Космет само војска може да брани

k034.gif
k034.gif
k034.gif

уз подршку
n055.gif
n055.gif
n055.gif

g010.gif

Jedino bi uz njihovu podrsku mogli vojno da ga odbranimo .

sta ti kaze momak na to ? on nije gey ?

Ово што сам написала,

"Љубав" се носи у СРЦУ!

Где год сам,..она је са мном..........и увек ћу да је браним, ако неко
покуша да је угрози!!!

неки попут тебе нису УКАПИРАЛИ!

Зато ти сад "цртам"

ЉУБАВ = Косово и Метохија

z:mrgreen:z:mrgreen:Samo napred Kosovko devojko..

Видиш како си ти УКАПИРАО!z:poz:
Шта, мислиш да нећу.....
1.gif

.

Onda mi reci kako treba zvati srbe iz BIH,Hrvatske,Vojvodine,Sumadije izmedju kojih svakako postoji razlika i to velika pogotovo sa ovim sa Kosova koji su 10 godina drzali na vlast najveceg srpskog sina S.Milosevica.

pa Srbi, mi se tako zovemo medjusobno..ko vam kriv sto se vi medjusobno nazivate skiptari..ili kako vec..

p.s.
s.milosevic nije najveci srpski sin, to te neko pogresno informisao..gde bi stigli da nam je on najveci sin..ti kao ne znas nekog boljeg a? a ko je najveci albanski sin? Djordje Kastriotic Skenderbeg?

Poslednja izmena:
pa Srbi, mi se tako zovemo medjusobno..ko vam kriv sto se vi medjusobno nazivate skiptari..ili kako vec..

p.s.
s.milosevic nije najveci srpski sin, to te neko pogresno informisao..gde bi stigli da nam je on najveci sin..ti kao ne znas nekog boljeg a? a ko je najveci albanski sin? Djordje Kastriotic Skenderbeg?

Nisi mnogo bistar niti znas sta si napisao ti niti ja.Da te podsetim rekao si da postoji razlika izmedju Albanaca iz Albanije i kosova zato ovi u Albaniji su Albanci a ovi na kosovu Siptari.A posto postoji i razlika izmedju srba koji zive u razlichitim drzavama a bogami i unutar srbije kakve nazive ti predlazes.To sam rekao.
A slobodan milosevic sada nije najveci srpski sin i svi ga se odrichu zato sto nije ostvario ono sto je obecao a to je da se zivi na tudjoj grbachi.Nije uspeo da pripoji srbiji hrvatsku,bosnu,makedoniju,kosovo i crnu goru i sada ne mozes naci zive duse u srbiji koja ce da kaze:"da ja sam glasao za njega" nego se svi prave da su bili protiv njega.Pa da ga nisu marsovci doveli na vlast.

Nisi mnogo bistar niti znas sta si napisao ti niti ja.Da te podsetim rekao si da postoji razlika izmedju Albanaca iz Albanije i kosova zato ovi u Albaniji su Albanci a ovi na kosovu Siptari.A posto postoji i razlika izmedju srba koji zive u razlichitim drzavama a bogami i unutar srbije kakve nazive ti predlazes.To sam rekao.
A slobodan milosevic sada nije najveci srpski sin i svi ga se odrichu zato sto nije ostvario ono sto je obecao a to je da se zivi na tudjoj grbachi.Nije uspeo da pripoji srbiji hrvatsku,bosnu,makedoniju,kosovo i crnu goru i sada ne mozes naci zive duse u srbiji koja ce da kaze:"da ja sam glasao za njega" nego se svi prave da su bili protiv njega.Pa da ga nisu marsovci doveli na vlast.

ajde bre usreki idi nastavi da j...bes ovce,sviras u frulu i pusis zavijeno seno

seks droga i rokenrol

www.sheepfucker.com

xheki... Džeki

Ti si izgleda umislio, da si Doktor Džekil, pošto sam siguran da na forumu imaš i mister Hajda (pod drugim nickom)...

Mislim da si trebao do sad da shvatiš, pošto suviše dobro razumeš srpski, možda bolje od albanskog, da nije isto kad za vas neko kaže da ste Šiptari, jer vi sami sebe tako zovete. Mi vas zovemo , onako kako smo čuli da se zovete međusobno...

Izraz škavel i ako u bukvalnom prevodu nije uvredljiv, nije prikladan, jer se mi Srbi međusobno tako ne zovemo, a takođe nipodaštava srpsku naciju..

Uvreda je kad Srbe, koji su izbegli sa Kosova, u centralnoj Srbiji zovemo šiptari...

Back