Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Pa dragi moji drugari izvolite...
Vase misljenje i osecanja povodom trenutne situacije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaš kako je tamo lepo, ja bila u poseti. Samo ponesi dosta cigara, da imaš za menjažu.Cekaj sto kovilj?
Pa ludara je u kovinu, vec sam rekla da je bas lepa priroda okolo sumarak, divnoca, da odem da odmorim
Boje se policijskog casa , nema izlaska na fitnes.a sto je tema na zenama?
Pa jbga ga ti sad. Prati malo... jesam okacila epizodu “Mentalitet stada”? Jesam... e pa sad se setih da nije u toj epizodi al jeste u onoj “Korona”Cekaj sto kovilj?
Pa ludara je u kovinu, vec sam rekla da je bas lepa priroda okolo sumarak, divnoca, da odem da odmorim
Ja isla tuda turisticki malo sumarak malo delibratska pescara i bas lepo da ti kazemZnaš kako je tamo lepo, ja bila u poseti. Samo ponesi dosta cigara, da imaš za menjažu.![]()
Jjbo mater ako ja znam o cemu ti toPa jbga ga ti sad. Prati malo... jesam okacila epizodu “Mentalitet stada”? Jesam... e pa sad se setih da nije u toj epizodi al jeste u onoj “Korona”
Prati malo... izaci ce on na tri noge, opusti se![]()
MOZE I Kovin!Jjbo mater ako ja znam o cemu ti to
Neki klipovi?? Nisam pratila
Ako uzmemo u obzir da ti je pojasnjenje nerazumljivije od teme,bolje da pocnemo iz pocetka.MOZE I Kovin!
Preimenuj
Sve mora covek da objasnjava
Posle dodju i kazu zene imaju vise poruka bolji su sagovirniciBoje se policijskog casa , nema izlaska na fitnes.
Jeste, jeste..Posle dodju i kazu zene imaju vise poruka bolji su sagovirnici
A ovo nije zenska tema uopste
Obicno ne otvaram vesti na blicu ali sam ovo pogledao..
To sam i ja pomislio,al nesto mi nije bilo zao betona.Obicno ne otvaram vesti na blicu ali sam ovo pogledao..
Aj sto se poskidale, i usle u fontanu,ruku na srce lep prizor (bar dve od njih).
Ali sto sede na 'ladnom betonu??
Moj sin je u nedelju bio sa drustvom u kovilju,u nekom ritu,nesto na š,pa su ulazili i u manastirPošto se već pominje Kovilj u naslovu...možda to i jeste rešenje, ali ga je nemoguće sprovesti. U Kovilju postoji mananstir, samoodrživ, gde se "leče" bivši narkomani. Imaju svoje plantaže aronije, košnice, stočarstvo...Funkcionišu vrlo dobro i u ovoj situaciji su poprilično izolovani (mada tako žive i obično).
Imaju Manastirsku slavu 25.i 26. jula. Ove godine su je otkazali, kapije manastira ostaće zatvorene ta dva dana.
Osecanja su ta da je manje kretanja a samim tim i manje seksa nego obicno.Pa dragi moji drugari izvolite...
Pitanje je vrlo jasno.Ako uzmemo u obzir da ti je pojasnjenje nerazumljivije od teme,bolje da pocnemo iz pocetka.
Neka mod menja ime teme,a ti postavi razumljivo pitanje...![]()
Pa dragi moji drugari izvolite...