam je parila je takodje bison bez rodovnika .... i decica ce biti bez .... ali nema veze, sta je tu je :)

Ne znam koliko ce ih osteniti ... kazu da je to do 5 stenaca ..... videcemo ... Kikica bi trebala da se osteni izmedju 10. i 12.decembra - ZIVA NISAM. Hiljadu pitanja u mojoj glavi, strahovi neki cudni .... da li ce sve proci kako treba .... da li ce sa stencima biti sve ok .... da li ovo, da li ono .... ma uzas.

Za sada imam dva interesenta da kupe stence (nemam ideju za koliko para, posto nemaju papire - ako neko ima ideju nek javi), jedno stene ide Mladozenjinim vlasnicima, a jedno mojoj sestri .... Uglavnom, diskoteka sa Kikicom i njenim trenutnim stanjem :lol:

Natasa, tako sam i ja prosla za rodovnik. Jos su nam rekli da je zensko 200 evra,a musko 300, iako su pre nego sto smo otisli svi bili po 250. Zensko 200,ali da oni dobiju jedno musko stene kad se bude prvi put parila. I naravno da to ne planiramo da im damo,kad budemo dobili rodovnik, i oni ce dobiti psa. Ni nas ne zanima, jer smo mi nju hteli kao ljubimca i ne zanimaju nikakve izlozbe i gluposti,ali nisu ispali fer. Muzjak sa kojim planiramo da je parimo ima rodovnik,ali njegovim vlasnicima nije bitno sto mi nemamo.

Izložbe služe da se pas oceni,znači da je u standardu,da nema neke mane i deformitete,i da se proceni da nije mešanac,ako je sve super i lepo iznegovan dobija i titulu,ali ne mora da bude,ocena 5 i 4 su da može da se razmnožava a da štenci imaju rodovnike,kao dokaz rase. Teško se prodaju i štenci sa papirima ,a još teže bez,samo iz tog razloga sam pitala,ja imam i rasnu kucu i mešanku,mešanku sam sterilisala jer sam je usvojila iz kontejnera,pa ne želim da se to ikad desi njenom nekom štenetu.:)

Da,ali ne mozes na izlozbu bez rodovnika.Koliko ja znam? Ali ne bih se slozila sa tobom,sa rodovnikom se tesko prodaju jer su preko 500 evra,a ja mislim da necu imati problema sa prodajom, kad sam napisala na netu da cu da parim Saru, dobila sam isti dan nekoliko mejlova u kojima su me pitali za cenu.

evo je prasica ..... :)

Prilozi

• SN159456.jpg
    SN159456.jpg
    32 KB · Pregleda: 18
  • SN159458.jpg
    SN159458.jpg
    35,9 KB · Pregleda: 15
  • SN159462.jpg
    SN159462.jpg
    47,3 KB · Pregleda: 15
Kao balon je! :hahaha: Znam jednog decka iz Zemuna, on je svoju bisonku platio 500 evra, pa je imala iskrivljene zube i sugu, ne daj Boze. Tako da ni rodovnik nije bas merilo. A sto kaze Natasa, ni ja se ne brinem za prodaju. ;)

joj ja sam tako naivno usla u to parenje .... onako kao --ajde da je parimo bar jednom pre nego je sterilisemo-- .... nit sam ja nju izmerila, nit sam se nesto raspitala ..... a kad sam pocela da se raspitujem shvatila sam da to nije zajebancija ..... hehehhehehe ..... ali dobro .... ugojila se dosta, to mi je i veterinarka rekla ... i samo ide i puhce po kuci ... piski non stop ... kaki 94058049 puta dnevno ... ma diskoteka je .....

Back