Košarkaška reprezentacija Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme Tzar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kakva su vaša očekivanja od novog selektora?

• Velika

glasova: 1 25,0%
  • Mala

glasova: 3 75,0%
  • Nikakva

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    4
Рано, али код жена је то мало другачије, удаја, мајчинство, нема свака воље или жеље да се и након тога бакће сваки дан с тренинзима, обашка путовања, никад кући и сл.
Mislim da nije zbog udaje nego zbog kolena.

Imala je problema poslednjih godina i pravila nekoliko prekida i vracala se.

Nije bila na OKT u Brazilu. Propustila je i jedno veliko takmicenje EP ako se dobro secam.

Mislim da nije zbog udaje nego zbog kolena.

Imala je problema poslednjih godina i pravila nekoliko prekida i vracala se.

Nije bila na OKT u Brazilu. Propustila je i jedno veliko takmicenje EP ako se dobro secam.
Немам појма који су њени разлози, него онако начелно рекох да 28 јесте рано, али за жене и не мора бити, чак и кад нема никаквих повреда и сл.

У сусрет почетку припрема, селектор репрезентације Србије, Светислав Пешић је одредио списак од 16 кандидата за српски национални тим
Василије Мицић, Алексеј Покушевски, Богдан Богдановић, Никола Јовић, Никола Јокић, Владимир Лучић, Марко Гудурић, Вања Маринковић, Огњен Добрић, Филип Петрушев, Никола Милутинов, Душан Ристић, Алекса Аврамовић, Огњен Јарамаз, Дејан Давидовац и Урош Плавшић.
То је то. Десеторица играча који су играли СП, као и четворица (Мицић, Јокић, Јарамаз, Лучић) који су претходних година игралчи за националну селекцију и који су кроз те акције апсолутно заслужили да се нађу међу кандидатима.
Ту су двојица новајлија, који нису играло уа А национални тим, Урош Плавшић о Алексеј Покушевски. Урош је нивоом игара ове сезоне апсокутнио заслужио да се нађе међе кандидатима. Уврштавање Покушевског је /за мене) велико изненађење, момак за четири сезоне у ен-би-еју није оидиграо меч такмичарске кошарке, играо би или мечеве или у времену необавезне игре. Вјерујем да је Пешић са сарадницима који прате ен-би-еј а ту има једног од најзаслужнијих за сребро на СП, Стојаковић, добро процијенио што од Алексеја може добити.
На другој страни изненађење је што међу кандидатима нема Николе Ђуришића. Овдје могуће Никола мнакнадно добије позив, но видјећемо како ће на драфту проћи. Никола Топић би био међу кандидатима, но њега су ове сезоне повреде спутале.

Највећи хендикеп је неиграње двојице уз Богдана најважниојих играча нашег тима, Стефана јовића и Николе Калинића. Њихов допринос у дефанзиви је огроман. Код Калинића је ситуација специфична, силно је потребан националном тиму али могуће је дошло до замора мастеријала, могуће су још неке ствари које нису за јавност, и сам је рекао да је вријеме за млађе. Није играп ни СП, али су Никола Јовић, Давидовац и Добрић преузели његову улогу на поз. 4 и 3, одиграли су на помало неочекивано високом нивоу, у млађаном Јовићу добијамо играча који има велики дефанзивни потенцијал. Видјећемо могу ли на олимпијади тај ниво са СП поновити
И Стефана Јовића сустзижу године, има 34, баш због великог залагања и потрошње у одбрани, честе су повреде, често је ровит, тијело тешко прати тај ритам и такву потрошњу, има и неке породичне проблеме који нисуи за јавност, еполог је да није међу кандидатима. Хендикеп је огроман и ненадокнадив, иако не толико примјећен од љубитеља спорта, ни посебно цијењен, тренутно немамо играча који би могао преузети његову улогу. На СП Алекса се показао добром бек-ап опцијом али Стефан је тај који је почињао мечеве, вршио агресију на противничком плеју и спречио да противник оствари добар проток лопте и уђе у добар ритам.

