Kosovo | Možete li zamisliti?

Kad pocinje radnja ovog filma? Kad su Albanci osokoljeni prisustvom zapadnih trupa poceli maltretirati Srbe, ili ranije dok su Srbi osokoljeni prisustvom svojih trupa ugnjetavali Albance?

Cisto da znam, jer ako radnja pocinje 99. da se uopste ne zamaram trazeci ga.

Taj fazon, gledao bi samo film u kojem smo mi zlochinci... Lepo, lepo... :roll: Tebi na chast.

Rekoh, ako pocinje radnja 99. :roll: znas kako kaze klinac sa reklame - nije svejedno :lol:

narvno noje svejedno
trebalo početi još mnogo ranije
o obuhvatiti
USTAŠE ,BALISTE HANDŽARDIVIZIJU
PA JOŠ RANIJE SA SILOVANJIMA I VEŠANJIMA
1915
PO MAČVI I ŠUMADIJI
PA JOŠ RANIJE
SA TEROROM NA KOSOSVU U PERIODU OD PRE BALKANSKIH RATOVA
STVARNO NIJE SVEJEDNO
ŠTO HOLIVUDSKA PRODUKCIJA
PREDSTAVLJA SRBE KAO ZLOŽINCE
A USTAŠE MUDŽAHEDINE I BALISTE KAO ŽRTVE
NIJE SVEJEDNO
SMRDO

Rekoh, ako pocinje radnja 99. :roll: znas kako kaze klinac sa reklame - nije svejedno :lol:

Pa da. :roll: Rekao si ako pochinje '99, necesh da ga gledash. Od tada, pa nadalje, Albanci su terorisali Srbe... Mislim, i pre su, al' tada je bilo najgore... Al' to je propaganda, ne? :roll:

jos jedna u nizu debilizama novih srpskih filmova?

Ne verujem, mislim da ce film biti vrhunski.

narvno noje svejedno
o obuhvatiti
1915
PO MAČVI I ŠUMADIJI
PA JOŠ RANIJE
STVARNO NIJE SVEJEDNO
NIJE SVEJEDNO

Slažem se s tobom. Srbija mora da radi na svom imidžu u svetu.

P.S. Nego, je l pogled'o neko onaj klip sa YT što sam ga postavio ovde.
Pogledajte ko je Boris, lik stvarno mnogo dobro imitira! ;)

Kosovo | Možete li zamisliti?

Nagrađen Srebrnom Palmom na Međunarodnom Filmskom Festivalu u Meksiku, Najbolji Film na BC Days Dokumentarnom Filmskom Festivalu i uvršten u zvaničnu selekciju BridgeFest 2009 Međunarodnog Filmskog Festivala u Srpskom Sarajevu. Film takođe može da se kupi preko interneta.

Kosovo: Can You Imagine? je dokumentarni film srpsko-kanadskog režisera Borisa Malagurskog, o ljudskim pravima Srba na Kosovu i Metohiji. Većina kosovskih Srba su proterani iz svojih domova, neki žive u malim kontejnerskim kampovima, u getima, i sve ovo u srcu Evrope na početku 21. veka.

Film, koji je namenjen publici na Zapadu, prati priče nekoliko Srba koji su postali žrtve nacionalističke i iredentističke ideologije sa ciljem da se stvori čista albanska republika "Kosova" i ujedini sa susednom albanskom državom u Veliku Albaniju.
Srbi na Kosovu nemaju osnovna ljudska prava. Bićete šokirani da saznate sa kakvim strahotama se suočavaju svakog dana.

"Civilizovani" zapadni politicari su odgvorni za uzasnu situaciju na Kosovu. Srbi nemaju prava na zivot, dok siptari imaju prava da rade srbima bilo sta. Dokle ce da imamo vlast koja je sluga zapadu i samo prave stetu Srbiji?

Za više informacija o filmu i trejler posetite zvanični sajt filma: http://www.kosovo-film.com
manji_poster.jpg
Propagandisto, aktivisto... :lol:
Umesto da kažeš da si srećan što je film iz Srbije nagrađen, ti sipaš kletve ovde... Eh, Vjer'ce...

narvno noje svejedno
o obuhvatiti
1915
PO MAČVI I ŠUMADIJI
PA JOŠ RANIJE
STVARNO NIJE SVEJEDNO
NIJE SVEJEDNO
SMRDO

Mogli bi i od 1867 i od reforme otomana tanzimat 1867 tada do 1912 godine proterani 150000 hiljada srba sa kosmeta! Mislim Dusan Batakovic je piso o tome!

Back