Koštunica odbacio Dalemin predlog o nastavku pregovora

svetolik trpkovic:
meni je piosebno simpatican predlog srpskog pregovarckog tima sto je valjda predlog drzave Srbije,dacemo sve albancima ,oni ce odlucivati o svemu na kosovu,imace svu vlast, mi im se necemo nista mesati u njihove stvari ... samo ce se to eto i dalje zvati Srbija sa drzavom u drzavi to je kao kad muz kaze zeni mozes da radis sta hoces ,da se ***** sa kim god hoces ,ja te necu ni pipati al samo nek smo mi u braku ,ne dam brak ni po koju cenu ,mislim stvarno je genijalan predlog .
samo što ova "žena" nije luda, u'vatila 15% stana i ne da se napolje :lol: :lol:

Докле ће бре да нам белосветска фукара долази у кућу и да нам прича како треба да је уредимо!!!
Докле ће амбасадори да лупетају глупости и држе говоре деци по београдским гимназијама о томе како Космет није српски, а да им нико не исчупа језик!!!

KoscheiBesmertnii:
Докле ће бре да нам белосветска фукара долази у кућу и да нам прича како треба да је уредимо!!!
Докле ће амбасадори да лупетају глупости и држе говоре деци по београдским гимназијама о томе како Космет није српски, а да им нико не исчупа језик!!!
pa dok ti ne skupis muda da ucinis nesto konkretno po tom pitanju a ne da samo prdis preko neta, a i bolje da im na vreme dok su mali kazu da nije Srpsko nego da misle da jeste pa da odu tamo i zateknu granicni prelaz i neku stranu vojsku i policiju pa jos slog da ih strefi od neprijatnog iznenadjenja .

svetolik trpkovic:
pa dok ti ne skupis muda da ucinis nesto konkretno po tom pitanju a ne da samo prdis preko neta, a i bolje da im na vreme dok su mali kazu da nije Srpsko nego da misle da jeste pa da odu tamo i zateknu granicni prelaz i neku stranu vojsku i policiju pa jos slog da ih strefi od neprijatnog iznenadjenja .
А што смрад Полт не оде у неку московску гимназију да деци одржи предавање како Сибир није Руски? Што се тамо не кур4и?

KoscheiBesmertnii:
А што смрад Полт не оде у неку московску гимназију да деци одржи предавање како Сибир није Руски? Што се тамо не кур4и?
zato sto izmedju Sibira i ostatka ruske drzave ne postoje granicni prelazi , zato sto Putin ili bilo koji ruski zvanicnik ne mora da traz dozvolu da ide u sibir i zato sto su u Sibiru ruska policija i vojska pa nema potrebe za takvim pricama/

svetolik trpkovic:
zato sto izmedju Sibira i ostatka ruske drzave ne postoje granicni prelazi , zato sto Putin ili bilo koji ruski zvanicnik ne mora da traz dozvolu da ide u sibir i zato sto su u Sibiru ruska policija i vojska pa nema potrebe za takvim pricama/
Па добро, нека онда почну са 78 дана бомбардовања Русије, окупацијом Сибира... него шиње кур@ц на нама???

KoscheiBesmertnii:
Dokle? Pa dokle god se svađamo sa njim ili im teramo inat i kad treba i kad ne treba. Češće ovo drugo, kako sinoć lepo reče Filatelista.

VRS:
Kakva je to minimalna nezavisnost? Ili si nezavisan ili nisi, nema trece.

To je ona vrsta nezavisnosti najcesce prisutna kod velikog broja malih drzava u svetu koje nemaju svoje skole, svoju vojsku, svoju valutu, svoje financijske institucije, svoje zakone, nemaju dovoljno zdrave hrane, vode za pice, svoje kadrove a svetski priznate, nemaju zirante u svetu,nemate svoje ambasade u svetu, nemate novac za penzije svojih gradjana, nemate novac za plate drzavnih sluzbenika ( miliciju, sudije, prosvetu, lekare )nemate novac za sluzbena putovanja u inostranstvo, nemate svoj avion, nemate svoje vozove, nemate svoje termoelektrane , i sve to ruzno morate da gledate i trpite a sami nista nemozete da popravite, jer vam se uvek nudi samo jedna alternativa zaduzi se kod mene i kupi ono sto ti treba pod uslovima koje ja diktiram, seti se onoga kad se borili za tvoju nezavisnost.,itd.

Licno sam bio u bar 5 zemalja novih mladih i nezavisnih u kojima su lekari imali manje od 30 EUR mesecnu platu.;

Ponavljam da se KiM-i nudi samo maksimalna autonomija kao najbolje resenje od strane Srbije, a medijska nezavisnost koju nude velike sile nije nezavisnost za upotrebu i bolji zivot u buducnosti gradjana KiM.

Back