gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
n e m a m n i j e d a n d r u g i n i c k od kada sam se učlanio na forum, osim ovog,paranojo!
pa shto vichesh ondaK?

nervoza a... mlohavi vam zavukao pa se sad drma mishevima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
n e m a m n i j e d a n d r u g i n i c k od kada sam se učlanio na forum, osim ovog,paranojo!
Neki su plakali pre neko veče...
Merili su koliko je ko litara prosuo...![]()
pa shto vichesh ondaK?
nervoza a... mlohavi vam zavukao pa se sad drma mishevima![]()
"vikanje" je kad se piše velikim slovima.
ovako razdvojeno je kad ti pišem polako jer znam da ne umeš brzo da čitaš
mloki je zavukao sam sebi, sačuvaj ovaj post8)
****** pa tolika psiho-erotska opsesija necijim likom i delom je stvarno unikat , mogli bi i severni Korejanci da se uce :-)pa shto vichesh ondaK?
nervoza a... mlohavi vam zavukao pa se sad drma mishevima![]()
****** pa tolika psiho-erotska opsesija necijim likom i delom je stvarno unikat , mogli bi i severni Korejanci da se uce :-)
Da nismo priklješteni odavno bih ja ostavio ovaj forum i lokalpatriote da palamude o tradiciji&junaštvu.
Ko se prepozna neka kuka upravi.
Sve mi ovo liči na bure baruta,,,
не верујем да је ово буре барута,ми кад уђемо у ЕУулазимо у период благостања,и напокон ћемо постати културнији.нећемо више слушати турбо фолк,гусле,кич,шунд и остале глупости,које су инсталирали квази патриоте СРС и комунисти СПС.биће само хип-хоп,реп,рокенрол....екзит
никако Гуча,алкохол,сељанија и остало помодарство
jel to ona guca sto je imao boki na predsdnickom mitingu kad se drao ko malouman kosovo je srbija a i oni trubaci u shiljkanima na trgu u bg, a?
Pored medjunarodnih politicara , analiticara ,medija i ostalih licimura proglasenje nezavisnosti Kosova je odjeknulo i na raznim navijackim tribinama po Evropi ,naravno i one su podeljene kao i "medjunarodna zajednica "
Evo prvo nasi:
Ukrajna
navijaci Olimpika iz Marseja vecinom arapskog porekla
Sve u svemu kad bi u stvarnosti i realnoj politici imali podrsku kao medju navijacima gde bi nam bio kraj
PS Siguran sam da pozicija Srbije ima simpatija i kod ostalih brojnih pre svega desnicarskih evropskih grupa koje su vecinom antiislamski raspolozene ali za sada nemamo validnih podataka o tome![]()
PS Siguran sam da pozicija Srbije ima simpatija i kod ostalih brojnih pre svega desnicarskih evropskih grupa koje su vecinom antiislamski raspolozene ali za sada nemamo validnih podataka o tome![]()