Шта је ту ке, кога нема без њега се мора, којих год 12 оде на олимпијаду, срце на паркет, па шта нам Бог да.

Pa dobro, mogao je odmah da smanji na 12 bez Pokua, Ristica, Jaramaza i Jokica. Dzabe zamajava narod.

Hendikep je sto nema Tea. Aleksa je losiji od njega, sto je jasno posle 8:0, a i nije plej. Dok je Vasilije kao i Poku u oba kluba igrao rekreativno ili nije igrao. Imao je poneku dobru partiju u ligi bez briga, ali nije to takmicarski nivo koji su imali Teo i Jovic na primer.

Na kraju ce opet Bogdan igrati pleja kako stoje stvari.

Избор 16 кандидата је очекиван. Како је Калинић већ наговјестио да је његова репрезентативна прича завршена и како су се код Стефана Јовића, који ако би био здрав и у стању да игра био у Паризу, испријечили оправдани разлози, то је то.
Пешић је већ раније одредио шири списак од 26 играча који (оправдано) није саопштио медијима, но познајући Пешоћев рад није тешко одгонетнути којих је то било 26 играча. на што сам кроз објаву осврнуо. Сасвим извјесно је већ са свих 26 кандидата обавио разговор. Сада је скратио списак на 16 кандидата.

Изненађење је (по мени) увршравање Покушевског, но сигурно је Пешић са стручним тимом добро сагледао шта од Алексеја евентуално може добити. На другој страни разлог изостанка са списка Николе ђуришића су вјероватно обавезе које овог очекују овог љета на драфту и касније кроз љетну лигу. И тако повратком Лучића те у конкуренцији Давидовца и Добрића који су играли СП, Ђуришић иако заслужује да се нађе међу 16, би се тешко изборио да уђе у 12 који ће у Париз. И вјерујем да је процјена да је ово боља опција. Ваља гледати и у будућност.

Назире се тим који ће у Париз, но има још доста времена, увијек може искрснути нека повреда која може избацити неког играча. Tакође није искључено да у случају нужде неки играч добије накнадни позив. Не би било први пута, дешавало се то у ближој прошлости, није ту никад било проблема да неки играч због потребе ситуације накнадно ускочи.

На жалост породични проблеми (Jović se nije povukao iz reprezentacije: Porodična situacija ga sprečila da bude deo tima) су спречили Стефана Јовића да буде део наше селекциије у Паризу.
"Nema spekulacija, neću biti u reprezentaciji ove godine. Sa selektorom sam pričao i posle Manile, tako da je on još tada bio upoznat sa situacijom. Opet napominjem da je porodica je na prvom mestu. Želim da se posvetim njima i to je jedini razlog. Da je sve kod kuće kako treba, moj odaziv ne bi bio upitan'', rekao je Jović.
Кошаркаш са изузетним односом према националној селекцији, захвалан, велико залагање, пожртовање, гиља у одбрани, због таквог односа и потрошње чешће су повреде. На ОКТ 2021-е доживио је тешку повреду, због које је пропустио добар део сезоне 2021/22 и због које је остао без уговора 2022/23, самим тим остао је ускраћен за огромне паре, но Стефан би увијек био ту за националну селекцију, осим ако се испријечи виша сила.
Као што се сада испријечила. И ово је велики хендикеп за нашу селекцију. Јер у питању је изузетно важна играч у систему наше репрезентације, на СП Аврамовић је одиграо изванредно у оба правца, али Стефан је започињао мечеве на пиозицији плеја, он је тај који би притиском и агресијом на противничком плеју спречавао добар проток лопте, да противник добро уђе у меч. Уз то јако рационалан код организације игре, мало је ту грешака, са њим у постави наша селекција никад неће имати више изгубљених лопти од противнмика, а управо изгубљене лопте и надахнути плеј који би трпао би нас знале у прошлости не ријетко коштати, као на примјер у 1/8Ф ЕП 2022-е против Италије

