Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kosta da je to istina sto govoris ne bi Sale odmah nakon potpisavanja ugovora sa PAOm produzio i ugovor sa reprezentacijom do 2019. godine

dakle njemu reprezentacija u tom smislu koji ti navodi vise i ne treba

mogao je da nadje izgovor u (ne daj Boze) debaklu na Evrobasketu ili da kaze da odlazi posle OI, ali on se obavezao da ce voditi reprezentaciju i 3 godine posle OI

a sto se tice Kuzmica i Raduljice i tu je uradio sjajan posao za reprezentaciju, jer su oboje bili bez klubova... pogotovo Raduljica koji mesecima ne moze da nadje angazman i ko zna koliko bi to jos trajalo da ga Sale nije doveo u PAO

Kosta da je to istina sto govoris ne bi Sale odmah nakon potpisavanja ugovora sa PAOm produzio i ugovor sa reprezentacijom do 2019. godine

dakle njemu reprezentacija u tom smislu koji ti navodi vise i ne treba

mogao je da nadje izgovor u (ne daj Boze) debaklu na Evrobasketu ili da kaze da odlazi posle OI, ali on se obavezao da ce voditi reprezentaciju i 3 godine posle OI

a sto se tice Kuzmica i Raduljice i tu je uradio sjajan posao za reprezentaciju, jer su oboje bili bez klubova... pogotovo Raduljica koji mesecima ne moze da nadje angazman i ko zna koliko bi to jos trajalo da ga Sale nije doveo u PAO

Ma on ne trazi izgovore.
Nece on otici sa mesta selektora ni posle debakla , ako se dogodi.
On je zauzeo mesto, odakle najbolje moze da bude u talu oko transfera igraca.
Jeste, ruzno je da se tako kaze, ali svi njegovi potezi bas to govore.
Prvo je govorio kako nema rada u klubu i reprezentaciji, onda se odjednom predomislio.
Dok je bio samo kandidat za selektora davao je naznake da zeli da se nesto promeni.
Kada je postao selektor, odmah je zacutao, i krenuo linijom manjeg otpora.

To se mozda nekima svidja, ali to nikako nije ono sto sam ja ocekivao od Djordjevica.

A Kuzmic i Raduljica?
Pa slicno je kao sto je radio Ivkovic, Obradovic i ta klapa.
Procenat, pa se igramo.
Uostalom videcemo.
Mozda ja i gresim, mada..........

Ako ima rezultate sa reprezentacijom zasto da ne uhlebljuje nase reprezentativce? Pogotovo ako vrede. A on to najbolje zna jer radi sa njima. Ne verujem da ce zeznuti Panatinaikos sa Raduljicom, Kuzmicem i Pavlovicem. Nego kod nas je urodjeno to da kreiramo teorije zavere da se uvek neki dil pravi kada se pomazemo izmedju sebe. Sale to nije zasluzio.

Ako ima rezultate sa reprezentacijom zasto da ne uhlebljuje nase reprezentativce? Pogotovo ako vrede. A on to najbolje zna jer radi sa njima. Ne verujem da ce zeznuti Panatinaikos sa Raduljicom, Kuzmicem i Pavlovicem. Nego kod nas je urodjeno to da kreiramo teorije zavere da se uvek neki dil pravi kada se pomazemo izmedju sebe. Sale to nije zasluzio.

Jao ljudi normalno da se pravi dil ali je poenta da svako može ispuniti svoj deo. Ova trojica mogu dobro da odigraju u Panatinaikosu jer se razumeju sa Saletom zato ih je doveo. Zašto da dovodi nekog crnca iz Konga koji je možda i veća životinja od ova naša dva centra kada neće moži da pomogne ni upola timu kao što bi ova dvojica. A te priče o novcu i da svako uzme za sebe malo, to je opštepoznato i normalno i niko više ne diže frku oko toga.

