Kostunica je...

Kostunica je...

• patriota

• marioneta zapada

• nisam siguran

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
GZ:
Iz ugla obicnog covjeka koji zivi u BiH, rekao bih da je do sada pokazao dosta mudrosti, a da nije donosio prenagle odluke.. Sto je najsmijesnija stvar ovde u BIH, misli se na onaj federalni dio, ga smatraju gorim cetnikom od Milosevica..

Za moj pojam je jos uvijek na svom mjestu, mada o tome najbolje mogu da daju ocjenu gradjani Srbije..

Poz.
ajde, gorazdak, ti nama reci, iz tvog ugla, gde je to kostunica pokazo mudrost.....

advivo@ptt.yu:
Ti si Legijin brat ili "kum"!
Pošto uzimaš kao istinu njegovu izjavu - znači da pouzdano znaš da Legija govori istinu kada kaže da veruje Koštunici. Jer, to može znati samo onaj ko je sa ovim kriminalcem bliski rod ili najbliži saradnik.
Ili onaj ko ima patološke "smetnje" u razmišljanju.

Ja kazem da neko preduzme mere i da se doticni clan foruma, koji se pretstavlja kao "Fincher", milom ili silom privede na informativni razgovor i da kaze sve sto zna ili otkrije one koji znaju o svemu tome. On ozbiljno i otvoreno optuzuje premijera jedne (nase) drzave, da je nalogodavac ubistva bivseg premijera a to ljudi, ako cemo pravo, nije mala stvar. I nije tek tako neki trac.

Vama moze da se cini da sam ja neozbiljan kada ovo pisem a on upravo tako hoce i da prikaze i ponasa se kao Dejan Mihajlovic (portparol DSS-a), ali i on je morao na sudu da dokaze da je, barem, lagao.

Meni licno se ne cini da se Fincher zeza, vec je covek direktan i ima podataka, pogotovo kada znamo koliko je Mindjic bio u dobrim odnosima sa Legijom (5.10-og je Legija dosao da bi potpomogao Mindjicu oko problema sa milicijom i tajni sastanak njih dvojice posle protesta JSO - taj snimak je isao i na RTS-u a Mindjic je rekao licno da je to bio njihov "tajni" sastanak i da se snimatelj nije trebao mesati u tudju privatnost).

shaddow:
Jedno veliko RAZOČARENJE!!!
To misljenje je posledica nerealnog ocekivanja i sagledavanja dubine ponora u kojem se Srbija nalazila dugi niz godina.
Ne pomaze ni hiljadu Nikolica, ni milion Tadica i slicnih - Srbija mora da doživi katarzu: mora da prodje kroz proces nacionalne (civilizacijske) obnove, čišćenja - moralnog i intelektualnog, proces produhovljenja čitavih generacija, izgradnju odgovornosti i samodiscipline pojedinca...Ne može to Vlada i Skupština u jenom mandatu, ni pojedinac pa da je Božji izaslanik (onaj Božji uspeo je malo da nas promeni - ali je trebalo 2000 godina), za vidljiviji napredak ovog naroda trebaće 30-50 godina pod uslovom da na čelu budu ljudi poput Koštunice, a ne nekakvi "glodari". Mislim na frontalni napredak čitavog naroda, takav u kome se neće dešavati da narod dozvoli manipulacije sobom i upravljanje od strane vlastoljubaca, kriminalaca, primitivaca, neznalica, uspaljenih i krvožednih manijaka.
Sve dok mladim ljudim i određenim socijalnim grupama budu idoli ovakvi tipovi, sve dok se Srbi budu sprdali sa ljudima poput Koštunice - Srbija neće mrdnuti iz kaljuge u kojoj se duboko zaglibila.

Sa Koštunicom i Legijom u srednji vek! :roll:

Sve afere Vojislava Koštunice:

1. Kriminalna prošlost ministra policije
2.Ministar pravde sudio u političkim procesima u vreme SFRJ
3.paljenje džamija u BG i Nišu
4.Direktor RTSa postavljen mimo procedure
5. Generalni sekretar Vlader optužio saradnike Đinđića da su umešani u ubistvo(pred sudom rekao da je to bio samo deo kampanje)
6.Vlast omogućila bekstvo optuženika Gorana Hadžića
Ministarka prosvete izbacila Darvinovu teoriju iz programa
8. Velimir Ilić napao policajca
9. Ubistvo dva vojnika u topčideru
10.Skandal oko uvoza struje. Posrednik finansijer DSSa Vuk Hamović
11.Privatizacija Knjaz Miloša
12.Uvoz Sirijske nafte
13.Otkup duga od Češke
14.Direktor BIA Rade Bulatović izneo arhivu službe u SAD
15. Hapšenje bivšeg načelnika policije Milana Obradovića
16.magistratura Velje Ilića
17.Ministar policije i šef BIA sastali se sa Legijom u noću hapšenja
18.Vlast poklonila auto porodici haškog optuženika
19. General Lukić odveden iz bolnice na silu u Hag
20. Bivši JUlovac Bojić oslobođen optužbi
21. Afera "Erikson"
22. "Vila Jelašić"
23. Afera "nacionalna štedionica"
24. Legijina žena otvorilča agenciju za obezbeđivanje "Lupus" uz dozvolu MUPa.
25. Dokumenti iz vlade Srbije dostavljeni na uvid Legijinoj supruzi
26. Ukidanje poternice za Mirom Marković
27. Velimir Ilić izdejstvovao ukidanje poternice za Markom Miloševićem
28. Napad Velimira Ilića na novinare
29. Jočić i Bulatović pričali sa Legijom u noći predaje
30. "Cvećara 2"
31. ŽTP protivzakonita kupovina vozova i lokomotiva
32. Kupovina špijunskog satelita od Izraela
33. Afera "pancir"
34. Bivši Koštunicin savetnik nalić otvorio agenciju nadležnu za čuvanje Vladinih objekata
35. Učestalči smrtni slučajevi u vojsci SCG
36. Hapšenje bivšeg ministra pravde Vladana Batića
37.Oduzimanje mandata polanicima G17+
38. Kupovina poslanika iz Sandžaka
39. Uklanjanje SDPa iz koalicije
40. Izgubljena pomoć MMFa za borbu protiv side zbog neažurnosti Vlade
41. usvajanje budžeta za 2006.
42.garancije Vlade Srbije bivšem predsedniku RS Mirku šaroviću uhapšenom zbog kriminala
43. Prisluškivanje poslanika u parlamentu
44.Novi UO "Geneksa"
45. Oduzimanje licence "Mobtelu"
46. Obustavljanje postupka protiv vladike Pahomija pedofila
47. Umešanost G17+ u nestanak Miloševićevih para sa Kipra
48. gašenje TV BK