Изостанак Стефана Јовића је могуће већи хендикеп за нашу селекцију него повратак Јокића и Мицића. Јокић и Васа даће напредак у нападу, добићемо на ширини у офензивним акцијама, али нашој селекцији и на СП офензива није била проблем, наравно да је добро да су ту Јокић и Мицић, али имамо и без њих изврсну нападачку игру, добра рјешења.
На другој страни без Стефанове агресије у дефанзиви, имаћемо проблем спречити противника да оствари добар проток лопте, да успостави своју игру, без те сигурности код организације игре теже ће бити лимитирати број изгубљених лопти. И ту је пред стручним штабом задатак да нађу добра рјешења да се Стефанов изостанак мање осјети.

Када је избор 16 кандидата за Париз, доста коментара по српским медијима и прозивки бјеше што међу кандидатима није Лука Митровић.
И ту замјерају селектору Пешић што су предност добили Душан Ристић и Урош Плавшић.
Наизглед разумљиве и оправдане прозивке, међутим љубитељи кошарке то гледају из своје перцепције, којих је по њима 12 или 16 понајбољих играча. Селектор мора саставити ркипу не од 12 најбољих, него од 12 који ће као тим најбоље функционисати. И гдје ће сваки играч имати своју дефинисану улогу, једно је бити стартер и онај са важнијом улогом, друго бек-ап опција а треће бити трећа опција на некој позицији и једанасти или дванаести играч у ротацији.

Митровић је изузетмно захвалан играч, којег баш готивим, користан и активан у оба правца, права радилица, ради све оно што тиму треба. И играч који има своје лимите. У почетку каријере играо би позицију крилног центра, задњих година се профилисао искључиво као центар, у репрезентацији може бити од користи само на ниском посту, а ту га спутава и мањак висине и недовољно усавршен шут са дистанце.
То га не сопречава да буде итекако користан у систему, Без двојице понајбољих српских играча на центарској позицији, Милутинова и Јокића, у конкуренцији рецимо Ристића и Плавшића, биће први избор, онај са важнијом улогом који ће играти 25-30 минута по мечу, поуздан центар који ће своју улогу беспријекорно одрадити, и против финске и Грузије (гдје је издоминирао Шермадинија, једног од бољих европских центара) је одиграо добро. Међутим, нама је позиција 5 попуњена Јокићем, Милутиновим и Петрушевим који који ће по потреби и на поз.4. Ту нема мјеста ни за Луку који и није међу 16 ни за Душана ни за Уроша.

Па и ако из неког разлога један од ове тројице (Јокић, Милутинов и Петрушев) отпадне, опет би тај који би упао имао улогу трећег центра и једанаестог, дванаестог играча у ротацији. А ту Пешићу не треба неко ко ће одиграти 25+ минута на високом нивоу него који ће тих 5-6 минута по потреби одрадити оно што се очекује, одиграти чврсто исод коша уз понеки жесток фаул (ту би Плавшић због висине и корпулентности био бољи за ту улогу) или за тих пар минута "убости" коју тројку, а ту рецимо Ристић за разлику од Луке погађа отворене шутеве за тројку у високом проценту.

Тако да је овдје избор кандидата итекако разумљив, Пешић је одредио сваком играчу улогу (па у коначници већ има визију која ће четворица ако не буде повреда отпасти) те дефинисао улогу ако се нађе међу 12.
Како написах, екипа се не саставља од дванаест најбољих, него од дванаест који ће као тим најбоље изгледати

Poslednja izmena:
Gde se profilisao iskljucivo kao centar.

U Zvezdi ne igra centra uopste.

Sem u nekim taktikama kada je niska petorka na terenu.

Bolomboj, Tobi i Gilespi su igrali centre. I onaj crnogorac na pocetku.

Mitrovic cetvorka klasicna.

Neke stvari su cisti bezobrazluk.

Sad kao zove igrace koji greju klupu tipa Ristic, Jaramaz, a ne zove nosioce igre. Tipa Teo, Mitrovic...

