Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.821
Kažeš da Duda, Sale i Greg Fakin Popović svi zajedno greše kada je Bobi u pitanju?!?
Hrabro je to
Hrabro je to

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da, mi, ekipa sa dva i po igraca imamo veci kvalitet od Australije, lol.
Da, mi, ekipa sa dva i po igraca imamo veci kvalitet od Australije, lol.
Stvarno je lepo videti kada neko isprebija tim koji se kroz istoriju ponosio time da najbolje bije u odbrani.
- - - - - - - - - -
Prekopirali od Turske pre 2 godine, Djordjevic igra skroz drugu kosarku i ne ume da pravi podesavanja.
Australija ima veci individualni kvalitet po pitanju iskustva i kompletnosti kao igraca, i trenutno su bolje ukomponovani. Videlo se kako Delavedova i Mils probijaju odbranu kako hoce, Markovic, Jovic i Bogdanovic koji su ih cuvali su izgledali nekad kao da su Petar Aranitovic.
Na tom nekom individualnom planu su nam napravili veliku stetu, jednostavno, to neko iskustvo NBA rezerve (Pacov, Mils, Bejns, Bogut...) je napravilo razliku, momci su imali cvrstinu, iskustvo i znali su sta hoce i kako to da urade, pa makar i prljavo.
Ali ne moze se reci da imaju vise talenta, mislim, vecinom su to cigle od igraca... Sta da kazem o kosarkaskom talentu Delavedove ili Bejnsa? Sta to bitno zna Bogut?
Andersen je po meni mozda i najbolji i najpismeniji kosarkas, znamo ga svi koji smo pratili Evropu do pre koju godinu, covek ima sve za svoju poziciju, samo sto naravno on kao Pau Gasol u ovim godinama igra bukvalno peske. 37 godina...
kada su u ekipi marković i jović u isto vreme, faktički igramo sa tri igrača u napadu, mučno za gledati. bekovi koji ne znaju ni slobodna bacanja, a kamoli otvorenu trojku da pogode
- - - - - - - - - -
bogdanović je što bi se reklo "povremeni šuter", nema konstantnost
Pa Djordjevic je namerno Teodosica gurnuo na dvojku kako bi ga stedeo , jer znao je da ce Australijanci na njemu igrati grubo i ostro a ta kontakt igra njemu bas i ne lezi , jer to svakako dosta izmori igraca i onda je on manje produktivan u napadu, zbog umora mu pada koncentracija pa slabije razigrava ostale i opada mu procenat suta , pa je na taj nacin pokusao da ga postedi toga tako sto ce pustiti Markovica ili Jovica da prenose lopte na protivnicku polovinu.
Bogdanovic s obzirom da ima raspon ruku 2,15 morao bi dosta bolju odbranu da igra, inace i meni se cini da je malo stagnirao.
Mada generalno to je po meni glavni problem nasih igraca, prerano pocnu da stagniraju , recimo gledam neke igrace od po 35,36 godina koji konstantno napreduju i trude se da poboljsaju neke aspekte svoje igre, kao recimo jedan Luis Skola koji je prosle godine dosta popravio sut za 3 poena.
Nasi igraci ono, cim potpisu prvi ugovor misle da vec znaju sve sto trebaju i ne pada im na pamet da mozda malo porade na nekim aspektima igre, recimo sta bi Teodosicu falilo da jos malo poradi na ulazi i da malo poradi na igri u odbrani.
E to je razlog zasto nasi igraci uglavnom veoma kratko traju i zasto mi nemamo nekog pravog asa koji traje i koji i sa 35,40 godina igra na vrhunskom nivou i pravu razliku.
Pa dobro ali Markovic i Jovic se ocigledno nisu snasli i zbog toga smo i izgubili . Gde si vido sinoc njih dvojicu da razigravaju saigrace i da dele neke asistencije ?
Bogdanovic na nebitnim utakmicama daje trojke kao nezdrav a kad je najpotrebnije nema ga nigde . Seti se samo onog poslednjeg napada protiv Litvanije prosle godine u polufinalu . Da je postigao onaj kos u zadnjoj sekundi prosli bismo u finale a njemu je ispala lopta iz ruke .

Bogdanovic na nebitnim utakmicama daje trojke kao nezdrav a kad je najpotrebnije nema ga nigde .
Večeras na Brazil protiv Španije.
Domaćini bi ovo trebalo da dobiju, Španci su došli sa penzionerima na turnir, a Brazil je još izgubio od Litvanije.
I naravno, podržaću Hrvate protiv Argentine.......Kad su mogli da dobiju Špance dobrom odbranom, i praktično bez učinka Šarića i Simona tokom meča, ja mislim da će i ovo dobiti.
I to Brazil sa više koševa, Hrvati sa manje..Lepa kvota, skoro 25......
A gledam nešto ovo Litvanija - Nigerija 10,5 na Nigerijce.Mnogooooo.da se malo podrže afrikanci, za neku siću.
Neće se tu Valančijunas leba najesti, a ako stane šut.........

I onda Oziji pobede Amere i mi opet budemo igrali sa njima.![]()

Only beer ne razumem kakve ima veze sto je Bogdanovic bivsi igrac Partizana ?