Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 13.875
Рано, али код жена је то мало другачије, удаја, мајчинство, нема свака воље или жеље да се и након тога бакће сваки дан с тренинзима, обашка путовања, никад кући и сл.28 godina a već penzija ? Rano ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Рано, али код жена је то мало другачије, удаја, мајчинство, нема свака воље или жеље да се и након тога бакће сваки дан с тренинзима, обашка путовања, никад кући и сл.28 godina a već penzija ? Rano ...
To si u pravu ...Рано, али код жена је то мало другачије, удаја, мајчинство, нема свака воље или жеље да се и након тога бакће сваки дан с тренинзима, обашка путовања, никад кући и сл.
Mislim da nije zbog udaje nego zbog kolena.Рано, али код жена је то мало другачије, удаја, мајчинство, нема свака воље или жеље да се и након тога бакће сваки дан с тренинзима, обашка путовања, никад кући и сл.
Немам појма који су њени разлози, него онако начелно рекох да 28 јесте рано, али за жене и не мора бити, чак и кад нема никаквих повреда и сл.Mislim da nije zbog udaje nego zbog kolena.
Imala je problema poslednjih godina i pravila nekoliko prekida i vracala se.
Nije bila na OKT u Brazilu. Propustila je i jedno veliko takmicenje EP ako se dobro secam.
То је то. Десеторица играча који су играли СП, као и четворица (Мицић, Јокић, Јарамаз, Лучић) који су претходних година игралчи за националну селекцију и који су кроз те акције апсолутно заслужили да се нађу међу кандидатима.Василије Мицић, Алексеј Покушевски, Богдан Богдановић, Никола Јовић, Никола Јокић, Владимир Лучић, Марко Гудурић, Вања Маринковић, Огњен Добрић, Филип Петрушев, Никола Милутинов, Душан Ристић, Алекса Аврамовић, Огњен Јарамаз, Дејан Давидовац и Урош Плавшић.
Кошаркаш са изузетним односом према националној селекцији, захвалан, велико залагање, пожртовање, гиља у одбрани, због таквог односа и потрошње чешће су повреде. На ОКТ 2021-е доживио је тешку повреду, због које је пропустио добар део сезоне 2021/22 и због које је остао без уговора 2022/23, самим тим остао је ускраћен за огромне паре, но Стефан би увијек био ту за националну селекцију, осим ако се испријечи виша сила."Nema spekulacija, neću biti u reprezentaciji ove godine. Sa selektorom sam pričao i posle Manile, tako da je on još tada bio upoznat sa situacijom. Opet napominjem da je porodica je na prvom mestu. Želim da se posvetim njima i to je jedini razlog. Da je sve kod kuće kako treba, moj odaziv ne bi bio upitan'', rekao je Jović.
Zavrnula žena šiju pa ne sme da mrdne ...На жалост породични проблеми (Jović se nije povukao iz reprezentacije: Porodična situacija ga sprečila da bude deo tima) су спречили Стефана Јовића да буде део наше селекциије у Паризу.
Сад више немам „своје инсајдере” на тим нивоима, али знајући како су неке ствари раније изгледале изнутра, а како су представљане у медијима, све више ме занима шта је заиста било с Теом, а не могу доћи до праве приче, оне иза кулиса.Meni je Lukin izostanak prvo upao u oko, malo pročitah komentare i nisam video da se neko bunio pa rekoh ajde, možda su ova dvojica stvarno razbili sezonu, nisam ih gledao...
Opet, da sam ja Pešić Luka bi mi bio na pripremama, makar morao to da bude spisak od 17 igrača.
Ne znam, Teo nikada nije bio igrač po mom ukusu, jeste genije što se asistencija tiče ali ništa drugo mi se ne dopada.Сад више немам „своје инсајдере” на тим нивоима, али знајући како су неке ствари раније изгледале изнутра, а како су представљане у медијима, све више ме занима шта је заиста било с Теом, а не могу доћи до праве приче, оне иза кулиса.