Pa ti da znaju da igraju bili bi oni Teo, a ne bi vrteli peskire.

A za trojke ima Petruseva, Jokica, Bogdana, Marinkovica, Dobrica, Vasilija, Guduru - mada on ne pogadja nikad kad treba, cak i DeDa moze da pogodi, mozda cak i Avramovic...

Sad mu treba 17-ti trojkas...

Cirkus.

Meni je Lukin izostanak prvo upao u oko, malo pročitah komentare i nisam video da se neko bunio pa rekoh ajde, možda su ova dvojica stvarno razbili sezonu, nisam ih gledao...

Opet, da sam ja Pešić Luka bi mi bio na pripremama, makar morao to da bude spisak od 17 igrača.
Сад више немам „своје инсајдере” на тим нивоима, али знајући како су неке ствари раније изгледале изнутра, а како су представљане у медијима, све више ме занима шта је заиста било с Теом, а не могу доћи до праве приче, оне иза кулиса.

Сад више немам „своје инсајдере” на тим нивоима, али знајући како су неке ствари раније изгледале изнутра, а како су представљане у медијима, све више ме занима шта је заиста било с Теом, а не могу доћи до праве приче, оне иза кулиса.
Ne znam, Teo nikada nije bio igrač po mom ukusu, jeste genije što se asistencija tiče ali ništa drugo mi se ne dopada.

Mene uopšte nije potreslo njegovo izostajanje.

Ne znam, Teo nikada nije bio igrač po mom ukusu, jeste genije što se asistencija tiče ali ništa drugo mi se ne dopada.

Mene uopšte nije potreslo njegovo izostajanje.
Укус је посебна прича, ту свако од нас има неке своје омиљене из разлога који су често ирационални, можда естетски понекад (некоме је естетика Бодирогин спори плес, некоме Шаково ломљење табле). Дакле, на страну то што јесте по мом укусу. Тео је сјајан плеј који има и шут и улаз, а не само асистенције, али најважније је што има муда да одигра како треба кад је густо. То је изузетно важно и то многи играчи који би се могли сматрати формално бољим од њега немају, а ту се види ко је заиста прави, кад се на крају утакмице, кад је умор и те како сметња, кад се одлучује, ријеше утакмицу својим потезом. Сјети се Бодироге, кад је фрка, дај му лопту, ишчепркаће некако макар фаул. Види рецимо другу утакмицу Даласа и Бостона. Колико год Лука био сјајан, колико год утакмица да је ријешио изузетно ефектним тројкама, улазима... дозволио је себи недопустиво много грешака, изгубљених лопти. Љутио се што му нису викали да неко трчи за њим па му избије лопту с леђа... Јбг, може то саиграч да ти викне, али то мораш и да осјетиш да неко трчи за тобом... Да не ширим, мислим да би Тео и сада био и те како важан и користан, али само теоретски, јер ако се из било ког разлога не уклапа уз Карија, пропала прича.

Sta drugo jos treba Teu.

Gledao sam sve Zvezdine utakmice ove godine u EL i Aba.

Uzivanje je gledati Tea.

Ristic nije ni igrao posteno. Minut dva na svakoj 5-toj utakmici.

Nije to izbor za mis. Pa ko mi se svidi on ce u reprezentaciju, a ko mi se ne svidi taj nece.

Nego ljudi rade i ima ko vredi i ko ne vredi.

Kako amerikanci dodju sa onakvim egoistima na OI i razvale svaki put.

Kako njihovi treneri mogu to da uklope, a ovde se prica neka prica, kao ne treba da igraju najbolji.

Pa u kom to poslu ne zelis najbolje.

Cirkus totalni.

Sta drugo jos treba Teu.

Gledao sam sve Zvezdine utakmice ove godine u EL i Aba.

Uzivanje je gledati Tea.

Ristic nije ni igrao posteno. Minut dva na svakoj 5-toj utakmici.

Nije to izbor za mis. Pa ko mi se svidi on ce u reprezentaciju, a ko mi se ne svidi taj nece.

