Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, Bobijeva prednost u visini se kažnjava ne od strane protivnika već od strane sudija.
Zaista prima mnogo batina, a nema faula jer Bobi to kažnjava kao plej sa slobodnim bacanjima.

Ovo je i prilika da vidimo Dončića kada igra pod pritiskom, ali i Kokoškova, treba srediti ekipu u kojoj ti druga zvijezda ekipe ima 18 godina.
Prebacaju se sa ulogom favorita još od petka :D

Da, Bobijeva prednost u visini se kažnjava ne od strane protivnika već od strane sudija.
Zaista prima mnogo batina, a nema faula jer Bobi to kažnjava kao plej sa slobodnim bacanjima.

Ovo je i prilika da vidimo Dončića kada igra pod pritiskom, ali i Kokoškova, treba srediti ekipu u kojoj ti druga zvijezda ekipe ima 18 godina.
Prebacaju se sa ulogom favorita još od petka :D

Ipak je Slovenija u finalu i to zasluženo. Igraju dobru košarku i imaju maldu ekipu. Pošto su brzi, sigurno že uspeti da zatvore Bogdanovića, tako da drugi igrači mogu da donesu prevagu za pobedom :)

Pajz ovo :)

On jeste sjajan, ali najbolji nas igrac svih vremena je DEJAN BODIROGA.
Ti si mladji, pa ga se i ne sjecas...ali imas you tube, pa proviri sta je taj lik radio..
A mali Jokic je na dobrom putu da stane rame uz rame sa Bodirogom...

Kažu stariji da je Kićanović bio najbolji naš košarkaš, barem u 20. veku. A što se tiče Bodiroge s obzirom da nije hteo u NBA imam određene sumnje, lomim se između njega i Stojakovića...Blaga prednost ipak Peđi.

Ipak je Slovenija u finalu i to zasluženo. Igraju dobru košarku i imaju maldu ekipu. Pošto su brzi, sigurno že uspeti da zatvore Bogdanovića, tako da drugi igrači mogu da donesu prevagu za pobedom :)

Pajz ovo :)

Svaka njima cast, ali veceras ce da nalete na Srbiju..
Nije ovaj nas treci tim samo Bogdanovic, ima tu dosta traljavijih igraca, koji se zainate ponekad...i dobro znaju da odigraju odbranu...

- - - - - - - - - -

Kažu stariji da je Kićanović bio najbolji naš košarkaš, barem u 20. veku. A što se tiče Bodiroge s obzirom da nije hteo u NBA imam određene sumnje, lomim se između njega i Stojakovića...Blaga prednost ipak Peđi.

Bodiroga je i proglašen za najboljeg igrača sveta. Mislim da od naših košarkaša niko nema tu titulu. Ispravite me ako grešim. Stojaković je bio odličan. Ali Divac je napravio bolju karijeru od njega. Ipak je malko nezgodno praviti poredjenja od Kićanovića do današnjih igrača, jer košarka se dosta promeniila i drugačije se igra. Ono što ostae su titule, a Dejan Bodiroga ih ima :)

- - - - - - - - - -

Svaka njima cast, ali veceras ce da nalete na Srbiju..
Nije ovaj nas treci tim samo Bogdanovic, ima tu dosta traljavijih igraca, koji se zainate ponekad...i dobro znaju da odigraju odbranu...
Ima ima. Ne sporim. Zato i mislim da će nam biti potrebno malko i sreće večeras. Eto baš protiv Rusa kada se povredio Jović. Umesto njega ulazi Gudurić. Posle njegove grešeke, Rusi nam uzimaju pet poena. Nije Gudurić toliko loš, popravio se kasnije. Ali srećom pa smo imali dosta plus poena, inače da je rezultat tesniji ode utakmica u poraz :)

meni se sve čini da bi današnji bekovi pokupili sve lopte pod košem ondašnjim centrima.
a duel centara bi se završio početkom utakmice povredom ondašnjeg :)))) dok ovaj mali ne bi ni shvatio šta se desilo :))) da čovek može tako da odleti na tribinu, iz čista mira

- - - - - - - - - -

a danilović mi je npr. 6x bolji od stojakovića

BodirOGa je, kao što samo ime kaže, bog, pa je nekako van konkurencije

Urnisali su nas trojkama. Celo prvenstvo nam je losa odbrana od suta za tri a sad smo naisli na ekipu koja to ne prasta. Ne valja sto smo usli u njihovu igru. Krenuo ih je sut pa ih je i publika ponela da odigraju jos bolje a nasi nemaju adekvatan odgovor. Mora ovo mnogo bolje, pre svega Bogdan i Bobi. Bobi je konstantno pod faulom koji se svira uvek. U prvoj cetvrtini smo ih brzo uveli u bonus i svaki faul smo im kaznili sa linije za slobodna bacanja a u drugoj obrnuto. Trebamo iskoristiti malo vise napad pod kosem a obratiti paznju na njihov spoljni sut i sut sa poludistance odakle nas je Dragic napunio.

Poslednja izmena:
Jos se i dobro drzimo s obzirom da smo im dozvolili sve. Slovenci odvratna ekipa - satro igraju najbolje a vamo menjaju utakmicu pritiskom na sudije i kad je Kokoskov poslao ono govedo Blazica da masira ledja Bogdanovicu i svesno naprave 3 faula, iseku ga iz utakmice i izmene kriterijum. A kad je Marjanovic zveknuo Doncica, skacu kao opareni i vrse pritisak. Nadam se da im je poslednja medalja.

Ako je tako, onda treba poslati nekoga da mlati po Dragicu, to je izgleda jedini nacin da se vratimo u utakmicu.

Svaka cast za citanje da je dobro da udje Guduric, on i jos par poteza ostalih su nas odrzali na jednocifrenom minusu, ali mi moramo nametnuti sporiju igru i dubinu kako znamo i umemo, ne da se prilagodjavamo trci sa ovim hokejasima.

A da sudi Lamonika, Spanci bi igrali finale, il tako neki sou-program. :roll: Ja recimo nisam video nikakav respekt prema njima na celom prvenstvu, al' ocigledno Slovenci imaju respekt jer su "najsimpaticnija" ekipa, iznenadjenje, i to umeju da koriste. Dragic je svakako masina i ubija, ali on plejmejker nije. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back