Kovid ili Kovilj?

Pošto se već pominje Kovilj u naslovu...možda to i jeste rešenje, ali ga je nemoguće sprovesti. U Kovilju postoji mananstir, samoodrživ, gde se "leče" bivši narkomani. Imaju svoje plantaže aronije, košnice, stočarstvo...Funkcionišu vrlo dobro i u ovoj situaciji su poprilično izolovani (mada tako žive i obično).
Imaju Manastirsku slavu 25.i 26. jula. Ove godine su je otkazali, kapije manastira ostaće zatvorene ta dva dana.

Pošto se već pominje Kovilj u naslovu...možda to i jeste rešenje, ali ga je nemoguće sprovesti. U Kovilju postoji mananstir, samoodrživ, gde se "leče" bivši narkomani. Imaju svoje plantaže aronije, košnice, stočarstvo...Funkcionišu vrlo dobro i u ovoj situaciji su poprilično izolovani (mada tako žive i obično).
Imaju Manastirsku slavu 25.i 26. jula. Ove godine su je otkazali, kapije manastira ostaće zatvorene ta dva dana.
Moj sin je u nedelju bio sa drustvom u kovilju,u nekom ritu,nesto na š,pa su ulazili i u manastir

Pa dragi moji drugari izvolite...

Vase misljenje i osecanja povodom trenutne situacije?

[/QUOTE
Malo mi je bzv.,jer sam navikla da putujem!Bezveze je što ne posećujem koncerte i festivale...jer se sve to odlaže do daljeg ili sa "zaštitnim merama", zbog kojih se menja ceo koncept događaja. Pa tako umesto da rezervišeš kartu i uživaš, moraš da se testiraš na koronu...itd.To me u suštini i najviše nervira! Nošenje maski mi smeta,ali se mora. Jedva dišem u zatvorenom i loše mi reaguje koža lica, a'l sad tako je kako je.Izbegavam velike tržne centre, dok sam do sada obično kupovala u njima(nađem uglavnom sve što treba na jednom mestu). Sada sve što mogu poručujem online.Sve u svemu...trudim se da uprkos koroni, sa ljudima održavam fizičku distancu, ne i socijalnu.U suprotnom,biće grozno!Ukoliko se svi distanciramo od svega što nam na neki način predstavlja lepšu stranu života!

Back