Izgubio je tu ubedljivo prošli put.Kako Dorćol. Pa i na regularnim izborima je dobio više na tom BM. Sada je, na ponovljenim, dobio mnogo više
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgubio je tu ubedljivo prošli put.Kako Dorćol. Pa i na regularnim izborima je dobio više na tom BM. Sada je, na ponovljenim, dobio mnogo više
Misliš na prethodnim lokalnim izborima, ili na onim nedavnim, pre ponavljanja izbora na ovom BM?Izgubio je tu ubedljivo prošli put.
Pa ne razmišljaju svi tako pod takvim pritiskom.kako moze neko ko je ispred da utice na zaokruzivanje unutra?
sto se mene licno tice da idem na izbore zabole me ko stoji ispred niti moze da me zaplasi...
Ovim poslednjim lokalnim. Sad sam negde pročitao na Tviteru neki post.Misliš na prethodnim lokalnim izborima, ili na onim nedavnim, pre ponavljanja izbora na ovom BM?
Zanimljiva je sredina taj Kosjerić.Ovim poslednjim lokalnim. Sad sam negde pročitao na Tviteru neki post.
Kako tumacite rezultate izbora u Kosjericu?
To je izuzetno mala opština u kojoj manjka realnog sektora. Svi su vezani za javna preduzeća. Tu se lako može manipulisati, pretiti. Mene je začudio rezultat izbora u Kosjeriću u kome SNS zamalo nije izgubila vlast. Nisam to očekivao od tamošnjeg stanovništvakako sad to tumaciti..dal je sns podmitio njih 70 ili druga opcija nije podmitila pa su iz revolta fraj glasali za sns.
Ко је сад покро гласове?
Zato što ne shvataju, jednostavno je.Ajde, ne lupetaj! Ovde je jedno malo biračko mesto gde svak svakoga zna. Uprevo takvi blesasavi stavovi i jesu okrenuli rezultat. Na brzinu se smučite ljudima. Kako ne kapirate?
Vučićevi protivnici kažu ogromni pritisci i podmićivanja napravila preokret na biračkom mestu a Vučić kaže ove blokade oterale mnoge glasače kod njega.
шта ли размишља тај Народ доле...Kako tumacite rezultate izbora u Kosjericu?
Kako to naivno posmatras. Verujem da ti ne bi tako postupio, ali masa ljudi bi.kako moze neko ko je ispred da utice na zaokruzivanje unutra?
sto se mene licno tice da idem na izbore zabole me ko stoji ispred niti moze da me zaplasi...
Zanimljiva je sredina taj Kosjerić.
ma sta je napravio, kupio 70 ljudi? nemoj da nasedamo bezveze, narod je protiv njega, pa vidimo sta sve nije i ko sve nije angazovan bio u kosjericuшта ли размишља тај Народ доле...
pa neka bude i pola-pola neka ih je samo polovinu kupio, pored onih koje je ranijekako sad to tumaciti..dal je sns podmitio njih 70 ili druga opcija nije podmitila pa su iz revolta fraj glasali za sns.