Košarkaška reprezentacija Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme Tzar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kakva su vaša očekivanja od novog selektora?

• Velika

glasova: 1 25,0%
  • Mala

glasova: 3 75,0%
  • Nikakva

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    4
Pa moze i ovde da objasni zasto je gotovo celu poslednju cetvrtinu drzao istu petorku na terenu. Avramovic, Gudura, Bogdan, Davidovac i Petrusev.

Ostali su bez snage.

Imao je Marinkovica, Jovica starijeg, mladjeg Jovica, mogao je i Ristic da udje na minut.
Sve nekako mogu da razumem zasto pojedinci igraju ali uloga Davidovca i tolika minutaza mi je skroz nerazumljivo.

Realno Nemci su zasluzili da osvoje. Dobili su Amere izmedju ostalog u polufinalu.
Добили су све с којима су играли, а у финалу замало добили и себе... Нажалост, иако су се намјестили на зицер, нисмо их спуцали, сами смо криви.

Aj razumem neki lokalni meč al bre svetsko i ti tako sudiš, posle bude da smo mi u teorijama zavere al ko se iole razume u košarku ,ovo je bre poklonjenih 10 poena pogrešnim sudijskim odlukama.
Уз све то, имали смо отворену побједу, нисмо узели то што се нуди тако да суђење пада у други план.

Aj razumem neki lokalni meč al bre svetsko i ti tako sudiš, posle bude da smo mi u teorijama zavere al ko se iole razume u košarku ,ovo je bre poklonjenih 10 poena pogrešnim sudijskim odlukama.

Обрни окрени највећи непријатељи смо ипак сами себи. Издаја као рак рана овог народа. Да смо играли са оним најбољим што имамо могли би мирне душе да кривимо судију.....овако....нема смисла

Добили су све с којима су играли, а у финалу замало добили и себе... Нажалост, иако су се намјестили на зицер, нисмо их спуцали, сами смо криви.
Nije se moglo bez doprinosa Milutinova,Gudurica,Stefana Jovica i povredjenog Dobrica dobiti tim kakav je Nemacka.

Posle Slovenaca sa evropskom titulom i Nemci sada uzimaju prvu svetsku titulu nad Srbijom. To boli.
kolko gid tinpodlo davao ovakve komentare cinjenice su sledece:
Kazes SLOVENCI I NEMCI?

U SLOVENIJI TADA DVA NAJBOLJA IGRACA OKO KOJIH SE SVE VRTI DRAGIC I DONCIC SU SRBI

u nemaca BONGA KONGA PUDER SRUDER I JOS DVA CRNCA su nemci jel de...

Sam sebe brukas i zabijas si u stomak

Pa da nemaju atrance ne bi prismrdeli ni cetvrtfinalu

Ono sto srbiha ima U KOSARCI TBOJA HRVATSKA NIKADA NECE IMATI

Обрни окрени највећи непријатељи смо ипак сами себи. Издаја као рак рана овог народа. Да смо играли са оним најбољим што имамо могли би мирне душе да кривимо судију.....овако....нема смисла
A znaš kako psihički deluje na igrača takvo suđenje :(

Gde je problem u crncima,imaju pasose mogu da igraju.
Ok tako ce sutra kinezi daju im oasose i plus drugim strancima (ne moraju biti crnci nisam rasista)

I onda kazes GDE JE PROBLEM?

PA PROBLEM JE JER JE TO NACIONALNA REPREZENTACIJA

a ne africka ekspedicija ili legija placenika

E u tom je prkblem je ovo nije ni videlo nemacku naciju

Ondq lepo izbrisi to iz naslova NACIONALNA rrprezemtacija pa sutra kinezi nek pkkupuju koga hoce i eto titule

Nama je KEVIN PAMTER BIO SPREMAN DA IGRA ZA NAS ALI MI TO NE DOPUSTAMO!

jer on nije srbin iz iz nase zemlje o kraj price

Ok tako ce sutra kinezi daju im oasose i plus drugim strancima (ne moraju biti crnci nisam rasista)

I onda kazes GDE JE PROBLEM?

PA PROBLEM JE JER JE TO NACIONALNA REPREZENTACIJA

a ne africka ekspedicija ili legija placenika

E u tom je prkblem je ovo nije ni videlo nemacku naciju

Ondq lepo izbrisi to iz naslova NACIONALNA rrprezemtacija pa sutra kinezi nek pkkupuju koga hoce i eto titule

Nama je KEVIN PAMTER BIO SPREMAN DA IGRA ZA NAS ALI MI TO NE DOPUSTAMO!

jer on nije srbin iz iz nase zemlje o kraj price
To je stvar izbora saveza i drzave,meni uopste ne bih smetalo da neko ko ima pasos Srbije a rodjen je nekoj drzavi igra za Srbiju.
I to maltene rade svi samo mi pokusavamo da odrzimo neku rasnu higijenu u reprezentaciji dok nam igaraci koji mogu da igraju za Srbiju zbog nekih nasih gluposti igraju za druge reprezentacije.
Zamisli npr.reprezentaciju Srbije u kosarci sa Dragicem,Doncicem,Miroticem itd.

Back