Košarkaška reprezentacija Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme Tzar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kakva su vaša očekivanja od novog selektora?

• Velika

glasova: 1 25,0%
  • Mala

glasova: 3 75,0%
  • Nikakva

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    4
Možda zato što sam pogledao njegov CV kao trenera (već vam donio SP i EP, donio Nijemcima EP-to dobro pamtim jer je nas u polufinalu izbacio). Možda zato što mi o ovako nečemu možemo samo sanjati. Možda zato što ste i Đorđevića pljuvali čim nije uzeo medalju.
Sigurno da vi znate 100x više od mene o vašoj reprezentaciji i Pešiću, ali postati ćete fakin svjetski prvaci, koga briga za zadnje EP.
SP su doneli DIVAC STOJAKOVIC BODIROGA GUROVIC JARIC rakocevic tomasevic

Sa njima bi svako bio prvak...

DA li cemo biti svetski prvaci videcemo ...nemxi su u prednosti. Ono sto kanada nije imala oni to imaju sirok roster podjednako dobrih.

Plus sad mogu uzeti zlato i nikad vise...pevi put
mi smo vec odradili izuzetno ...sta bude bice

SP su doneli DIVAC STOJAKOVIC BODIROGA GUROVIC JARIC rakocevic tomasevic

Sa njima bi svako bio prvak...

DA li cemo biti svetski prvaci videcemo ...nemxi su u prednosti. Ono sto kanada nije imala oni to imaju sirok roster podjednako dobrih.

Plus sad mogu uzeti zlato i nikad vise...pevi put
mi smo vec odradili izuzetno ...sta bude bice
Al nije bio svako, bio je on.

Vidi pred utakmicu sa amerima prilazi igracima i kaze momci sta cemo? Gledajmo sto manje da nas pobede da nas ne razvale

Gurovic mu oridje potapse ga i kaze sefe ne brini dobijamo ih

On je raateglio zvaku do poda zino i reki:
On je lud sta prica to....
To su mitovi i legende za koje nema dokaza. Iza svakog trenera, u svakom sportu, stoje rezultati. Sad, Možda se 2 europska, i vjerojatno 2 svjetska zlata u košarci osvajaju tako da nemaš pojma o sportu u kojem si izbornik, ali čisto sumnjam da je to slučaj. Lik je 1993. sa Nijemcima uzeo europsko zlato. Sa fakin Nijemcima. 1993!!!!!!!

To su mitovi i legende za koje nema dokaza. Iza svakog trenera, u svakom sportu, stoje rezultati. Sad, Možda se 2 europska, i vjerojatno 2 svjetska zlata u košarci osvajaju tako da nemaš pojma o sportu u kojem si izbornik, ali čisto sumnjam da je to slučaj. Lik je 1993. sa Nijemcima uzeo europsko zlato. Sa fakin Nijemcima. 1993!!!!!!!
Nema dokaza?

Back