pop80
Elita
- Poruka
- 16.222
staro pravilo: teško je pobediti dva puta istog protivnika na jednom turniru 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
djordjevic bogdanovic bodiroga danilovic jokicImam za vas jedan zadatak....Od ponudjenih igraca sastaviti dve najbolje petorke u istoriji nase reprezentacije (posle raspada SFRJ).
1: Djordjevic, Jaric, Vujanic, Teodosic, Micic
2: Danilovic, Rakocevic, Bogdanovic
3: Bodiroga, Stojakovic, Gurovic
4: Paspalj, M.Topic, Drobnjak, Milojevic, Macvan, Bjelica, Kalinic
5: Divac, Rebraca, Krstic, Jokic
Ja bih ovako npr:
Tim A:
1. Teodosic
2. Danilovic
3. Bodiroga
4. Paspalj
5. Jokic
Tim B:
1. Djordjevic
2. Bogdanovic
3. Stojakovic
4. Bjelica
5. Divac
Super, samo sto ne znam bas Danilovic na krilnom centru kakav bi bio, s obzirom da je uglavnom igrao beka...djordjevic bogdanovic bodiroga danilovic jokic
Univerzalac genijeSuper, samo sto ne znam bas Danilovic na krilnom centru kakav bi bio, s obzirom da je uglavnom igrao beka...
kad vidim micica proliv mi proradi...
Ja mislim da bi možda najveće šanse imala Kanada koja im je verovatno najbliža po individualnom kvalitetu, takodje Nemačka (pokazali su i na SP da mogu da prate i njihov brz ritam , a i pred OI odigrali su jednu utakmicu sa njima koja je celo vreme bila egal i na 1,2 poseda i u samom finišu imali priliku da opet prelome meč), Litvanija koja ni ne učestvuje na ovom olimpijskom turniru im je uvek zadavala glavobolje (pa čak i kad su gubili kao recimo 2000. i 2012. od njih, ono maltene oba puta su im u finišu praktično poklonili pobedu), Australija isto, ume da igra protiv njih, eto odigrali su i oni meč protiv njih pred OI koji su izgubili tek posle penal završnice (mada oni uvek pucaju pod pritiskom i pokleknu kada je najbitnije).Sa Nemcima ćemo igrati za bronzu. Taman da im se revanširamo za poraz u finalu SP.
Iako nisam neki fan domaćina i imam utisak da su protežirani ovde su zasluženo pobedili. Razbili su nemački sistem, odigrali dobru odbranu i povremeno dobre napade. Ako neko može da pobedi Amere to je Francuska.