Kosovo i Metohija, velika laž!!!!!!!!!!!

ха ха...чујем да вас Швајцарци полако издувавају са посла за почетак...тамо сте тели да се размилите:D а само чекамо кад Швабе западну у мало већу кризу да видимо ђе ће стадо.
Види шиптарчића како користи српске народне доскочице.Што не напишеш неку вашу?:D Е синак, далеко сте ви од оваца...нисте ни вуцима дорасли. Шакали.

E bakice nemo se sad tu uzbudjavas ,ako se pevise uzbudis i sve redom zapisas-mene preskoci i ja sam ti cera,znas kako ti mene opominjes da se ne jedim puno i da se klonim lose dece.A odakle njima doskocice-oni samo imaju poskocice za vrat kad se deca kupaju na reci i samo ih malo bucnu da vide da li znaju da rone.

''Cije ovce toga i planine'' od vajkad bilo i bice !!!

I onda je VUK pojeo ''crvenkapicu'':per::mrgreen:

Jooooooj sipci Jadran sirok i dubok:whistling::whistling:

ajkula.gif

schaf.gif

Patriote, ali za svoj džep

Plate državnih službenika na Kosovu i Metohiji smanjene su sa 200 na 150 odsto zbog čega su nezadovoljni državni službenici...

Iako je prvobitna namera države bila da na ovaj način zadrži stručnjake u srpskim enklavama, to je, nažalost, imalo i drugu, tamniju stranu, jer su mnogi to iskoristili, pa su radom na nekoliko mesta i samim tim višestruko uvećanim zaradama, ostvarivali natprosečna primanja. Istovremeno, to je kod većine Srba na Kosmetu koji žive u teškoj bedi, na ivici egzistencije ili bez ikakvih primanja, izazvalo žestoku osudu.

SUMNJIVE PLATE I INFRASTRUKTURA
Ministarstvo za Kosmet nedavno je došlo do podataka da je od oko 5.500 ljudi koji su u njegovoj nadležnosti, sumnjive plate čak za petinu njih, oko 1.020 radnika.
Oliver Ivanović kaže i da su određena sredstva, mnogo veća od plata, plasirana i u infrastrukturu na Kosmetu, ali da vidljivih rezultata gradnje - nema. On tvrdi da bi u istrazi Ministarstva za Kosovo i Metohiju trebalo uključiti i ministarstva finansija i infrastrukture.

Koliko je srpskih radnika na Kosmetu do sada boravilo iz čistog patriotizma, zbog materijalnih dodataka ili zato što ne mogu da se zaposle u nekom drugom mestu - uskoro će se videti, čim zaživi uredba o smanjenju plata.

http://www.glas-javnosti.rs/clanak/tema/glas-javnosti-10-02-2009/patriote-ali-za-svoj-dzep

----------------------------------------------------------
''Cije ovce toga i planina '' :lol::lol:

Back