Nego ljudi rade i ima ko vredi i ko ne vredi.

Kako amerikanci dodju sa onakvim egoistima na OI i razvale svaki put.

Kako njihovi treneri mogu to da uklope, a ovde se prica neka prica, kao ne treba da igraju najbolji.

Pa u kom to poslu ne zelis najbolje.

Cirkus totalni.
Има ту свега. О уиграности репрезантација се могло говорити раније, кад смо имали играче углавном из домаће лиге и тромјесечне припреме, тога више нема, тако да стоји, та „уиграност” се више не може постићи као некад. Онда је свакако боље имати појединце и некако их склопити, него измишљати некакве „хемија” с просјечним играчима. Но, то је до селектора.
Успут, селектор и тренер никако нису исто. Мута је, рецимо, изузетан селектор, а много лошији тренер у смислу вођења утакмице, зато и јесмо били одлични кад је он радио селекцију, а формално репку водио неко други.
Начин на који је Тео избачен из репрезентације указује на неки озбиљан курцшлус с Каријем. Чак и да је сва кривица била на Теу, и у том случају мислим да се неко ко је репрезентацији дао толико много не смије онако завршити репрезентативна каријера. Но, Кари се пита и док се он пита биће по његовом. Имао је озбиљан промашај с Италијом, апсолутно недопустив тренерски кикс који се ни почетницима не би опростио, али извадио се свјетским сребром са не баш блиставим тимом па се тако мало опрао...
Жао ми је што смо онако брзо и олако „потрошили” Кокошкова, а морам признати да је Сале направио много. Иако сам чупао косу кад је почео водити репку не разумијевајићи који мој сваки минут неког вади, убацује, сјецкајући петорке нон стоп, он је вратио у репку побједнички дух који смо почели губити... а то је изузетно важно.
Шта ће Кари сад направити на ОИ, остаје да видимо. Из моје визуре, могли бисмо и до медаље, али и испасти у веома раној фази...

Poslednja izmena:
Што се тиче Теодосића, он је отпао на почетку припрема за ЕП 2022.године. И ту је селектор Пешић образложио своју одлуку (овдје), више него јасно. То је то, нема ту никаквих других разлога, позадине приче, него управо то што је селектор образложио.

Могуће то није учињено на начин како то заслужује играч који је у репрезентацији 19 година, од ЕП 2003-е У-16 па све до 2022-е, који се увијек одазивао, који и када би због тешке повреде био спречен (2013-е) провео комплетне припреме са саиграчиома, који је играо и квалификациионе мечеве, и за задње СП (тако је и Тео уградио свој допринос код фантастичног успјеха у Манили), играч који је дао пуно репрезентацији није заслужио да у раној фази припрема испадне вишак. Постоје у спорту нека неписана правила. Могуће је Кари лоше процијенио шта од Теа може добити, па је касније када је увидио да то није то преломио како је преломио, но то је његова одлука, његова је одговорност.

Што се тиче Теодосића, он је отпао на почетку припрема за ЕП 2022.године. И ту је селектор Пешић образложио своју одлуку (овдје), више него јасно. То је то, нема ту никаквих других разлога, позадине приче, него управо то што је селектор образложио.
Погледај пажљивије то с линка. „Имам бољих на тој позицији”, а одмах након тога, капитенску траку умјесто Теа сад носе двојица. Дакле, двојица могу замијенити Теа, само што их у петорци не може играти шесторица. :mrgreen:
Имао је Кари и раније неких испада у смислу суровог реза (Радмановић нпр.) и то не сматрам лошим, неупоредиво лошијим сматрам оно Жацово јавно пренемагање након новосадске катастрофе и кукање на проблем с петрокама које му нисам ја бирао.

