Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja se samo plašim da im se ne vežu ruke, noge i mozgovi kad krenu OI. Ovo do sada je jednostavno previše dobro. Meč nismo izgubili ne znam od kad...A pobediti Francuze i 4. uzastopni put će biti vrlo teško. Nešto mi kaže da će na Igrama igrati mnogo ozbiljnije.

A dobro, zato imamo sreće sa rasporedom, za početak Venecuela, Francuzi u sredini, to je najvažniji meč.
Sa Amerima igramo pretposlednju, i onda Kina za overavanje.

Povredise nam najboljeg igraca Simonovica. :mrgreen:

Ovde je jasno zasto je Djordjevic isforsirao Jovica Simonovica Stimca, oni su paket koji igra celu godinu zajedno.

Naravno, Bogdan i Jokic su odseceni i van ritma, zato i gubimo. Jokic je premlad, ali Bogdan mora da bude konstantniji, nije vise bas toliko mlad. Ne mora da bude najbolji igrac, ali mora da isporucuje a ne da masi 2 slobodna jer je indisponiran.

Ja se samo plašim da im se ne vežu ruke, noge i mozgovi kad krenu OI. Ovo do sada je jednostavno previše dobro. Meč nismo izgubili ne znam od kad...A pobediti Francuze i 4. uzastopni put će biti vrlo teško. Nešto mi kaže da će na Igrama igrati mnogo ozbiljnije.

U to vezivanje ne sumnjam. Kao i svakog puta ocekujemo pa razocarenje. Ovog puta nemam u sta da se razocaram.

Ako Teodosic nije strelac koji moze da isporici konstantno bar 10ak a cesto i dosta vise, uz gomilu napakovanih poena za druge, onda ne znam ko je rasni strelac.

Bogdanu iz nekog razloga lezi Francuska, valjda jer ga cuvaju tradicionalno nezainteresovani De Kolo i Zelabal koji je sada samo senka igraca od pre nekoliko godina. Bogdan ih je natrpao i u Francuskoj. To sa 25 poena u proseku Francuzima je nerealna slika, on mora da se trazi oko 15 sigurnih poena, to mora da isporucuje i kad mu nije dan. Naravno, bolji igraci to rade na iskustvo i rutinu, on jos nije iskusan, al nije vise ni onako mlad da mu se sve oprasta.

Nama pre svega treba vise njih koji ce iskakati i davati poene, i tih nista posebno 10 poena. Kao sto su Bogdanovic i Jokic zatrokirali, ali su Simonovic, Jovic i Kallenari dali nekih skoro 10 poena. Drugi put neka budu Markovic, Macvan, Nedovic... Naravno, za jace utakmice to nije dovoljno, ali to je princip.

Proslo je vreme superstarova, malo ko danas ima igrace koji garantuju 20+ poena po utakmici.

Pa samo Ameri i Spanci imaju te igrace. Ameri van konkurencije, ne znam sto uopste pricamo o njima. :mrgreen:

A Spanci ce mozda imati samo Gasola - Navaro je omatorio i igra ocajno, a Rudi igra ocajno jer vuce povredu cele sezone. Tako da se moze lako ispostaviti da ce i oni biti u deficitu superstarova i sigurnih poena.

Za Argentinu nisam siguran da Djinobili i Skola mogu da isporucuju toliko u ovim godinama, videcemo. Nas ubi onaj Delfino, al taj se nesto reaktivirao posle ko zna koliko.

Imamo i mi Teodosica od takvih, on ako sam sebe ne udavi, nece imati problema da odigra kao cele ove sezone, a to znaci oko 15ppg i bas puno napakovanih poena za ostale.

10 poena po meču nije ništa spec. Nama treba jedan raspoložen šuter po meču minimalno...

Treba nam igrač sa potencijalom i sa mud.ima, ko će nadoknaditi one prazne, siledžijske minute Bogdanovića
A takvih u ovoj ekipi nema, jer su otpali Zagorac i Gudurić.
Očekivati da to nadomeste Nedović- krava, ili Simonović je čista utopija.
A fiziku pod košem nama daje Štimac?????:hahaha:
A inteligenciju Mačvan????????:hahaha:

Da samo podsetim da je Djordjević za SP otpisao Mačvana jer po njemu nema profilisnau poziciju.........
A sad mu odgovara indijanac?:dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back