mysterious-fellow
Obećava
- Poruka
- 86
Zbog cega su tacno Kostunicu prozvali neobavesten? Sta ga to nisu obavestili? Izvinjavam se ako je pitanje glupo, al` me jako interesuje, a odgovori koji mi daju neki prijatelji mi ne deluju tacni..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zbog cega su tacno Kostunicu prozvali neobavesten? Sta ga to nisu obavestili? Izvinjavam se ako je pitanje glupo, al` me jako interesuje, a odgovori koji mi daju neki prijatelji mi ne deluju tacni..
Mogu o Kostunici da pricaju sta hoce,ali cinjenica je da nije lopov,da se nije prodao i da je jedan od jaaako retkih poznatih politicara koji se krece bez obezbedjenja ....a to nije mala stvar ako vidis onog Cedu narkomana koga cuva pola BG policije...
Na ovo pitanje NIKO od forumasa papagaja koji lupaju taj nazovi "fazon", sto je smisljen DS propagandom, a sve sa namerom da se omalovazi Kostunica u nedostatku afera i mrlja, nece moci da ti odgovori... nazalost opet ce salama ()sakrivati svoju glupost.
Zar je razlog i negativa sto nije hteo da isporuci bivseg sefa drzave, a "surcinac zemunac" Djindjic je iza njegovih ledja sve to odradio, da se u negativnom kontextu naziva "neobavesten?????
Za mene je to samo jos jedan pokazatelj velicine i ljudkosti koju taj covek ima u sebi, za razliku od svih pulena "forumskih pljuvaca", Cede, Djindjica Tadica, Dinkica, Dacica.... joj koliko gowana nabrojah na jednom mestu... kad se samo procitaju ta imena pa da ti se zivot smuci...
ETO ZATO JE KOSTUNICA "NEOBAVESTEN!!!![]()
Na ovo pitanje NIKO od forumasa papagaja koji lupaju taj nazovi "fazon", sto je smisljen DS propagandom, a sve sa namerom da se omalovazi Kostunica u nedostatku afera i mrlja, nece moci da ti odgovori... nazalost opet ce salama ()sakrivati svoju glupost.
[/SPOILER]
Zar je razlog i negativa sto nije hteo da isporuci bivseg sefa drzave, a "surcinac zemunac" Djindjic je iza njegovih ledja sve to odradio, da se u negativnom kontextu naziva "neobavesten?????
ku od svih pulenZa mene je to samo jos jedan pokazatelj velicine i ljudkosti koju taj covek ima u sebi, za razlia "forumskih pljuvaca", Cede, Djindjica Tadica, Dinkica, Dacica.... joj koliko gowana nabrojah na jednom mestu... kad se samo procitaju ta imena pa da ti se zivot smuci...
ETO ZATO JE KOSTUNICA "NEOBAVESTEN!!!
Za mene je to samo jos jedan pokazatelj velicine i ljudkosti koju taj covek ima u sebi, za razliku od svih pulena "forumskih pljuvaca", Cede, Djindjica Tadica, Dinkica, Dacica.... joj koliko gowana nabrojah na jednom mestu... kad se samo procitaju ta imena pa da ti se zivot smuci...
ETO ZATO JE KOSTUNICA "NEOBAVESTEN!!!![]()
Mogu o Kostunici da pricaju sta hoce,ali cinjenica je da nije lopov,da se nije prodao i da je jedan od jaaako retkih poznatih politicara koji se krece bez obezbedjenja .....
Pa koliko se ja sećam on je bio neobavešten po svim pitanjima.
Ček ne baš po svim, netko ga je lepo obavestio da je Kosovo srce Srbije.
"Koliko se ja secam"..................
eeee bes bu.ale, svi se secaju, a niko ne zna
![]()
Коштуница је иста банда као и ови на власти, а то да није знао за Слобу је лаж јер је ген. Павковић посведочио да је Коштуницу 28. јуна обавестио да се председник Милошевић налази у полицијском хеликоптеру на путу за Тузлу, и предложио му да војни авиони пресретну хеликоптер и приморају га да слети, али је Коштуница то одбио.