Da,Voja je nazalost,preminuo,a zaista je mnogim ljudima pomogao.Ima jos jedan covek,zove se Ljubisa,ali nije u Krusevcu,nego u Bresnom Polju.Malo mesto izmedju Krusevca i Trstenika.On takodje masira,ali ne tako jako kao Voja,dosta suptilnije to radi,a stvarno pomaze.Radi i nesto sa casama,kao vakuum,narocito kad vadi ukljesten zivac iz kicme ili noge.Stariji je covek,mislim da je radio kao fizioterapeut,ali nisam sigurna.
Mom suprugu je par puta pomogao,skoro se toliko ukocio,da nije mogao da ustane iz kreveta,bukvalno par minuta ,,masaze" i to je to.Mozda deluje cudno,ali je u nasem slucaju istina.Sad verovatno zavisi od povreda,ali moj muz je uglavnom isao za kicmu i ukljestenje nerva u nozi.
Postoji jos jedan,u Banatskom Brestovcu,Rasid se zove,ali on masira kao da ce da te ubije ili pocupa sve udove.Jedan je od najboljih,velika je guzva kod njega.Ima ga i na internetu.
Ima i jedna baba u Vrnjackoj banji,Vukena se zove,takodje masira malo ,,neznije".Ona je bila fizioterapeut i ovde i u inostranstvu,uglavnom,ima prilicno iskustva.
Nijedan od njih ne naplacuje,koiko ko ostavi.Ako sam nekom pomogla,drago mi je.