- Poruka
- 63.506
Ne stize se plus 12 tako lako koje ti sudije poklone pri kraju trece cetvrtineИмали смо прилику да стигнемо, усрали до балчака на брзоплетост... Јбг.
Velika im je prednost poklonjena diletantskim odlukama meksickog idiota
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne stize se plus 12 tako lako koje ti sudije poklone pri kraju trece cetvrtineИмали смо прилику да стигнемо, усрали до балчака на брзоплетост... Јбг.

Н аравно да се не стиже кад ПЕТ одбрана не донесу ни један поен.Ne stize se plus 12 tako lako koje ti sudije poklone pri kraju trece cetvrtine
Velika im je prednost poklonjena diletantskim odlukama meksickog idiota
Pa imali smo i mi crnca Pantera.Na koja mora letuju ovi Nemci, kad su tako lepo pocrneli ?
Sport je ovo ljudi moji,.. ali Nemaca ima 85 MILIONA,.. a nas samo 5,..
i oni kupuju crnce
Sve je zavrseno na -11. Najvise mi zao Bogdana, 4 srebro u nizu.Pa nije ni blizu gotovo
Ја сам био убеђен да су их довели из Африке, али ипак сви су рођени у Немачкој.Na koja mora letuju ovi Nemci, kad su tako lepo pocrneli ?
Sport je ovo ljudi moji,.. ali Nemaca ima 85 MILIONA,.. a nas samo 5,..
i oni kupuju crnce
Ми смо већа го%на од Немаца, јер они нису рођени у Србији, за разлику од ових немачких.Pa imali smo i mi crnca Pantera.
I jos jedno 10-15 kosarkasa Zvezde i Partizana sa nasim pasosima.
Meni nije bas najjasnije koja je uloga Davidovca i zasto je imao toliku minutazu.Guduric. Citavo prvenstvo najlosiji.
debil covicev
usrali se Nijemci pobjede, došli ste na -3 i imali ste veliku šansu tada. Ali greška na grešku, jbg.Moglo se ovo dobiti•••••!!!!