Koštunica za one koji ga ne poznaju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Iron Lord

Elita
Banovan
Poruka
20.959

Upoznao bih svakog ko pruza garantije za opstanak Kosova u sastavu suverene Srbije i ko se pridrzava pravnih akata Ujedinjenih Nacija, sto sam jednom prilikom vec rekao sto znaci da sam to kazao.

I would like to meet everyone who gives me warrants for keeping Kosovo inside legal borders of Serbia, and who clings to legal acts of United Nations, as I said which means that I told that.

Vojislav Kostunica's Friend Space

Boris Tadic
dr. Ivo Sanader
stipe
George W. Bush
The Residents
Charles Darwin
Saint Paul the Apostle
Orkestar Junaci
Manastirka
Цар Лазар
Карађорђе Петровић
Књаз Милош
Вук Стефановић Караџић

DETALJNIJE:
http://www.krompir.co.yu/kostunica/

Koštunica:
Who I'd like to meet:

Upoznao bih svakog ko pruza garantije za opstanak Kosova u sastavu suverene Srbije i ko se pridrzava pravnih akata Ujedinjenih Nacija, sto sam jednom prilikom vec rekao sto znaci da sam to kazao.

I would like to meet everyone who gives me warrants for keeping Kosovo inside legal borders of Serbia, and who clings to legal acts of United Nations, as I said which means that I told that.

:lol:

Jevdjevic:
Jel umes ti neku normalnu temu da otvoris.
gradjanima Kruševca:
Ne damo Kosovo!

Ta reč je ovde pala pre mnogo vekova, i tako kad govorimo o Kosovu, postala konačna: prva i poslednja reč srpskog naroda. U celoj istoriji Srba nije bilo nijednog suprotnog mišljenja. Još se nije rodio Srbin koji bi ga dao ili rekao da Kosovo nije naše, da Kosovo nije Srbija.

A kad ga nije bilo dosad, a bilo je vremena i prilika, neće ga biti ni odsad, a neće ga biti ni odsad!

Kraća vezije ovakog stava glasi: "to se rodi jednom u 100 godina i više nikad..."

2vds212.jpg

dobar je voja :mrgreen: :roll: :D

goxy:
Najurili??Ti imas tamo neke jace opcije nego ovde:confused:

Па ни овде га нема... мислим овде се зове Ирејсрхед, а тамо се крио иза другог имена док није проваљен.
Али га има на Б92. Значи да није одсутан генерално са политичких форума, већ само са неких 8-)

Duh Sekire:
Па ни овде га нема... мислим овде се зове Ирејсрхед, а тамо се крио иза другог имена док није проваљен.
Али га има на Б92. Значи да није одсутан генерално са политичких форума, већ само са неких 8-)
Opet ti o Eraseru;)..Bre ,pa ko da ti je pola familije pobio:confused:....Decko ima svoje stavove, ponekad extremne, ponekad nedovrsene misli, ali je bezopasan8-)

Drago mi je da Kostunica nece dozvoliti da Ceda i Canak udju u vladu.
Ne razumem zasto je bilo ko ko voli Srbiju protiv ovog coveka, stvarno je pokazao da je odlican drzavnik i mudar politicar. Svi potezi do sada su itekako na mestu- definitivno ima moj glas.
Sto se tog lapsusa tice, pa to i nije nista prema Tadicu, Cedi i ostalima...
Svi ljudi koji mrze ovog coveka su u neku ruku isfrustrirani.
Nije u pravu DS i ostali koji dele Srbiju na PRVU I DRUGU.

Eraserhead zali sto se 5-og oktobra nije dogodio pokolj, ne bih voleo daima mnogo pacenika koji tako razmisljaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back