Kosovo bez Albanaca?

Da li želite etnički očistiti Kosovo i Metohiju?

• Ukupno glasova
    48
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma vazi. Nishta tu nije tachno.

Siptari su jedan agresivan narod koji i dalje par vekova iza ostalog covecanstva po mentalnom razvoju.Ajde da izuzmemo KiM ...ali isti ti siptari prave probleme i u ostalim drzavama...Grcka,Makedonija pa i u samoj CG.
Taj narod nista covecanstvu nije podario sem droge,belog roblja,trgovine organima i bunkere.
Uglavnom se bave samo kriminalom i to im je glavni posao.

U tom slučaju su Srbi (čitaj: srpsko rukovodstvo) bili teške budale devedesetih. Neopevane budale. U svetskoj istoriji nisu postojale takve budale, kakve su Srbi bili devedesetih. To je suština našeg problema.

Iskoristiću priliku i zahvaliću ti na ovako jednostavnoj, a suštinski tačnoj konstataciji.

jeste ide to tako...sloba nije hteo a nudili mu:lol:
josh jedna bajka

Nije bitno ko je zakuvao! Znam ja to. Nije bitno vishe ni shta je bilo. Shvati, mene NE BOLI KU*AC shta ce biti sa nashom decom. NE BOLI ME KU*AC kakvu sliku stvaramo u svetu. A jel' znash zashto? Zato shto nishta nije preche, nego da nasha deca sutra imaju hleba da jedu. To bi trebalo da nam bude cilj. A ne nekakva " chiscenja ". I ako je neko vec ogranichen, pun mrznje i predrasuda, a predstavlja se kao patriota, ja bih ga najlepshe zamolio da makar glumi patriotu, pa da cuti zbog nacionalnog interesa. Alo, bre. Srbija nije velika. Naprotiv. Albanci su sada u poziciji da nam se na*ebu majke, bre. A shachica bi njih da pobedi. Kako? Onako kako smo pobedili Ameriku?

Не знаш ти ништа. А док твоја деца једу, нечија да једу у Албанији... Или у независној Војводини... Или да беже на тракторима... Стићи ће слично и твоју децу ако се не успротивиш. Јешће хљеб! Па да су нам преци били ограничени као ти и мислили о пуком преживљавању не би Србије ни Срба било. Треба водити некакав нормалан живот, без да те неко тлачи и подјебава. Ни животиње не размишља само о пуком преживљавању али тебе као да еволуција није погодила.

Siptari su jedan agresivan narod koji i dalje par vekova iza ostalog covecanstva po mentalnom razvoju.Ajde da izuzmemo KiM ...ali isti ti siptari prave probleme i u ostalim drzavama...Grcka,Makedonija pa i u samoj CG.
Taj narod nista covecanstvu nije podario sem droge,belog roblja,trgovine organima i bunkere.
Uglavnom se bave samo kriminalom i to im je glavni posao.

To je generalizacija. Naravno da ima agresivnih i primitivnih Kosovskih Albanaca, ali isto tako ima i agresivinih i primitivnih Srba. Josh koliko. Dalo se videti na Registrinoj temi. A shto se mafije tiche, oni su mala beba. Pa Srbiji ja mafija brend, bre. A ti isti mafijashi ( i nashi i njihovi ) su objasnili shta je tolerancija ( koja kontradiktornost ). Uprkos shto smo na neke druge strani ogranicheni, tu smo pokazali kako treba. Oni nama travu i belo roblje. Mi njima automobile i oruzije. I svi srecni. Pa da vidish shta je bratska ljubav.

Не знаш ти ништа. А док твоја деца једу, нечија да једу у Албанији... Или у независној Војводини... Или да беже на тракторима... Стићи ће слично и твоју децу ако се не успротивиш. Јешће хљеб! Па да су нам преци били ограничени као ти и мислили о пуком преживљавању не би Србије ни Срба било. Треба водити некакав нормалан живот, без да те неко тлачи и подјебава. Ни животиње не размишља само о пуком преживљавању али тебе као да еволуција није погодила.

Evolucija!?! Znash li ti shta je evolucija!?! Prezivljavanje, brate. A ti samo nastavi da se protivish, i da izigravash heroja. Lep ti primer gore dadoh koliko nas je koshtalo Slobino kurchenje. Jel' bi ti josh? Pa zbog takvog stava nam je zemlja sve manja i manja. A normalan zivot, bez da nash neko tlachi i podje*ava, necemo imati dok ne priznamo ceo svet. Odavno smo ku*ton izdrkani od zemlje, i trebalo je odavno da pochnemo da igramo mudro i da pravimo kompromise. Trebalo je da se namazemo, bash kao i svi ostali. Ali, ne! " Veliku " Srbiju ne sme niko da bije! Jel' tako?

PAZI SADA..................:mrgreen:........al da ne zaboravis jel vazi :rtfm:

sta ja vec rekoh

1-sheptari su pleme divljaka koja voli samo da ubija sto su dokazali zadnjih par vekova...........nerazvijeni,nekulturni,nebrazovani(vecinom).......-ovo sve i nije toliko bitno.
bitno je da je to narod koji je van svake realnosti,srbin,hrvat,brazilac kada ubiju svesni su toga i zavisi od slucaja do slucaja osecaju grizu savesti-ali kada sheeptar to uradi on smatra da je zrtva zlikovac jer on jednostavno oseca samo mrznju i nema nikakvu argumentaciju za to,nego samo jednostavno mrzi.
:eek::eek::eek:
a šta ti si hodao po "koncentracionim" logorima i vršio neka ispitivanja..pa došao do tog zaključka:dash:

