retenzija
Obećava
- Poruka
- 68
Manu SABLJA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ceo KK Metalac pod hitno u reprezentaciju..
Ovi nikako da potonu...sve mislish dotakli su dno a ono padnu josh nize.
Suvishe je surovo spasti na ove shabane posle jednog Divca,Bodiroge,Djordjevica,Danilovica,Paspalja...
Nije iznenadjenje izgubiti od Argentine koja ima ovu generaciju koja je debelo zashla u 3.banqu ali je prosto porazavajutje kolio su oni individualno KVALITETNIJI od ovih nashih nazovi talenata..i to nema veze sa neiskustvom nego ko shto reche komentator 1 na 1 su nas uvek probijali...nikako da se naviknem da smo mi na zalost danas 3.liga kosharkashkog sveta uz Finsku Letoniju i takve zemljice.
Krstic je novi Koturovic u najboljem,Perovic-no comment,za Stefana Markovica bi Dragan Lukovski bio Djordjevic.Tepic posle Partizana moze na Kipar da se kali ko i Tripko i Bogdanovic....strashno strashno strashno.
Mi ne prolazimo kvalifikacije za evropsko garant.Nije to nerealan pesimizam,jednostavno ma koliko strashno zvuchalo mi vishe nemamo KVALITET ni kvalifikacije da prodjemo.Nije tu Duda kriv,chak ni ona dileja Moka,mozesh kog god ocesh trenera da dovedesh od go.vana se ne pravi pita.

posteno i ja bih gledao sve kvalifikacione utakmice srbije,kao i partizana da zivim u bg-u...sto ne zivim u bg-u????????????????