- Poruka
- 22.377
Na kraju najveca budalastina da ulazi Avramovic da cuva Milsa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DEBILČINA pešićeva!Na kraju najveca budalastina da ulazi Avramovic da cuva Milsa.
Ништа не зна. Само 4 украдене лопте и блокада на крају. Није могао ни до 15 скокова да добаци - само 14.Ne valja Jokić, jel da?
Ако Јокић буде играо цео меч - можемо да се потучемо. Овако ако одигра 25 минута - лаганих 30 разлике за њихNisam gledao produzetak.
Bravo momci.A sada borba za bronzu.Protiv Amera odigrati trening i ne trositi se previse.Nemamo sanse sa ovim timom.Jedino je Jokara na njihovom nivot.
To sam i ja razmišljao, al ako Jokić odigra 39 minuta a mi puknemo pitanje je koliko će imati snage da odigra za bronzu.Ако Јокић буде играо цео меч - можемо да се потучемо. Овако ако одигра 25 минута - лаганих 30 разлике за њих
ImaćeTo sam i ja razmišljao, al ako Jokić odigra 39 minuta a mi puknemo pitanje je koliko će imati snage da odigra za bronzu.
Ne volim ni ja sto se ne odaziva na poziv reprezentacije.Ali moras uvijek da ga zoves jer je on najbolji igrac kojeg imamo.Nemamo taj luksuz da ga ne zovemo.21 poen 14 skokova i 8 asistencija Nikole Jokića
A ovde ljudi pljuju po njemu
Prosto da ne poveruješ
Malo je to za neke, mora makar 40, 25, 1521 poen 14 skokova i 8 asistencija Nikole Jokića
A ovde ljudi pljuju po njemu
Prosto da ne poveruješ