Fincher:
Za tako nešto nisu potrebne neke posebne informacije, dovoljno je sagledati sve što se dešavalo.

Ja upravo to i hocu da kazem: vidim da nisi neki labav, pa zasto ovde gubis vreme i samo se prepucavas sa nekima na forumu, kada to lepo mozes cak i na televiziji da objasnis.

Ja ipak ne volim da nagadjam sta je i ko radio?!

Konkretno: Kome je to Kostunica rekao da nanisani na Mindjica i da ga ubije? Je li on stvarno ubijen iz snajpera (zvanicna verzija) ili, kako neki svedoci tvrde, da je pucano na njega iz skupstine. Ako je kostunica kriv, sledi mu dozivotna (40 godina) robija.

Ne bi bilo lose da se to jednom razjasni. A Fincer, ako je siguran u to sto prica, da upre prstom u Kostunicu!

Ja cu morati, direktno, da trazim od administratora da preko IP adrese otkrije ko je taj Fincher i zasto ovde samo palamudi narod i zatajkuje, prikriva ubicu?

Kazanova:
Ja kazem da neko preduzme mere i da se doticni clan foruma, koji se pretstavlja kao "Fincher", milom ili silom privede na informativni razgovor i da kaze sve sto zna ili otkrije one koji znaju o svemu tome. On ozbiljno i otvoreno optuzuje premijera jedne (nase) drzave, da je nalogodavac ubistva bivseg premijera a to ljudi, ako cemo pravo, nije mala stvar. I nije tek tako neki trac.

Vama moze da se cini da sam ja neozbiljan kada ovo pisem a on upravo tako hoce i da prikaze i ponasa se kao Dejan Mihajlovic (portparol DSS-a), ali i on je morao na sudu da dokaze da je, barem, lagao.

Meni licno se ne cini da se Fincher zeza, vec je covek direktan i ima podataka, pogotovo kada znamo koliko je Mindjic bio u dobrim odnosima sa Legijom (5.10-og je Legija dosao da bi potpomogao Mindjicu oko problema sa milicijom i tajni sastanak njih dvojice posle protesta JSO - taj snimak je isao i na RTS-u a Mindjic je rekao licno da je to bio njihov "tajni" sastanak i da se snimatelj nije trebao mesati u tudju privatnost).

Подржавам твој предлог Казанова и

захтевам да администратори предузму одговарајуће кораке,

открију ИП адресу и обавесте надлежне истражне органе

што су и дужни према кривичном закону.

E, bar je neko shvatio ozbiljnost kojom Fincher pise.

S obzirom da se ovde ne radi samo o kleveti (i za to se krivicno odgovara), vec argumentovano manipulise podacima, imam utisak da Fincher sve ovo ne pise zbog govora mrznje, jer kao sto znamo, moderatori bi ga odmah uklonili sa foruma, jer poznato je da forume prate svi (novinari, clanovi nekih organizacija za ispitivanje javnog mnjenja, stranacke licnosti... itd) a ne samo clanovi foruma.

Poslao sam e-mail administratoru sa kljucnim citatima i linkovima koji vode ka njima a ujedno sam i iskopirao stranice, kako doticni ne bi promenio svoje iskaze, pisanija na ovom forumu.

Ja se nadam da ce se uskoro znati ko je sve kriv, ko je s kim povezan i razlog zasto je bivsi premijer ubijen a ne da se, vec cetvrta godina, nagadja sve ovo?

Poslao sam e-mail administratoru sa kljucnim citatima i linkovima koji vode ka njima a ujedno sam i iskopirao stranice, kako doticni ne bi promenio svoje iskaze, pisanija na ovom forumu.

Ima li ikog zaludnijeg na forumu.

Molim te da isti mail pošalješ i na sajt BIA da se ljudi smeju nečemu.

Vojislav Koštunica je čovek koji je podržao zemunski klan u oružanoj pobuni i koji je sanotirao sve napore da se mafija izvede pred lice pravde.
Sada kao slučajno baš njemu Legija veruje.

Ne bih rekao.

Pa dobro, lepo ja rekoh da ti hoces da ovo prikazes kao nesto neozbiljno a ovamo optuzujes premijera Srbije. Sada pokusavas da to ispolitizujes i da bude ono uobicajeno prepucavanje. Nisu mi jasne takve optuzbe: optuziti nekoga da je ubica ili nalogodavac ili njihov jatak...?

Na isti nacin je radio i Hitler, samo sto je on bio vlast, samo mislim se sada da bi upravo ovakve sledbenike on (Hitler) najvise voleo.

Uostalom, dao si mi dobru ideju, poslacu na taj sajt, bas zbog toga da imaju cemu da se smeju.
Samo nemoj posle da pricas da je sala bila neslana.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back