Укус је посебна прича, ту свако од нас има неке своје омиљене из разлога који су често ирационални, можда естетски понекад (некоме је естетика Бодирогин спори плес, некоме Шаково ломљење табле). Дакле, на страну то што јесте по мом укусу. Тео је сјајан плеј који има и шут и улаз, а не само асистенције, али најважније је што има муда да одигра како треба кад је густо. То је изузетно важно и то многи играчи који би се могли сматрати формално бољим од њега немају, а ту се види ко је заиста прави, кад се на крају утакмице, кад је умор и те како сметња, кад се одлучује, ријеше утакмицу својим потезом. Сјети се Бодироге, кад је фрка, дај му лопту, ишчепркаће некако макар фаул. Види рецимо другу утакмицу Даласа и Бостона. Колико год Лука био сјајан, колико год утакмица да је ријешио изузетно ефектним тројкама, улазима... дозволио је себи недопустиво много грешака, изгубљених лопти. Љутио се што му нису викали да неко трчи за њим па му избије лопту с леђа... Јбг, може то саиграч да ти викне, али то мораш и да осјетиш да неко трчи за тобом... Да не ширим, мислим да би Тео и сада био и те како важан и користан, али само теоретски, јер ако се из било ког разлога не уклапа уз Карија, пропала прича.Ne znam, Teo nikada nije bio igrač po mom ukusu, jeste genije što se asistencija tiče ali ništa drugo mi se ne dopada.
Mene uopšte nije potreslo njegovo izostajanje.
Има ту свега. О уиграности репрезантација се могло говорити раније, кад смо имали играче углавном из домаће лиге и тромјесечне припреме, тога више нема, тако да стоји, та „уиграност” се више не може постићи као некад. Онда је свакако боље имати појединце и некако их склопити, него измишљати некакве „хемија” с просјечним играчима. Но, то је до селектора.Sta drugo jos treba Teu.
Gledao sam sve Zvezdine utakmice ove godine u EL i Aba.
Uzivanje je gledati Tea.
Ristic nije ni igrao posteno. Minut dva na svakoj 5-toj utakmici.
Nije to izbor za mis. Pa ko mi se svidi on ce u reprezentaciju, a ko mi se ne svidi taj nece.
Nego ljudi rade i ima ko vredi i ko ne vredi.
Kako amerikanci dodju sa onakvim egoistima na OI i razvale svaki put.
Kako njihovi treneri mogu to da uklope, a ovde se prica neka prica, kao ne treba da igraju najbolji.
Pa u kom to poslu ne zelis najbolje.
Cirkus totalni.
Погледај пажљивије то с линка. „Имам бољих на тој позицији”, а одмах након тога, капитенску траку умјесто Теа сад носе двојица. Дакле, двојица могу замијенити Теа, само што их у петорци не може играти шесторица.Што се тиче Теодосића, он је отпао на почетку припрема за ЕП 2022.године. И ту је селектор Пешић образложио своју одлуку (овдје), више него јасно. То је то, нема ту никаквих других разлога, позадине приче, него управо то што је селектор образложио.

Начин је свакако био лош. Свашта су могли рећи један другом, али прије припрема. Тео има исувише година да би се могло од њега очекивати да нешто битно мијења у својој игри, а Кари исувише година да зрелог, оформљеног играча не процијени на вријеме. Нешто ту има друго.Могуће то није учињено на начин како то заслужује играч који је у репрезентацији 19 година, од ЕП 2003-е У-16 па све до 2022-е, који се увијек одазивао, који и када би због тешке повреде био спречен (2013-е) провео комплетне припреме са саиграчиома, који је играо и квалификациионе мечеве, и за задње СП (тако је и Тео уградио свој допринос код фантастичног успјеха у Манили), играч који је дао пуно репрезентацији није заслужио да у раној фази припрема испадне вишак. Постоје у спорту нека неписана правила. Могуће је Кари лоше процијенио шта од Теа може добити, па је касније када је увидио да то није то преломио како је преломио, но то је његова одлука, његова је одговорност.
Ту је очигледно мислио на Василија Мицића (капитенска трака је нешто друго), тада двостругог МВП евролиге (2021-е и 2022-е). Такође је нагласио да Тео није бек-ап играч, те да у репрезентацији не може добити улогу коју је имао раније.Погледај пажљивије то с линка. „Имам бољих на тој позицији”,
Примјер Радмановића једноставноп није добар. Радмановић није показао однос који се очекује од репрезентативца, Тео је све супротно, његов однос према репрезентацији је увијек био за поштовање.Имао је Кари и раније неких испада у смислу суровог реза (Радмановић нпр.)
Жоц је једноставно речено био на тој конференцији прс'о. Што га не оправдава не само због недопустивих изјава него што такви иступи страховито нарушавају здраве односе у националној селекцији. Национална селекцдиоја је светиња, играчи играју за џабе, немају никакве користи, могу само штету имати, некад ризикују каријеру, здравље, многи изгубе брдо пара након повреде (Саша Обрадовић, Бранко Цветковић, Јоровић, Стефам Јовић, Симанић о ини), играју не због било какве користи него јер је дрес Србије највећа част и привилегија. То селектори који за исту активност за разлику од играча бивају плаћени морају увијек имати на уму и такви иступи попут Жоцовог 2005-е се не смију догађатинеупоредиво лошијим сматрам оно Жацово јавно пренемагање након новосадске катастрофе и кукање на проблем с петрокама које му нисам ја бирао.
