Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e još kad bi sad samo u nedelju bilo ovako ..

Sta je vama ljudi? A jebbote kakvi smo....pa da popusimo sa 60 razlike u nedelju, ovoj ekipi treba da se ´priredi samo takav docek. :rtfm:

Ode mi pola zivota u tih zadnjih 17.7 sekundi...

Ne bih da izdvajam nikog jer su svi podjednako zasluzni za ovaj neverovatan uspeh, ali se meni najvise svidelo, u trenutku kad je vecina nasih igraca pred kraj meca krenula da se krije, tada je Bogdan krenuo na ulaz i dao par kljucnih poena.

Ja sam napisao da ce Bogdan da obavi posao. Nekad sa neverovatnim trojkama, nekad sa ulazima, asistencijama, sigurnim slobodnim bacanjima. On i Teo su na kraju izneli teret, ali i svi ostali su bili odlicni, Niko nije podbacio. :ok:

Ode mi pola zivota u tih zadnjih 17.7 sekundi...

Ne bih da izdvajam nikog jer su svi podjednako zasluzni za ovaj neverovatan uspeh, ali se meni najvise svidelo, u trenutku kad je vecina nasih igraca pred kraj meca krenula da se krije, tada je Bogdan krenuo na ulaz i dao par kljucnih poena.
Jeste,Bogdan je pokazao da ima muda.Pogotovo sa onom tricom kad su se ovi spustili na 4 razlike :worth:

Bice ludo u nedelju..............Ja se spremam da se kladim na nas........Bar jedno poluvreme.....

U finalu dolazimo jos jaci nego juce...........Dolazimo jaci za jednog Bogdanovica, koji je uzeo tu loptu kad je trebalo i kada se Teodosicu vukao jezik po podu.........A sa dobrim i drcnim Bogdanovicem, sa dobrim Teodosicem, i sa Bjelicom koji ce zasiguno biti mnogo bolji nego veceras, uz pitbulove Jovica i Markovica, ja vidim nezivesno finale.................
Ovo cekam deset godina, i jedva cekam da vidim lica amera kada vide da su nasi izasli da dobiju, a ne da skinu gace.
Da se ponovi ono Sarencevo iz Indijanopolisa: "Gospodo Ameri, ako zelite vise, morate poslati BOLJE igrace"....

Trebalo je da Jovic nokautira Batuma kad je imao priliku.

Umesto toga on mu je izgleda nastelovao nisan. Realno ovo je iznad ocekivanog i sta god da se desilo u finalu ovi momci su junaci. Mislim da imamo 10% sanse protiv Amera jer smo sada i emotivno i fizicki iscrpljeni a oni su se do finala prosetali sa prosekom pobeda +30. Bez obzira na sve imamo ekipu za buducnost a to je najbitnije.

Cestitke momcima, oni su vec sada sampioni.

Jedino me nervirala nonsalantnost u prvoj polovini trece cetvrtine. Samo nas je protivnicka neefikasnost u tom periodu spasla sigurnog poraza, ali dobro, Bog cuva Srbe :D

Pre cetiri godine smo doziveli onu uzasnu nepravdu takodje u polufinalu. Danas se stvari vracaju na svoje mesto. Turaka nema nigde, a mi smo tamo gde smo oduvek bili.

Hvala vam momci na svemu. Hvala i Svetom duhu srpske kosarke Saletu Djordjevicu!

Победа колектива. Сви су дали допринос. Калинићу свака част, Стефану такође, Радуљица, Крле, Бјелица, сви одлични. Нарочито ми је драго што је Богдан играо кад је било најтеже. Неколико важних продора, тројки и асистенција за Крстића. Када су сви мало укочили, Богдан је био прави. Капа доле мајсторе.

А, даље, оно што је Хансен у рукомету, Вујасиновић у ватерполу, Вујевић у одбојци, Зидан у фудбалу, то је Тео у кошарци-ДОКТОР

Ajde da se i ja oglasim :D da preskocimo cestitke, i sve sto uz to ide
Samo cu da kazem da me Sale iznenadio kao psiholog,takticar ,na kraju krajeva strucnjak,bez iskustva,ali sa mozgom :D
Sad ocekujem da motivise igrace i da ne stanu ovde vec da odigraju maksimalno za zlato, jer ce se tako jedino upamtiti generacija kao velika :D
Samo da ne udjemo u mec kao protiv Spanaca 2009. izduvano

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back