Kostunica preti.......

Salvantis:
E pa jbg bobe kad na tvoju zalost nisi rodjen kao anglosaksonac, nego kao sloven. Ali nastavi da se trudis, kupi kaubojski sesir ili kisobran (ili makar kilt ;) ), mozda te jednog dana i priVate k'o svog rodjenog :D .

Ахахахаааа... када би само ови имитатори и плагијатори знали како им се ти каубоји смеју и како им се ругају и како их сажаљевају... :razz: :razz: :razz:

Silent Bob:
Pa, nisi ni ti Rus... inace... kilt je Skotski, a ne Engleski...
E vidis sad si otkrio veliku istinu :D ; a inace zato sam i napisao makar kilt, jer iako skoti nisu po poreklu anglosaksonci, vrlo su im bliski ;) .
Naravno da nisam rus, ali sam sloven, kao valjda i ti. A opet nikada ne bih podrzavao rusiju onoliko koliko ti podrzavas ameriku. Nego da ne bi opet otisli mnogo od teme (recimo do mongola :roll: ) , da se vratimo na topic a to je "kostunica preti..." ( a i tema je u :shock: )

Salvantis:
E vidis sad si otkrio veliku istinu :D ; a inace zato sam i napisao makar kilt, jer iako skoti nisu po poreklu anglosaksonci, vrlo su im bliski ;) .
Naravno da nisam rus, ali sam sloven, kao valjda i ti. A opet nikada ne bih podrzavao rusiju onoliko koliko ti podrzavas ameriku. Nego da ne bi opet otisli mnogo od teme (recimo do mongola :roll: ) , da se vratimo na topic a to je "kostunica preti..." ( a i tema je u :shock: )
Skoti i Englezi su bliski koliko Austrijanci i Madjari... Inace... sto se tice da li smo Sloveni i u kojoj meri... je pitanje koje bi mogli do sutra da naglbamo...

Inace, ja nikad nisa rekao da treba da odbacimo Srpstvo zarad Amerike, dok dezurni Rusofili stalno pricaju da treba da odbacimo Srpstvo radi ujedinjenja sa Rusima... neka hvala... ja bih opet Nemce...

A, sto se tice Voje... nije on u stanju da preti nikome.... nema cime...

eremita:
А је л' са ове локације Just another freak in the Freak Kingdom... ахаха,
да знаш "BTW" ово ти је "IN" :razz:

Каже народ: "Вид'ла жаба да се коњ поткива - па и она дигла ногу"! :razz:
Jeremija, Jeremija... da, sa te lokacije je... sta ces... ova drzava zaista jeste Freak Kingdom...

Silent Bob:
Skoti i Englezi su bliski koliko Austrijanci i Madjari... Inace... sto se tice da li smo Sloveni i u kojoj meri... je pitanje koje bi mogli do sutra da naglbamo...

Inace, ja nikad nisa rekao da treba da odbacimo Srpstvo zarad Amerike, dok dezurni Rusofili stalno pricaju da treba da odbacimo Srpstvo radi ujedinjenja sa Rusima... neka hvala... ja bih opet Nemce...

A, sto se tice Voje... nije on u stanju da preti nikome.... nema cime...

E pa sad austrijanci i madjari tesko da imaju isti jezik, a i ne zive u istoj drzavi gotovo citav vek. U kojoj meri smo sloveni mozda jeste pitanje, ali sasvim sigurno nismo anglosaksonci. Usto nisam do sada cuo da neki 'rusofili' ovde "predlazu odbacivanje srpstva radi ujedinjenja sa rusijom".

A sto se tice Voje....... :confused:

Salvantis:
E pa sad austrijanci i madjari tesko da imaju isti jezik, a i ne zive u istoj drzavi gotovo citav vek. U kojoj meri smo sloveni mozda jeste pitanje, ali sasvim sigurno nismo anglosaksonci. Usto nisam do sada cuo da neki 'rusofili' ovde "predlazu odbacivanje srpstva radi ujedinjenja sa rusijom".

A sto se tice Voje....... :confused:
Skotima Engleski nije "nijhov" jezik (kao ni Velsanima) vec je jednostavno dosao i "odomacio se" potiskujuci Keltski.

Silent Bob:
Skotima Engleski nije "nijhov" jezik (kao ni Velsanima) vec je jednostavno dosao i "odomacio se" potiskujuci Keltski.
Jesi li ti ikada cuo nekog skota da prica keltski ? Sta mislis koliko procenata stanovnistva zna taj mrtav jezik. Engleski je apsolutno jezik kojim skoti danas pricaju (doduse sa teskim akcentom :D ).
Po tom istom principu mogao bi da kazes da je staroslovenski u stvari nas jezik, a to bi nas opet dovelo u vezu sa rusima. A naravno to je nesto sto ti nikako ne bi zeleo ;)

Salvantis:
Jesi li ti ikada cuo nekog skota da prica keltski ? Sta mislis koliko procenata stanovnistva zna taj mrtav jezik. Engleski je apsolutno jezik kojim skoti danas pricaju (doduse sa teskim akcentom :D ).
Po tom istom principu mogao bi da kazes da je staroslovenski u stvari nas jezik, a to bi nas opet dovelo u vezu sa rusima. A naravno to je nesto sto ti nikako ne bi zeleo ;)
Da, ali nisu isti narod. To je poenta svega, da Skoti i Englezi nisu isti narod i da nemaju zajednicke korene. Rusi su mesavina svega i svacega... A ako bi posmatrali zajednicke korene, mislim da ne bi imali mnogo zajednickog sa Rusima..

Silent Bob:
Da, ali nisu isti narod. To je poenta svega, da Skoti i Englezi nisu isti narod i da nemaju zajednicke korene. Rusi su mesavina svega i svacega... A ako bi posmatrali zajednicke korene, mislim da ne bi imali mnogo zajednickog sa Rusima..
Pa naravno da po poreklu nisu isti narod, to sam rekao pre 5 postova, mada se u stvarnosti ta razlika prakticno izgubila. To da su rusi mesavina svega i svacega, bi mogao da kazes za prakticno bilo koji narod, pogotovo evropski (jos i vise za francuze, spance, rumune nego za ruse; i da mrzi me da stavljam velika slova) . Govorimo o poreklu, jeziku i preovladjujucem genetskom elementu.
Mada trebalo bi da govorimo o Voji :D

ovo jos traje. tihi, rusi i rosijani nije isto. rusi su gotovo cist rasni tip. platicu ti kartu, svrati, prosetaj po ulici sat vremena i razumeces o cemu pricam. rosijani... to je nesto drugo. burjat ili adigejac ili mongol nikada nece reci da je rus. ali ako mu kazes da nije rosijanin... zaklace te. bez zezanja.

Back