Jao ljudi normalno da se pravi dil ali je poenta da svako može ispuniti svoj deo. Ova trojica mogu dobro da odigraju u Panatinaikosu jer se razumeju sa Saletom zato ih je doveo. Zašto da dovodi nekog crnca iz Konga koji je možda i veća životinja od ova naša dva centra kada neće moži da pomogne ni upola timu kao što bi ova dvojica. A te priče o novcu i da svako uzme za sebe malo, to je opštepoznato i normalno i niko više ne diže frku oko toga.

Dzabe Kongo i misicna masa kada nema kosarkasko predznanje koje se u Srbiji uci od malena. Da se ne lazemo, nasa skola kosarke je medju najboljima na svetu. Da imamo fizicke predispozicije kao tamnoputi igraci harali bi svetom. Iako ih nemamo mi imamo veliko kosarkasko znanje kojim to nadomescujemo. Bolje imati skolovanog kosarkasa nego glupu masu koja ne zna osnove kosarke.
Mislim da je Sale zaradio veliki novac kao kosarkas da mu sada treba i nekakav procenat od kupovine nasih igraca za klub koji trenira. Mozda i gresim ali mislim da nije jedan od takvih ljudi.

Dzabe Kongo i misicna masa kada nema kosarkasko predznanje koje se u Srbiji uci od malena. Da se ne lazemo, nasa skola kosarke je medju najboljima na svetu. Da imamo fizicke predispozicije kao tamnoputi igraci harali bi svetom. Iako ih nemamo mi imamo veliko kosarkasko znanje kojim to nadomescujemo. Bolje imati skolovanog kosarkasa nego glupu masu koja ne zna osnove kosarke.
Mislim da je Sale zaradio veliki novac kao kosarkas da mu sada treba i nekakav procenat od kupovine nasih igraca za klub koji trenira. Mozda i gresim ali mislim da nije jedan od takvih ljudi.

To rade svi treneri i to nije ništa "nemoralno", poenta je da se ispune zadati ciljevi kako bi se to sve opravdalo. Zapravo po Đorđevića je još gore ako uzme nešto love nego da ne uzme, ako ne ispuni ciljeve onda će ga oterati samo tako ali nije ni on lud, zato je i doveo proverene igrače. Videćemo kako će sve ispasti. Ja bih voleo da PAO osvoji triplu krunu.

Poslednja izmena:

Ja sma zato i rekao, sacekajmo posle EP, pa cmeo znati.
I ivkovic je uzeo srebro na EP, pa sta je posle bilo?

Ovo sto sam ja rekao, sam rekao da mi tako izgleda.
Od Djordjevica sma ocekivao mnogo vise, u smislu privrzenosti reprezentaciji.
A ta prica kako je zaradio puno para pa mu ne treba, ne pije nikako, jer zasto je onda otisao u Panatenaikos?
Da odmah odgovorim onima koji ce navodno reci, da nije hteo Real............Skoro sam siguran da je ta prica oko Reala smao sluzila da njemu digne cenu, i da ponude Reala nije ni bilo.Cak bih rekao da je ta "ponuda" prilicno otkrila celu tu pricu.

Ali ajd,.e sacekajmo posle EP, pa cemo videti.......

Ja sma zato i rekao, sacekajmo posle EP, pa cmeo znati.
I ivkovic je uzeo srebro na EP, pa sta je posle bilo?

Ovo sto sam ja rekao, sam rekao da mi tako izgleda.
Od Djordjevica sma ocekivao mnogo vise, u smislu privrzenosti reprezentaciji.
A ta prica kako je zaradio puno para pa mu ne treba, ne pije nikako, jer zasto je onda otisao u Panatenaikos?
Da odmah odgovorim onima koji ce navodno reci, da nije hteo Real............Skoro sam siguran da je ta prica oko Reala smao sluzila da njemu digne cenu, i da ponude Reala nije ni bilo.Cak bih rekao da je ta "ponuda" prilicno otkrila celu tu pricu.

Ali ajd,.e sacekajmo posle EP, pa cemo videti.......

Ja to gledam sportskim motivima. Covek je celog zivota u kosarci. Napravio je ime i ceo zivot je posvetio tom sportu kao kosarkas a sada hoce i kao trener. Gde ces lepse? Ne verujem da mu fali para jer ih je zaradio dovoljno.

