Kosjeric

na proslim izborima je sns imao oko 125 glasova, a druga opcija je imala nepunih 200 (197?)...a sad na ovim izborima druga opcija je izgubila 70 glasova, a sns dobio 70 uz nesto uvecanu izlaznost.

kako sad to tumaciti..dal je sns podmitio njih 70 ili druga opcija nije podmitila pa su iz revolta fraj glasali za sns.
To je izuzetno mala opština u kojoj manjka realnog sektora. Svi su vezani za javna preduzeća. Tu se lako može manipulisati, pretiti. Mene je začudio rezultat izbora u Kosjeriću u kome SNS zamalo nije izgubila vlast. Nisam to očekivao od tamošnjeg stanovništva

Ajde, ne lupetaj! Ovde je jedno malo biračko mesto gde svak svakoga zna. Uprevo takvi blesasavi stavovi i jesu okrenuli rezultat. Na brzinu se smučite ljudima. Kako ne kapirate?
Zato što ne shvataju, jednostavno je.
Ovo odgovara Vučiću samo tako, on je skontao da mu blokade idu na ruku a ovi misle da će nešto promeniti.
ovde kod mene samo znam da je ljudima dokurčilo a inače opozicionari večiti.
U početku je bilo šanse da se profilišu i skinu vlast ali neko ih pogrešno savetovao.

Izbori su ponovljeni samo na jednom biračkom mestu ne u celoj opstini:)
Čisto da se razume eto.cela opština ima oko 8 hiljada ili malo više glasača.blokaderi su zahtevali i tražili da se na tom mestu ponove izbori.
Toliko pročitam i znam i ja sto sam do skoro bio apolitican tako da ta nova kuknjava vise postaje smešna.

Vučićevi protivnici kažu ogromni pritisci i podmićivanja napravila preokret na biračkom mestu a Vučić kaže ove blokade oterale mnoge glasače kod njega.

1) Vucic pokrao

2) Nista novo

Wellcome to Serbia...

Znaci verovati (ne)coveku koji je rekao da je zandara udario bokserom student boljsevik...je vrlo vrlo naivno od strane onih koji pristaju da se igraju izbora sa njim...

U medjuvremenu on ne samo da je ukrao izbore vec sad krade i ulicu...tj karikira blokade nastojeci da iznervira neopredeljene...okrecuci ih protiv svojih protivnika...

...

Kako tumacite rezultate izbora u Kosjericu?
шта ли размишља тај Народ доле...
па сутра ће ти дођу легитимно копају,Рио-Тинто и ини само зато јер је теби било битније..да те привремено поткупе.
Штета ће бити несагледива.
Ајд сад,кад сте узели Паре..ко ће плати Драгчету његове пробушене Гуме на аутомобилу?
Прави Починиоци никада неће бити пронађени..јасно ко дан.

шта ли размишља тај Народ доле...
ma sta je napravio, kupio 70 ljudi? nemoj da nasedamo bezveze, narod je protiv njega, pa vidimo sta sve nije i ko sve nije angazovan bio u kosjericu
kako sad to tumaciti..dal je sns podmitio njih 70 ili druga opcija nije podmitila pa su iz revolta fraj glasali za sns.
pa neka bude i pola-pola neka ih je samo polovinu kupio, pored onih koje je ranije

a sta ce sa vecim mestima? svi neka mu traze po 1000, pa da vidimo; nego je potrosio te neke sitne pare stipsa na malo mesto da se hvali kako je "pobedio"

sns-OVCE bez 1000 evrica niste ludi da glasate za sns, KAKO TO ZA NEKE IMA, A ZA VAS NEMA? vama sendvic, voda, i neka kutuja bednih potrepstina samo? 1000 evrica ste zakinuti!

Poslednja izmena:

Back