Могуће то није учињено на начин како то заслужује играч који је у репрезентацији 19 година, од ЕП 2003-е У-16 па све до 2022-е, који се увијек одазивао, који и када би због тешке повреде био спречен (2013-е) провео комплетне припреме са саиграчиома, који је играо и квалификациионе мечеве, и за задње СП (тако је и Тео уградио свој допринос код фантастичног успјеха у Манили), играч који је дао пуно репрезентацији није заслужио да у раној фази припрема испадне вишак. Постоје у спорту нека неписана правила. Могуће је Кари лоше процијенио шта од Теа може добити, па је касније када је увидио да то није то преломио како је преломио, но то је његова одлука, његова је одговорност.
Начин је свакако био лош. Свашта су могли рећи један другом, али прије припрема. Тео има исувише година да би се могло од њега очекивати да нешто битно мијења у својој игри, а Кари исувише година да зрелог, оформљеног играча не процијени на вријеме. Нешто ту има друго.

Uzbuna za Pešića - Nikola Jović povređen!​

Košarkaš reprezentacije Srbije Nikola Jović danas je uočen na aerodromu u Beogradu, a slika koju smo videli nije nimalo prijatna.

Naime, košarkaš Majami Hita pojavio se sa zaštitnom čizmom na levoj nozi, javljaju domaći mediji.

Jović je bio deo naše selekcije koja je na prethodnom Mundobasketu u Manili stigla do finala i trebalo bi da bude jedan 12 igrača koji će se naći na konačnom spisku selektora Svetislava Pešića za Olimpijske igre u Parizu.

Nije poznato koliko je teška povreda mladog krilnog centra, a nadamo se da će se pojaviti na početak priprema 24. juna.

Olimpijske igre u Parizu počinju 26. jula.

https://sportske.net/vest/kosarka/uzbuna-za-pesica-nikola-jovic-povreden-523010

---------------

E do mojega ...

Погледај пажљивије то с линка. „Имам бољих на тој позицији”,
Ту је очигледно мислио на Василија Мицића (капитенска трака је нешто друго), тада двостругог МВП евролиге (2021-е и 2022-е). Такође је нагласио да Тео није бек-ап играч, те да у репрезентацији не може добити улогу коју је имао раније.
Имао је Кари и раније неких испада у смислу суровог реза (Радмановић нпр.)
Примјер Радмановића једноставноп није добар. Радмановић није показао однос који се очекује од репрезентативца, Тео је све супротно, његов однос према репрезентацији је увијек био за поштовање.
неупоредиво лошијим сматрам оно Жацово јавно пренемагање након новосадске катастрофе и кукање на проблем с петрокама које му нисам ја бирао.
Жоц је једноставно речено био на тој конференцији прс'о. Што га не оправдава не само због недопустивих изјава него што такви иступи страховито нарушавају здраве односе у националној селекцији. Национална селекцдиоја је светиња, играчи играју за џабе, немају никакве користи, могу само штету имати, некад ризикују каријеру, здравље, многи изгубе брдо пара након повреде (Саша Обрадовић, Бранко Цветковић, Јоровић, Стефам Јовић, Симанић о ини), играју не због било какве користи него јер је дрес Србије највећа част и привилегија. То селектори који за исту активност за разлику од играча бивају плаћени морају увијек имати на уму и такви иступи попут Жоцовог 2005-е се не смију догађати
Начин је свакако био лош. Свашта су могли рећи један другом, али прије припрема. Тео има исувише година да би се могло од њега очекивати да нешто битно мијења у својој игри, а Кари исувише година да зрелог, оформљеног играча не процијени на вријеме. Нешто ту има друго.
Па чак и да је било неких још разлога (не вјерујем ал ајде), не мислим да је то уопште битно. А и Тео је такав, никад ал никад то неће експлоатисати, проституисдати износити своју верзију "истине". Зато га и готивим, као личност неупоредиво више од Пешића, чак то није ни за поређење. Зато се надам да ће Тео по завршетклу играња остати у кошарци, у било којој улози, може пуно дати (па само да ради са млађим селекцијама У-16 или У.-18, пар недјеља,. колико само може помоћи). Но исто тако било којег селектора, док не видим да свјесно ради на штету српске кошарке, ћу увијек подржати, свака одлука је његова, његова је одговорност.

