Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jbte kakva drama.

Ne mogu da verujem da Marina nije trazila tajm aut. Da smisli nesto, nego onako da se izvede lopta. Mogle su i faul da sviraju sudije.

Nekako mi deluje da je sve ovo bilo nepotrebno i da nas je Marina ukopala sa onim izmenama. Izbacila Crvendaku uvela Butuliju, izbacila Sonju, izbacila Yvonne posle faula iz 15 metara remplovanja. Unistila je samopuzdanje nasim igracicama.

Dobili smo na cistu borbu Sonja, Yvonne, Neca, Tina. To je to.

Brooks je stvarno bruks danas. sut 1 od 15 ili koliko, pa onaj faul nepotrebni zamalo namerni, pa joj daju koseve preko glave iza ledja u odbrani. Ma cuda su se desavala danas.

U sustini i ove belgijanke su smotane kad nas nisu dobile. Imale su sve na izvolte.

Ali dobro idemo dalje. :D

Sutra do zlata, ali da bude opusteno. Dosta smo se nervirali. :D

Jbte kakva drama.

Ne mogu da verujem da Marina nije trazila tajm aut. Da smisli nesto, nego onako da se izvede lopta. Mogle su i faul da sviraju sudije.

Nekako mi deluje da je sve ovo bilo nepotrebno i da nas je Marina ukopala sa onim izmenama. Izbacila Crvendaku uvela Butuliju, izbacila Sonju, izbacila Yvonne posle faula iz 15 metara remplovanja. Unistila je samopuzdanje nasim igracicama.

Dobili smo na cistu borbu Sonja, Yvonne, Neca, Tina. To je to.

Brooks je stvarno bruks danas. sut 1 od 15 ili koliko, pa onaj faul nepotrebni zamalo namerni, pa joj daju koseve preko glave iza ledja u odbrani. Ma cuda su se desavala danas.

U sustini i ove belgijanke su smotane kad nas nisu dobile. Imale su sve na izvolte.

Ali dobro idemo dalje. :D

Sutra do zlata, ali da bude opusteno. Dosta smo se nervirali. :D
Tina je ovu utakmicu iznijela.Malo su je licne omele,i kada nije igrala Belgijanke su imale otkljucan reket.

Jest da je na kraju bilo očajno i od Marine i od košarkašica ali prođosmo. Nekada treba imati i sreće. Svaka im čast. Utakmica je bila teška i za gledati a kamoli za njih na terenu. Još jednom, svaka čast devojkama.
Што се мене тиче, првенствено свака част што се након онакве драме са Шпањолкама ушло у утакмицу озбиљно и концентрирано. То нимало није једноставно. Е, за то – браво.

Šta nema smisla?
Како што, једини странац па баш он на прес конференцији и то као једини играч. Мени је то потпуно без везе.

Ma dobro, to je sporedno. Valjda Marina bira koga će da vodi na pres konf. Meni lično , potpuno nebitno ko će biti.
За клубове небитно, али ово су ипак репрезентације. Но добро, ја сам био и против довођења Данијеле која је ем сјајна играчица, ем је и одиграла одлично све што је за нас играла, али неке границе ја не бих прелазио... Ајде да у неком наредном замишљеном државном тиму имамо три црнкиње и двије Кинескиње па ти навијај за Србију.

Kako je Yvonne podbacila. Zena je odigrala sta je trebalo. Vratila nas u zivot u drugom poluvremenu, pa iznudila onaj faul kad smo imali dva napada za redom posle Tininog kosa, dala opet bitan kos na kraju. Borila se, igrala odbranu, devojka je na svakom delu terena.

Neuporedivo totalno sa Brooks. Brooks 1 kos od koliko 12-15 suteva, nije igrala odbranu, nije se trudila i na kraju je ona izvela onu loptu i dala belgijankama u ruke na izvolte.

Kako je Yvonne podbacila. Zena je odigrala sta je trebalo. Vratila nas u zivot u drugom poluvremenu, pa iznudila onaj faul kad smo imali dva napada za redom posle Tininog kosa, dala opet bitan kos na kraju. Borila se, igrala odbranu, devojka je na svakom delu terena.

Neuporedivo totalno sa Brooks. Brooks 1 kos od koliko 12-15 suteva, nije igrala odbranu, nije se trudila i na kraju je ona izvela onu loptu i dala belgijankama u ruke na izvolte.
Ocekivao sam vise od Ivon.I zbog toga je u mojim ocima podbacila.Vidi se da djevojka ima dobru kontrolu lopte i fizicke predispozicije i nekada se nonsalantno poigrava i nema kosa u tom napadu.Ja jesam da se igra egzibiciono ali protiv slabijih protivnika.Svaka jaca reprezentacija ce iskoristiti i najmanju sansu da se vrati.Mi smo protiv Italije iskoristili svaku gresku protivnica da nadoknadimo ne mali minus.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back