Коштуница "Нећемо прихватити отимање 15% наше територије"

Архангел:
Е, само су нам још и Јанези фалили са њиховим виђењем будућности Косова... Који мој се петљају ди не треба? После ће испасти Срби ксенофоби, нарочито ка Словенцима.

Боље да су ћутали...
Janezi nam dobro znani. Nista novo od njih, samo nikako da sa njima krenemo na nacin kako to Italija radi. Ako smo i ksenofobi prema njima nista strasno. Oni su prema nama jos veci.

Архангел:
Дечко, без Светосавља, Српства и Косова, нас који сада чукамо по компу вероватно не би ни било, бар не онако као што знамо за себе...Тако да...Џабе. Не вреди теби објашњавати, ти си изгледа "преломио у мозгу"...Срећно.
bilo bi nas,samo ne ovako kao sto znamo za sebe..mozda bi i bolje prosli,st znash...
ok za "svetosavlje"(sto mi je nikad do kraja jasna kategorija),ok za "srpstvo,ali kako me yebeno ne bi bilo bez kosova?!...sta,mnogo smo dobili na kosovkom mitu,pa bi prsli bez njega?

King 7:
Sta janezi uopste traze u nasoj unutrasnjoj politici? Ko je Rupela ista pitao o Kosovu? Zar oni misle da su politicki autoriteti ako su otvorili Merkatore po Srbiji i ako su u EU? kako rece Simic, njihov polozaj nije dovoljno znacajan u EU. Nije ni u Srbiji.
утриповали словенци, да могу да глуме Лондон или ти Берлин, јер ко фол они се питају нешто у Е.У

~Petar~:
bilo bi nas,samo ne ovako kao sto znamo za sebe..mozda bi i bolje prosli,st znash...
ok za "svetosavlje"(sto mi je nikad do kraja jasna kategorija),ok za "srpstvo,ali kako me yebeno ne bi bilo bez kosova?!...sta,mnogo smo dobili na kosovkom mitu,pa bi prsli bez njega?

Био бих слободан да ти предложим да проучиш српску историју, али не на дневно-политичком (читај, страначком нивоу), већ пратећи то "српство" и "светосавље", наравно да је повезано и са Косовом, али не тако како ти то интерпретираш. Ово ти кажем најдобронамерније, без икаквог страначког препуцавања...

Има ту и Босне, Црне Горе, Македоније (Јужна Србија), Крајине....Има свашта...

Kohen:
Ma , ko se vise seca , u Srbiji , da smo nekada bili jedna drzava sa CG?????

Tresla se gora, i .....................nikom nista.........

Tako ce biti i sa Kosovom........ista prica...........

Теби препорука к'о и Пери...Само Петар је ипак образован младић, а по мени није ни злонамеран, шта више врло је симпатичан, добронамеран...Надасве, срамота је не знати да су Србија и Црна Гора две независне државе ОДУВЕК биле. Повезивати то са Косовом је више него незнање, или злонамерно тумачење ситуације са Косовом.

Back