Kostolomac u Krusevcu

ladimir

Obećava
Poruka
55
Cuo sam da neki lekar privatno, a navodno beslplatno, namesta kicme, oslobadja uglavljene zivce i slicno. Ali ne znam ko je u pitanju. Ako neko zna o kome se radi neka mi posalje podatke na PM, da ne bude da ga reklamirmo.

Hvala unapred.

Silom prilike, zbog sportske povrede sam se temeljno raspitao o kostolomcu iz Kruševca. Lično nisam otišao kod njega jer je moja povreda počela spontano da se popravlja. U pitanju je bio mišić koji je zarastao i došao na svoje mesto nakon godinu dana. Naime moja saznanja su sledeća :

• Dotična Gospodja koja je preminula, je zapravo bila baba koja je preminula usled srcanog udara tokom Vojine intervencije. Voja je bio pod istragom i ubrzo oslobođen.
  • Zapošljen je u Kruševačkoj bolnici, ali ne kao lekar.
  • Maltene da ne naplaćuje za svoje usluge i ne voli kada ga pitaju pošto. Ostavite mu koliko vam nije mnogo, par stotki...
  • Intervencije su veoma bolne ali u glavnom efikasne. Dužni ste da nakon istih popijete šećer i vodu.
  • Dobar deo sportista iz centralne pa i juzne srbije zna za njega i koriste ga.
Nije jedini u Srbiji. Postoji jedan odličan u Smederevu i još jedan u Požarevcu za koje ja znam.

Toliko od mene

Mene je upropastio posle njegove intervencije malo je falilo da ostanem nepokretan.Morao sam ici na operaciju kicme jer mi je polomio prsljen.Ljudi nemojte se igrati sa tim stvarima medicina je ozbiljna nauka ati priuceni likovi su vam stetocine i neznalice.

Covek nije svemoguc i ne moze da ispravi sva sranja koje se dese na telu. Inace covek poznajem vrlo dobro, i nije robijao to su budalastine i smislja narod koji ga mrzi... Inace covek nikom nikad nije trazio ni dinar, jer sam i sam isao nekoliko puta za zglobove na nogama, a normalno je da covek ostavi neki dinar na ikonu jer mu je covek pomogao. Kod njega ne dolaze zdravi, tj oni kojima ne trebaju pomoc. Niko te ne tera da ides kod njega, ako ne verujes da moze da ti pomogne ne ides kod njega ili kod slicnih. A to koliko je ozbiljna medicina kod nas, govori cinjenica kad god se neko javi kod doktora za iskrivljen zglob odmah te stavlja u gips i ako ima otok i tako zaraste da posle samo imas problema... Covek nije prevarant to hocu da kazem i znam da sam bio kod njega kada su ga iz kosarkaskog saveza zvali da ide sa njima na prvenstvo u Litvaniji i da tada nije mogao zbog cerke nesto itd.

Covek nije svemoguc i ne moze da ispravi sva sranja koje se dese na telu. Inace covek poznajem vrlo dobro, i nije robijao to su budalastine i smislja narod koji ga mrzi... Inace covek nikom nikad nije trazio ni dinar, jer sam i sam isao nekoliko puta za zglobove na nogama, a normalno je da covek ostavi neki dinar na ikonu jer mu je covek pomogao. Kod njega ne dolaze zdravi, tj oni kojima ne trebaju pomoc. Niko te ne tera da ides kod njega, ako ne verujes da moze da ti pomogne ne ides kod njega ili kod slicnih. A to koliko je ozbiljna medicina kod nas, govori cinjenica kad god se neko javi kod doktora za iskrivljen zglob odmah te stavlja u gips i ako ima otok i tako zaraste da posle samo imas problema... Covek nije prevarant to hocu da kazem i znam da sam bio kod njega kada su ga iz kosarkaskog saveza zvali da ide sa njima na prvenstvo u Litvaniji i da tada nije mogao zbog cerke nesto itd.

Kazi mi gde mogu da ga nadjem u krusevcu?

Da,Voja je nazalost,preminuo,a zaista je mnogim ljudima pomogao.Ima jos jedan covek,zove se Ljubisa,ali nije u Krusevcu,nego u Bresnom Polju.Malo mesto izmedju Krusevca i Trstenika.On takodje masira,ali ne tako jako kao Voja,dosta suptilnije to radi,a stvarno pomaze.Radi i nesto sa casama,kao vakuum,narocito kad vadi ukljesten zivac iz kicme ili noge.Stariji je covek,mislim da je radio kao fizioterapeut,ali nisam sigurna.
Mom suprugu je par puta pomogao,skoro se toliko ukocio,da nije mogao da ustane iz kreveta,bukvalno par minuta ,,masaze" i to je to.Mozda deluje cudno,ali je u nasem slucaju istina.Sad verovatno zavisi od povreda,ali moj muz je uglavnom isao za kicmu i ukljestenje nerva u nozi.
Postoji jos jedan,u Banatskom Brestovcu,Rasid se zove,ali on masira kao da ce da te ubije ili pocupa sve udove.Jedan je od najboljih,velika je guzva kod njega.Ima ga i na internetu.
Ima i jedna baba u Vrnjackoj banji,Vukena se zove,takodje masira malo ,,neznije".Ona je bila fizioterapeut i ovde i u inostranstvu,uglavnom,ima prilicno iskustva.
Nijedan od njih ne naplacuje,koiko ko ostavi.Ako sam nekom pomogla,drago mi je.

Back