- Poruka
- 25.488
Dajte Amere da se igramo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja to pricam godinama.bolja smo ekipa bez onog slaninara debelog iz Sombora..
Zatvaramo kladionice.Kladionice sve promasile, mi bili favoriti protiv Italije, Litvanija favorit protiv nas... Ne mogu da sastave kvote i realnost.![]()
На томе им хвала.Bas mi je drago da smo ih dobili.
10 godina nas blokiraju u EU,
Могли су бирати противника за 1/4, изабрали су нас и цврц...uvode sankcije, prete, nek placu sad malo, ko ih y...
Dobili USA, izgubili od nas.![]()

što polako s loženjem? u 4 smo na svetu.. Svet ima oko 250 država a mi ćemo biti četvrti u najgorem slučaju.. plus Olimpijada je tu.. ako Ameri ili Kanada dobiju..samo jedna od te dvePolako sa lozenjem,Litvanija je odigrala ocajnu utakmicu.

A Bogdan je bio potpuno nebitan, štaviše samo je smetao.Utakmicu dobili Jovic i Petrusev i energija Avramovica u odbrani
A Bogdan ništa? Leči seUtakmicu dobili Jovic i Petrusev i energija Avramovica u odbrani
Sad pogledaj malo statistiku pa nam reci ucinak Bogdana u drugom poluvremenu?A Bogdan ništa? Leči se
Vazi i u suprotnom smeru.Противник игра како му дозволиш. Није Литванија, екипа која је Америма дала 110 кошева, одиграла лоше, очајно како ће дежурни пљувачи паламудити, него су српски кошаркаши одиграли фантастичну утакмицу, прије свега дефанзивно. Уосталом, није Литванија ушла лоше у меч, оно да им се потрефи лош шутерски дан, у 1/4 им је све улазило, шутирали су тројке у 5-7, но наши су одиграли изванредну одбрану, агресивно у пољу, чврсто у рекету, активни у оба правца, стално у контакту, су пуно енергије, Литванци када су погађали морали су сваки поен тешком муком зарадити.
Сада треба смирити страсти, не дозволити да завлада еуфорија. Ваља се опкренути наредном противнику, Канади или Словенији, пред Оњеном Стојаковићем и Ненадом Јаковљевићем је опет тежак задатак да ураде скаутинг противника, Литванију су фантастично "скенирали", све предности и слабости су уочене и у одбрани и у нападу, сада требају то поновити са наредним противником.
Пред нашима је још пуно посла, на крају крајева, пише се спортска историја.