Коштуница и Додик у Гучи

• Začetnik teme Začetnik teme UofC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Мој деда је био четник, али ја не могу мрзети мог друга зато што је његов био комуниста. Други Светски рат је завршен пре 60 година али луди Срби то и даље не схватају па се још увек деле на четнике и партизане, па се четницима проглашавају чак и они који немају то порекло. Други се уједињују, други праве неке Велике Албаније, Срби се деле и смањују.

НиколаТ:
Еј сад. СДС је у тешком времену за Србе у БиХ успио да створи РС са функционалном влашћу и обезбиједи опстанак Срба у Босни и Херцеговини.

А те приче о српској Босни су нереалне јер у БиХ живе и Муслимани и Хрвати.

Funkcionalna vlast? :shock: Mi smo stvorili Republiku Srpsku uprkos SDS i Karadzica, a ne zbog njih. Oruzje u VRS nas je spaslo i nista vise.

Sto su nerealne? 1992 smo ih mogli potpuno rasturiti i onda uzeti sebi 70% teritorije. Sansa je prosla i onda smo mi najebali.

svetolik trpkovic:
A sreca da su u nasim klubovima sve postenjacine i ugledni sportski radnici sto rece Milojko .Inace ne navijam za Milan.

ma kad sam video kako su namestili onu aferu u seriji A gde su na kraju juventus izbacili u B a Milanu dozvolili da igra cak i ligu sampiona tj. nagradili su ga digo sam ruke od Serije A i sad ne volim Berluskonija i Milan pre bih navijao za Fljamurtari :-)

НиколаТ:
А заједно ће бити и на утакмици Црвена Звезда-Борац сутра у 17:30 у Бањалуци. То је сигуран доказ да се спрема нови план за стварање Велике Србије:)

Е хвала Богу да се овако нешто дешава и да се тако и настави.

Cuo sam za ovo, svaka cast. Neka pokazu svima da nema, niti ikad moze biti granice na Drini, da smo jedan narod. A onaj Tihic i ostali talibani iz dzamahirije mogu samo da sikcu...sa sve ovim nasim raznim Tihicima odavde.
Naisao sam na tu vest na drugom forumu

Koštunica sa Zvezdom u Banjaluci

Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica u ponedeljak će boraviti u privatnoj poseti Banjaluci, gde će prisustvovati proslavi 80-godišnjice fudbalskog kluba Borac, izjavio je FoNetu šef Kancelarije Vlade Srbije za saradnju sa medijima Srđan Đurić.

Zajedno sa najvišim funkcionerima Republike Srpske, Koštunica će, tim povodom, prisustvovati i utakmici fudbalera Borca i beogradske Crvene zvezde.

U upravi banjalučkog kluba napominju da će deo prihoda sa utakmice biti dat u humanitarne svrhe.

Predviđeno je i da premijer RS Milorad Dodik primi fudbalere Crvene Zvezde.

UofC:
ПРЕМИЈЕР Србије Војислав Коштуница изјавио је јуче, по доласку у Гучу, у којој се увелико одржава 46. драгачевски сабор трубача, да је то "тренутно највећи град Србије, послије Београда".

По доласку у Гучу са премијером Републике Српске Милорадом Додиком, Коштуница је поручио да је "српска труба прешла Дрину и да се већ четири године чује и у Бањој Луци, у којој се одржавају предтакмичења за Драгачевски сабор трубача".

- Гуча на најбољи начин показује шта је Србија, шта су њена отвореност, вјера у себе, гостопримство, весеље и музика - истакао је Војислав Коштуница, који је јуче у 15 часова на Градском стадиону свечано отворио финално такмичење трубача на 46. сабору.

Предсједник Владе Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је дошао у Гучу да проведе дан "како би се надахнуо новом снагом и новим осјећајем припадности, који је потребан свима у Српској".

Hehehehehehe...Sad ce onaj Zelenbac Tihic i u ovome da vidi Veliku Srbiju. Ma ko ga ****, nek se slavi a svi ostali mogu da ga puse. :D

ЖИВЕЛА СРБСКА БиХ:)

Back