- Poruka
- 5.196
"Љубав" се носи у СРЦУ!
Где год сам,..она је са мном..........и увек ћу да је браним, ако неко
покуша да је угрози!!!
ako tako i treba

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Љубав" се носи у СРЦУ!
покуша да је угрози!!!
"Љубав" се носи у СРЦУ!
покуша да је угрози!!!
sta mislite koliko bi srpska vojska izdrzala na kosovu u trenutnim uslovima i da jakam kao jna?
Još jedna izlizana mitologija. Ne zovu oni sebe "šiptarima". Koliko znam, to "Shqipetar" se izgovara nešto drugačije. (Nek objasne, uostalom, oni sami precizno).
Pa, ako kažemo ovo "albanski", što ih ne bismo zvali - Albancima?albanski..
Pa, ako kažemo ovo "albanski", što ih ne bismo zvali - Albancima?![]()
![]()
![]()
![]()
уз подршку
![]()
![]()
![]()
![]()
sta ti kaze momak na to ? on nije gey ?
Samo napred Kosovko devojko..
zovemo ih, ove u albaniji..ove na kosmetu zovemo siptari..sto jes jes, razlikuju se brate
Onda mi reci kako treba zvati srbe iz BIH,Hrvatske,Vojvodine,Sumadije izmedju kojih svakako postoji razlika i to velika pogotovo sa ovim sa Kosova koji su 10 godina drzali na vlast najveceg srpskog sina S.Milosevica.
Onda mi reci kako treba zvati srbe iz BIH,Hrvatske,Vojvodine,Sumadije izmedju kojih svakako postoji razlika i to velika pogotovo sa ovim sa Kosova koji su 10 godina drzali na vlast najveceg srpskog sina S.Milosevica.
..naravno da postoji..Srbi iz Cro..su Hrvati..pravoslavne vjeroispovijeti...![]()
pa Srbi, mi se tako zovemo medjusobno..ko vam kriv sto se vi medjusobno nazivate skiptari..ili kako vec..
p.s.
s.milosevic nije najveci srpski sin, to te neko pogresno informisao..gde bi stigli da nam je on najveci sin..ti kao ne znas nekog boljeg a? a ko je najveci albanski sin? Djordje Kastriotic Skenderbeg?
Nisi mnogo bistar niti znas sta si napisao ti niti ja.Da te podsetim rekao si da postoji razlika izmedju Albanaca iz Albanije i kosova zato ovi u Albaniji su Albanci a ovi na kosovu Siptari.A posto postoji i razlika izmedju srba koji zive u razlichitim drzavama a bogami i unutar srbije kakve nazive ti predlazes.To sam rekao.
A slobodan milosevic sada nije najveci srpski sin i svi ga se odrichu zato sto nije ostvario ono sto je obecao a to je da se zivi na tudjoj grbachi.Nije uspeo da pripoji srbiji hrvatsku,bosnu,makedoniju,kosovo i crnu goru i sada ne mozes naci zive duse u srbiji koja ce da kaze:"da ja sam glasao za njega" nego se svi prave da su bili protiv njega.Pa da ga nisu marsovci doveli na vlast.
ako tako i treba![]()
Nisi mnogo bistar niti znas sta si napisao ti niti ja.Da te podsetim rekao si da postoji razlika izmedju Albanaca iz Albanije i kosova zato ovi u Albaniji su Albanci a ovi na kosovu Siptari.A posto postoji i razlika izmedju srba koji zive u razlichitim drzavama a bogami i unutar srbije kakve nazive ti predlazes.To sam rekao.
A slobodan milosevic sada nije najveci srpski sin i svi ga se odrichu zato sto nije ostvario ono sto je obecao a to je da se zivi na tudjoj grbachi.Nije uspeo da pripoji srbiji hrvatsku,bosnu,makedoniju,kosovo i crnu goru i sada ne mozes naci zive duse u srbiji koja ce da kaze:"da ja sam glasao za njega" nego se svi prave da su bili protiv njega.Pa da ga nisu marsovci doveli na vlast.
Priznajem tako je........ dabogda ti svaka bila kao 99-ta.
..naravno da postoji..Srbi iz Cro..su Hrvati..pravoslavne vjeroispovijeti...![]()