Па чак и да је било неких још разлога (не вјерујем ал ајде), не мислим да је то уопште битно. А и Тео је такав, никад ал никад то неће експлоатисати, проституисдати износити своју верзију "истине". Зато га и готивим, као личност неупоредиво више од Пешића, чак то није ни за поређење. Зато се надам да ће Тео по завршетклу играња остати у кошарци, у било којој улози, може пуно дати (па само да ради са млађим селекцијама У-16 или У.-18, пар недјеља,. колико само може помоћи). Но исто тако било којег селектора, док не видим да свјесно ради на штету српске кошарке, ћу увијек подржати, свака одлука је његова, његова је одговорност.Начин је свакако био лош. Свашта су могли рећи један другом, али прије припрема. Тео има исувише година да би се могло од њега очекивати да нешто битно мијења у својој игри, а Кари исувише година да зрелог, оформљеног играча не процијени на вријеме. Нешто ту има друго.
Знам, али испало је смијешно. Имам бољих, ал сад ми требају два капитена кад избацим тог од ког имам бољих.Ту је очигледно мислио на Василија Мицића (капитенска трака је нешто друго), тада двостругог МВП евролиге (2021-е и 2022-е). Такође је нагласио да Тео није бек-ап играч, те да у репрезентацији не може добити улогу коју је имао раније.
Да, апсолутно. Нисам поредио Теа и Радмана, него „сјечење” Карија и Жоцово пренемагање након што није пресјекао кад је требало.Примјер Радмановића једноставноп није добар. Радмановић није показао однос који се очекује од репрезентативца, Тео је све супротно, његов однос према репрезентацији је увијек био за поштовање.
Потписујем. Ту сам му уписао жешћи минус. Ок, испало је катастрофално, али поједи говна заједно с тимом који си САМ бирао, нисам му ја увалио оне који се не подносе па он није успио да их припитоми.Жоц је једноставно речено био на тој конференцији прс'о. Што га не оправдава не само због недопустивих изјава него што такви иступи страховито нарушавају здраве односе у националној селекцији. Национална селекцдиоја је светиња, играчи играју за џабе, немају никакве користи, могу само штету имати, некад ризикују каријеру, здравље, многи изгубе брдо пара након повреде (Саша Обрадовић, Бранко Цветковић, Јоровић, Стефам Јовић, Симанић о ини), играју не због било какве користи него јер је дрес Србије највећа част и привилегија. То селектори који за исту активност за разлику од играча бивају плаћени морају увијек имати на уму и такви иступи попут Жоцовог 2005-е се не смију догађати
Е, управо зато сам очекивао или да га не позове на припреме, или да игра кад је већ позван. Овако испаде ко да је неки надарени клинац који се није доказао у првој фази припрема. То да Кари није знао шта може очекивати од Теа у то вријеме него је то сазнао тек на припремама, то отпада.Па чак и да је било неких још разлога (не вјерујем ал ајде), не мислим да је то уопште битно. А и Тео је такав, никад ал никад то неће експлоатисати, проституисдати износити своју верзију "истине". Зато га и готивим, као личност неупоредиво више од Пешића, чак то није ни за поређење. Зато се надам да ће Тео по завршетклу играња остати у кошарци, у било којој улози, може пуно дати (па само да ради са млађим селекцијама У-16 или У.-18, пар недјеља,. колико само може помоћи). Но исто тако било којег селектора, док не видим да свјесно ради на штету српске кошарке, ћу увијек подржати, свака одлука је његова, његова је одговорност.
Погледај пажљивије то с линка. „Имам бољих на тој позицији”, а одмах након тога, капитенску траку умјесто Теа сад носе двојица. Дакле, двојица могу замијенити Теа, само што их у петорци не може играти шесторица.
Имао је Кари и раније неких испада у смислу суровог реза (Радмановић нпр.) и то не сматрам лошим, неупоредиво лошијим сматрам оно Жацово јавно пренемагање након новосадске катастрофе и кукање на проблем с петрокама које му нисам ја бирао.
Начин је свакако био лош. Свашта су могли рећи један другом, али прије припрема. Тео има исувише година да би се могло од њега очекивати да нешто битно мијења у својој игри, а Кари исувише година да зрелог, оформљеног играча не процијени на вријеме. Нешто ту има друго.