2-ante pavelic je ubijao normalne i nevine ljude,a moj stav ne mozes da gledas kao stav prema ljudima nego prema zverima.......i unapred me pusti filozofije da je tako i pavelic pricao i ovaj i onaj to jednostavno jeste tako.
cinjenica je da je 80% siptara na kosovu na ovaj ili onaj nacin potpomagalo teroriste,a 99% slavilo i napijalo se kada vidi nekog zaklanog srbina...........
:roll::roll::roll:
vidim u tvojim "bespućima" lupanja bi se i NjoFra Buđman izgubio:mrgreen::hahaha:

3-Ja NIGDE nisam iskazao da ih treba pobiti,nego da zelim etnicki cisto kosovo,dobro i tu sam malo preterao.......ali vecina normalnih siptara su ubili njihovi.......ostavio bih 20-25% onakvih kao ovaj Adem sa foruma,osudio bi manjinu za koju je utvrdjeno da su na bilo koji nacin sudelovali sa nezavisnim kosovom(makar i samo radvanjem) a ostale bih vratio u albaniju gde im je i mesto......
ZNACI tvoj problem je sto brkas pojmove,60% bih vratio u analbananiju(besplatan prevoz),30% bih ostavio a minimum 10% bi bili kolateralna steta,osudjenici itd....

a šta bi uradio sa onim Albancima koji ne bi željeli napustiti Kosovo?:dash:
dobro i tu sam malo preterao.
ma jel..jel to autosugestija...ili iz tebe izgovara "sotona":mrgreen::hahaha::dash::rotf::sad2::otkacio:

i onda ovo...pa ti imaš ozbiljan poremečaj ličnosti:mrgreen::sad2::sad2::sad2:
:arrow::arrow:
u stvari ja bih primenio obrnut recept-putiti 9 a jedan da se izgubi u akciji-dovoljno je

:shock::shock::shock: "Tito vrati nam se sve ti je oprošteno!"
jer ova današnja deca koja nikakve veze nemaju sa Titom su sto put gora:shock:

i da opet,ja i da uradam bilo sta sa svim siptarima dole opet ne mogu biti ni ubica a kamo li zlocinac.........moras znati da se svaki racuni moraju placati,pa i oni sto su oni dole napravili,a pozamasno je debeo...........sta sad pobijeno na desetine hiljada srba dole i sada je neko zlovinac.........ma da,to je ono kao -E MI SMO SAD DALI GOL SUDIJA SVIRAJ KRAJ:hahaha::hahaha:
i još ti sve to smešno....NO COMMENT
:roll:

Evolucija!?! Znash li ti shta je evolucija!?! Prezivljavanje, brate. A ti samo nastavi da se protivish, i da izigravash heroja. Lep ti primer gore dadoh koliko nas je koshtalo Slobino kurchenje. Jel' bi ti josh? Pa zbog takvog stava nam je zemlja sve manja i manja. A normalan zivot, bez da nash neko tlachi i podje*ava, necemo imati dok ne priznamo ceo svet. Odavno smo ku*ton izdrkani od zemlje, i trebalo je odavno da pochnemo da igramo mudro i da pravimo kompromise. Trebalo je da se namazemo, bash kao i svi ostali. Ali, ne! " Veliku " Srbiju ne sme niko da bije! Jel' tako?

Ти си на нивоу развоја амебе, а човека би од осталих требало да одваја разум кога ти немаш. А прича о јадности и издрканом курт.ону открива твоје незадовољство собом. Ја не мсилим да је ова земаља јадна, а ти са твојим ставом нећеш нигде догурати. Какав бре компромис, дати Космет, за шта, дати Војводину, за шта? За долар? Е нећеш га мајци.

Не знам који се к.урац са тобом расправљам, онај последњи клип који си испостовао само показује у какве глупости и сра.ња ти верујеш. Најглупље антисрпске лажи. Ја те из тих гов.ана извући не могу. Али ј.б.г., еволутивне грешке постоје. :bye: :bye: :bye:

:eek::eek::eek:
a šta ti si hodao po "koncentracionim" logorima i vršio neka ispitivanja..pa došao do tog zaključka:dash:

:roll::roll::roll:
vidim u tvojim "bespućima" lupanja bi se i NjoFra Buđman izgubio:mrgreen::hahaha:

a šta bi uradio sa onim Albancima koji ne bi željeli napustiti Kosovo?:dash:

ma jel..jel to autosugestija...ili iz tebe izgovara "sotona":mrgreen::hahaha::dash::rotf::sad2::otkacio:

i onda ovo...pa ti imaš ozbiljan poremečaj ličnosti:mrgreen::sad2::sad2::sad2:
:arrow::arrow:

:shock::shock::shock: "Tito vrati nam se sve ti je oprošteno!"
jer ova današnja deca koja nikakve veze nemaju sa Titom su sto put gora:shock:

i još ti sve to smešno....NO COMMENT
:roll:

kao 1-nije lepo izvlaciti ljudima reci iz konteksta :rtfm:

ajde sada-ne nisam ziveo po logorima ali znam da su svi ti ljudi normalni-TI HOCES DA KAZES DA JE PAVELIC I OSTALI UBIJAO/LI TE LJUDE S PRAVOM STO SU NENEORMALNI :thumbdown: ZNACI CLASSIC USTASHA :rtfm:

Kako mislis ne bi zeleli :dontunderstand:
zeleli bi zeleli tekako........veruj mi :mrgreen::mrgreen:
jos bi se i trkali :rtfm:

nije to poremecaj licnosti,nego ne mogu svaku misao da ti opisujem,pa bukvalisem odredjene stvari. :rtfm:
poremecaj licnosti je kada izgovaras 2 totalno razlicite stvari,sto nije ovde slucaj :rtfm:

i opet,ne mozes uopste komentarista ishta o shiptarima jer ih ne znas uopste :rtfm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back