Ту је очигледно мислио на Василија Мицића (капитенска трака је нешто друго), тада двостругог МВП евролиге (2021-е и 2022-е). Такође је нагласио да Тео није бек-ап играч, те да у репрезентацији не може добити улогу коју је имао раније.
Знам, али испало је смијешно. Имам бољих, ал сад ми требају два капитена кад избацим тог од ког имам бољих. :lol:

Примјер Радмановића једноставноп није добар. Радмановић није показао однос који се очекује од репрезентативца, Тео је све супротно, његов однос према репрезентацији је увијек био за поштовање.
Да, апсолутно. Нисам поредио Теа и Радмана, него „сјечење” Карија и Жоцово пренемагање након што није пресјекао кад је требало.

Жоц је једноставно речено био на тој конференцији прс'о. Што га не оправдава не само због недопустивих изјава него што такви иступи страховито нарушавају здраве односе у националној селекцији. Национална селекцдиоја је светиња, играчи играју за џабе, немају никакве користи, могу само штету имати, некад ризикују каријеру, здравље, многи изгубе брдо пара након повреде (Саша Обрадовић, Бранко Цветковић, Јоровић, Стефам Јовић, Симанић о ини), играју не због било какве користи него јер је дрес Србије највећа част и привилегија. То селектори који за исту активност за разлику од играча бивају плаћени морају увијек имати на уму и такви иступи попут Жоцовог 2005-е се не смију догађати
Потписујем. Ту сам му уписао жешћи минус. Ок, испало је катастрофално, али поједи говна заједно с тимом који си САМ бирао, нисам му ја увалио оне који се не подносе па он није успио да их припитоми.

Па чак и да је било неких још разлога (не вјерујем ал ајде), не мислим да је то уопште битно. А и Тео је такав, никад ал никад то неће експлоатисати, проституисдати износити своју верзију "истине". Зато га и готивим, као личност неупоредиво више од Пешића, чак то није ни за поређење. Зато се надам да ће Тео по завршетклу играња остати у кошарци, у било којој улози, може пуно дати (па само да ради са млађим селекцијама У-16 или У.-18, пар недјеља,. колико само може помоћи). Но исто тако било којег селектора, док не видим да свјесно ради на штету српске кошарке, ћу увијек подржати, свака одлука је његова, његова је одговорност.
Е, управо зато сам очекивао или да га не позове на припреме, или да игра кад је већ позван. Овако испаде ко да је неки надарени клинац који се није доказао у првој фази припрема. То да Кари није знао шта може очекивати од Теа у то вријеме него је то сазнао тек на припремама, то отпада.

Погледај пажљивије то с линка. „Имам бољих на тој позицији”, а одмах након тога, капитенску траку умјесто Теа сад носе двојица. Дакле, двојица могу замијенити Теа, само што их у петорци не може играти шесторица. :mrgreen:
Имао је Кари и раније неких испада у смислу суровог реза (Радмановић нпр.) и то не сматрам лошим, неупоредиво лошијим сматрам оно Жацово јавно пренемагање након новосадске катастрофе и кукање на проблем с петрокама које му нисам ја бирао.

Samo sto niko ne zna koji su ti bolji.

Ako Teo razvali bekove Partizana u direktnom duelu. 8:0 u seriji, bude MVP kupa, MVP jednog kola EL sa rekordnom statistikom, xy najboljih poteza u EL, uzme tri trofeja...

Sta su Jare i Aleksa osvojili, cega su oni bili MVP.

I onda neko prica price kako su bekovi Partizana bolji. I pozove ih sve.

Cekaj bre pa nismo mi coravi.

Ta je prica mogla da prodje kad je Teo igrao u Italiji. Daleko od ociju.

Ali ne moze sad da prodje kad igra ovde i kad Sport klub i B92 prenose svaku utakmicu.

Taj koji i dalje veruje u tu pricu sigurno ne zeli nista dobro Srbiji.

To je losa karma i opet ce neko da nastrada.

Back