Feta Podouri
Zainteresovan član
- Poruka
- 316
Mito bekrijo, sta se to bre dogadja. Ajde budi precizan. Gde je to Voja Putinu krljnuo jeyi;inu? Gore, u ustaa ili dole, ili mu onako ... kao vutro, ma nije valjda jos i smrkao?????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a mozda misli na kasniju likvidaciju istih.... BUKVALNO... od njih treba ocekivati i najludji "potez"Obersturmfuehrer:bogami obmanjuje i Toma
vec priprema teren za poraz radikala i kaze "Sve one stranke koje budu ispred nas ce u stvari biti porazene"
veceras na StudioB![]()
SIGNATURE 350:nekontam zasto kornjaca nosi slem
eremita nisi odgovorio na moje pitanje?
i nemoj ga ignorisati jer znam da si ga procitao
SIGNATURE 350:eremita tebi bi po dusanovom zakoniku trebalo obaviti lobotomiju.
i ebalo te to hitericno pisanje povecanih i boldovanih slova. i napisao si latinicom, ti si izdajnik, antisrbin, ustasa i goreces u paklu.
da li si slep ne znam, ali su ova 3 pasusa nepovezana.
prvi pasus govori ono sto sam ja rekao. da je vlada rekao da sb nemoze podrzati resenje koje je neprihvatljivo za Bg
drugi pasus govori o teritorijalnoj celovitosti i suverenitetu (nepostojecem)
a treci pasus govori o kompromisu.
KAKO moze da se govori o kompromisu i u isto vreme reci da ne moze podrzati ako je neprihvatljivo za Bg
SIGNATURE 350:e pa onda (k)eremita vi zaista i ne umete da citate. k stoji za kolega
ima 2 pitanja u tekstu. jedno je obojeno plavim i dovodi vas vid u pitanje,
a drugo pitanje je opet plavo i dovodi vas razum u pitanje.
ne znam zasto, oba pitanja su obojena u plavo. nekako mi je bila za vas najprikladnija ta nijansa. neznam zasto8-)
SIGNATURE 350:jel ti mene j u zdrav mozak?
spominjes mi dusana i zakonik o laganju i to sve uz histericna velika slova.
gde je tu laz neznam, ali vidim da si osetljiv na kostunicu