Da, Danilovic (kao funkcioner) je proizvod Vlade Divca odnosno viri iz Divcevih goozova, da Vlade Divac i danas mnogo toga sto moze u srpskom sportu i politici. A Djilas je toliko uspesan sportski radnik i toliko se razume u kosarku da ju je digao iz mrtvih, u kosarku je usao zato sto mu je u reprezentaciji igrala tadasnja devojka i sto je sam sebe postavio za predsednika tog saveza a ne zato sto je imao neki prethodni rad u kosarci. Za vreme njegovog mandata Srbija se nije plasirala na olimpijadu u Londonu, zatim je ostvarila jedan od najgorih rezultata na evropskim prvenstvima, u Sloveniji kada je bila 7ma, ali posrecilo mu se da je u vreme njegovog mandata stasala dobra generacija ( Teodosic, Bogdanovic, Bjelica, Raduljica, Nedovic, Kalinic a 2016 je dosao i najbolji srpski kosrakas svih vremena, Jokic). Djilas je bio 5 godina na celu KSS, od toga 3 godine u drzavi je vladaop SNS i nisu ga dirali (precutni dogovor izmedju Djilasa i Vucica, ipak su njih dvojica u nekoj vrsti odnosa).
A ono sto meni kod vecine morona iz Srbije smeta sto je za sve kriv SNS, kriv je za politicku situaciju, masovna ubistva, za ekonomsku situaciju, za sportske rezultate, za licne neuspehe svih tih morona, nezavrsenu skolu, ljubavne promasaje... OK, jesu krivi za dosta stvari, za politicku situaciju (jer nisu nista uradili da Srbiju priblize EU i izoluju od Rusije), za ekonomsku situaciju delimicno (jer je Srbija bila, jeste i zauvek ce biti siromasna drzava istoka kontinenta), delimicno su krivi i za lose stanje demokratije (ne drzi Vucic opoziciju razjedinjenom, bez cilja i moci da ubedi stanovnistvo da glasa za njih), ali svih ostalih stvari je bilo i ranije (kriminala, korupcije, nepotizma, partijskog zaposljavanja - ja sam se zbog svega toga iselio pre nego sto je Vucic dosao na vlast), drzavnim medijima su rukovodili ljudi iz partiaj na vlasti i stvarali sliku koja odgovara njima, sportom su rukovodili politicari a ne bivsi sportisti ( paralela Djilas-Danilovic), Zvezdu i Partizan je finansirala drzava.