Софија
Legenda
- Poruka
- 54.588
Pozdrav svima
Pre nepunih dva meseca,potpuno neocekivano i neplanirano,kupili smo Kiru za "sitan kes" od vrlo neodgovorne osobe koja ju je zapostavljala i maltretirala. Kira je bisonka,sada stara oko 9 meseci. Sve ucim u hodu,ali imam problema. Sa 7 meseci,kada je dosla kod nas,krenuli smo vakcinaciju iz pocetka,jer nismo znali koje vakcine jeste a koje nije primila. Bivsa vlasnica nije dala nista od papira, samo je usmeno tvrdila da je kuce vakcinisano. Cistili smo se od glista,lecili od suge,trebili od buva,svasta smo prosli. Osisali smo se skoro na "celavo" jer je bila uzasno ucebana. Jos se pomalo plasi nogu,iako zna da je kod nas niko nece sutnuti. E,sad,pravila sam greske za ova dva meseca, iz cistog neznanja. Jos uvek sam zbunjena.
Kiri kupujem dve vrste granula,i to Chapi i Yosera kids. Dajem joj oko 120 gr granula dnevno,podeljeno u 2 obroka,a prelivam svaki obrok trecinom kesice sosa Pedigree. Da li je to u redu?
Sampon imam Friskies Elementia,na kojem pise da je ph neutralan, ovde sam na ovom forumu procitala da to nije dobro.
Kira ima malo crvenog ispod ociju i na guzi,ali ima i zuckastu straftu duz kicme,kao da se provlaci ispod necega pa se prlja,ali se ta strafta ne da oprati.
Molim vas,koji sampon da kupim? Koji regenerator? Za suze sam procitala,to se svi slazete sta treba. Citala sam na ovom forumu preporuke,ali nisam mogla da se odlucim. Pomozite mi. Hvala unapred.
Баш ово о количини хране ме занима.
Мени је кума поверила на чување своје штене, биће код мене 2,5 месеца. Да не објашњавам разлоге.
Управо ми је речено да је храним у два оброка од по 60 гр.
Данас ми је ватрено крштење.
Међутим, и ако сам јој дала ту количину, она и даље тражи да једе.
Како да је искулирам до вечери? Је л' смем да јој дам успут ону неку псећу бомбоницу?
Само трчкара за мном у кухињу.