Kosovo na tribinama !

"vikanje" je kad se piše velikim slovima.
ovako razdvojeno je kad ti pišem polako jer znam da ne umeš brzo da čitaš:mrgreen:

mloki je zavukao sam sebi, sačuvaj ovaj post8)

mloki :) sad mu tepa od miloshte ....:lol:

kad vas se setim pre svakih izbora ...gotov je novi milosevic, mafijas, kralj podzemlja, unistitelj demokratije, onaj koji ne da deci u evropu :) sad se ebavajte sa radikalima pa cete quqati za m l o k i j e m :lol::lol::lol:

ovo da bolje razumesh..... :)

Sve mi ovo liči na bure baruta,,,

не верујем да је ово буре барута,ми кад уђемо у ЕУ :arrow:улазимо у период благостања,и напокон ћемо постати културнији.нећемо више слушати турбо фолк,гусле,кич,шунд и остале глупости,које су инсталирали квази патриоте СРС и комунисти СПС.биће само хип-хоп,реп,рокенрол....екзит:arrow:никако Гуча,алкохол,сељанија и остало помодарство

не верујем да је ово буре барута,ми кад уђемо у ЕУ :arrow:улазимо у период благостања,и напокон ћемо постати културнији.нећемо више слушати турбо фолк,гусле,кич,шунд и остале глупости,које су инсталирали квази патриоте СРС и комунисти СПС.биће само хип-хоп,реп,рокенрол....екзит:arrow:никако Гуча,алкохол,сељанија и остало помодарство

jel to ona guca sto je imao boki na predsdnickom mitingu kad se drao ko malouman kosovo je srbija a i oni trubaci u shiljkanima na trgu u bg, a?

jel to ona guca sto je imao boki na predsdnickom mitingu kad se drao ko malouman kosovo je srbija a i oni trubaci u shiljkanima na trgu u bg, a?

ма то су брате пијанство и помодарство погледај овај спотић рађен само за адема и друштво,пева се по свадбама,испраћајима ,рођења,крштења и остало :mrgreen:.

Pored medjunarodnih politicara , analiticara ,medija i ostalih licimura proglasenje nezavisnosti Kosova je odjeknulo i na raznim navijackim tribinama po Evropi ,naravno i one su podeljene kao i "medjunarodna zajednica "
Evo prvo nasi :mrgreen::
Ukrajna
navijaci Olimpika iz Marseja vecinom arapskog porekla

Sve u svemu kad bi u stvarnosti i realnoj politici imali podrsku kao medju navijacima gde bi nam bio kraj :mrgreen:
PS Siguran sam da pozicija Srbije ima simpatija i kod ostalih brojnih pre svega desnicarskih evropskih grupa koje su vecinom antiislamski raspolozene ali za sada nemamo validnih podataka o tome :lol:

Zanimljiv je taj fenomen da jedno Kosovo, koje je nominalno ateisticka drzava u kojoj je jedina ,,religija" panalbanizam, uziva ogromnu podrshku muslimanske populacije. Pitam se zashto... :cool:

meni je ovo na tribinama zanimljiv fenomen.
Od toga nam nece biti bolje, ali izrazi solidarnosti kada smo podvrgnuti grupnom silovanju od strane Amerike i UE, melem je za dusu. Ni od toga da izrastamo u simbol Davida koji se suprotstavlja nepravednim i osionim mocnicima takodje nam nece biti bolje, ali, eto, negde u svesti ljudi koji, bar s vremena na vreme ne pristaju da budu tupava masa, postojimo kao malobrojan ali hrabar i ponosan narod.

PS Siguran sam da pozicija Srbije ima simpatija i kod ostalih brojnih pre svega desnicarskih evropskih grupa koje su vecinom antiislamski raspolozene ali za sada nemamo validnih podataka o tome :lol:

nema jer su u mishjim rupama i samo ponekad publikuju po neku karikaturu i to je sve shto se njih tiche :lol::lol::lol: dok se ne provali iz koje se rupe javljaju i to im je stvarno i bukvalno kraj :lol::lol::lol:

Back