- Poruka
- 2.877
anarog vidiš da se mi što živimo u Srbiji bolje sećamo od vas što živite u Austriji ko je bio čiji kandidat 2000. godine. Daj bre nemoj više ispadati ovoliko smešan.
Procitaj VIKIPEDIJU pod DOS.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
anarog vidiš da se mi što živimo u Srbiji bolje sećamo od vas što živite u Austriji ko je bio čiji kandidat 2000. godine. Daj bre nemoj više ispadati ovoliko smešan.
bas sam isto hteo da pitam... Ljudima nesto padne na pamet ili jedu neke pecurke pa navrate na forum...
Dos bi mogao i bez Kostunice ali nisu mogli da nadju "pogodnijeg" narodu tada ;)
Procitaj:E stvarno, kakav si ti to pedantni naturalizovani Austrijanac ako se o politici informišeš na Vikipediji?
što volim tvrdoglave gastarbajtere koji su informisani
6. avgust 2000. | 17:42 Gradonacelnik Beograda Vojislav Mihajlovic kandidat je Srpskog pokreta obnove na predstojecim saveznim predsednickim izborima, odlucio je u nedelju Glavni odbor te stranke
Mozda je Stambolic bio bolje reshenje, ali...Mira(Elena)
ce to bolje objasniti
dobro bre jel mozes ti da povezes tokom jednog dana sta napises...prelistaj par strana u nazad i vidi sta si pisao...ko je rekao da kostunica nije bio predsednicki kandidat dosa?Procitaj:
www.vreme.com/arhiva_html/502/10.html
Izvinjavam se za Mihajlovica;on je bio gradonacelnik.
Ali kandidat DOS-a za predsednika je bio Kostunica.
dobro bre jel mozes ti da povezes tokom jednog dana sta napises...prelistaj par strana u nazad i vidi sta si pisao...ko je rekao da kostunica nije bio predsednicki kandidat dosa?![]()
тај проблем је на време решен
Legion Etrangere![]()
не твојој![]()
Naravno!
Prvo treba da evoluirash da kichmenjaka, pa dok stignesh..........do "oblika" da prepoznash zlochin, osudish ga,,,,treba ti josh par, svetlosnih godina
I Petar Stambolić i njegov bratić Ivan Stambolić i Slobodan Milošević, pa nešto mi se čini i Koštunica - svi su radili u interesu Albanaca na Kosovu. Ovaj poslednji u najgore vreme po državu raspušta vladu. Šta dalje reći?
I Petar Stambolić i njegov bratić Ivan Stambolić i Slobodan Milošević, pa nešto mi se čini i Koštunica - svi su radili u interesu Albanaca na Kosovu. Ovaj poslednji u najgore vreme po državu raspušta vladu. Šta dalje reći?
Čekaj mito, nemoj tako ishitreno. Ima istine u nečemu što piše WEISHAUPT.Шта даље рећи? Па треба рећи да је ово што ти пишеш ВРХУНАЦ ЛУДИЛА и тешке маније гоњења-параноје од Коштунице!![]()