I ja mislim da nije od takvih ljudi, ali je on, kao i dosta igrača njegove generacije, spiskao dosta para iz karijere. Znate i sami da su se svi bavili kao nekim biznisima i ništa nije bilo od toga.
Bilo je i malog natezanja prošle godine između njega i KSS oko plate, verujem da su svi ti dosad radili za neku pristojno-simboličnu cifru, al njemu su morali da daju malo više. Trebalo mu je novca.

Moram i ja da se javim. Ja sam Delija navijam za Zvezdu...

Ali kako neke ljude ovde nije sramota da napadaju Saleta koji je za nasu Kosarku kao igrac uradio vise nego sto cemo mi svi ovde zajedno da uradimo sledecih 100 godina???
Kako vas nije sramota... Pa zar nije fenomenalno da igraci Raduljica i Kuzmic koji su bili bez kluba konacno zaigraju u velikom klubu??? Sta vam tome smeta...

To su srpska posla svuda se mesamo gde nam nije posao... Pa normalno je da svaki trener sanja da vodi neki veliki klub pa sta sada otkud vi znate kakva je naprimer finansijsko stanje u savezu???
Sta ako Sale i kompanije to sve vise i manje radi bez pravih pokrica... jer vi stvarno mislite da su nasi selektori dobro placeni??? Pa kako vas nije vise sramota da stalno napadate nase ljude i sirite losu energiju...

Sto se tice ekipe. Mislim da i ako odpadne Marjanovic da smo i dalje vise nego solidni.

Ova trojca ce bez problema odraditi posao: Raduljica, Kuzmic i Milutinov.... Stimac moze da pakuje svoju torbu i realno nije ni na SP nista odigrao

Marjanović nema prelom, u utorak o EP

Košarkaš Srbije Boban Marjanovic obavio je prvi pregled u Los Anđelesu kojim je ustanovljeno da nema preloma, ni tragova preloma stopala, ali postoji otok.

Srpski centar u petak putuje u San Antonio gde će ga pregledati najeminentniji američki doktor za tu vrstu povrede.

Konačan odgovor da li će Marjanović igrati na Evropskom prvenstvu u septembru biće poznat u utorak, saopštio je njegov menadžer Miodrag Ražnatović.

Bobi nema prelom, verovatno ce igrati, mada cela ova prica oko njega je jako cudna. Videcemo sta ce se izdesavati, bez njega bi bili znatno slabiji.

Šta ima da se izvinjava, on samo igra svoju ulogu. A to je ili da se Ražnatović malo poigra sa Đorđevićem, ili da se Marjanović izvuče iz reprezentacije da bi se fokusirao na NBA.

Eno čovek do juče trenirao i prošao 2 medicinska pregleda, danas ga slikaju sa nogom u "čizmi" u LA, vucara se po doktorima, povređen čovek...

Meni su takvi jasni, al mi Boban nije jasan. Svi se pitaju i pričaju oko njega i za njega, strani specijalizovani mediji pričaju o "čudnom slučaju" jer je i njima jasno da nešto ne štima, a on ćuti.

Jedino ako ga brzo ne puste, inače mi se čini da to ide po scenariju: kontrole, pregledi, pauza, nove kontrole. NBA timovi ne prepuštaju ništa slučaju, čim je otišao tamo, ne znam dal može tek tako da se vrati.

ma ajde molim te... taj otok nisu mogli da primete ni nasi lekari, ni lekari San Antonia posle prvih pregleda, a sad posle izjave nekog tamo lika iz Zvezde otok odjednom postade vidljiv

Ma kakav otoko moze toliko dugo da stoji i da se stavi longeta zbog nje? Dramatizuju situaciju ovi iz San Antonija. Sto neko rece za tog kretena sto je odvalio da je Bobi igrao sa polomljenim stopalom, da se setio da se izvini decku sto ga razvlace po belom svetu ni krivog ni duznog i maltretiraju ga raznim pregledima, pa su mu jos i ove bukagije nakacili na nogu da vuce sa sobom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back