Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verovatno. Mada ne sme biti straha ako mi prodjemo. Tu bi se videlo koliko je Djordjevic stvarno sposoban da postavi igru protiv ovih monstruma. Nisu nepobedivi i jako su predvidivi u igri ali su bukvalno svi fizicki nadmocniji a i odlicno sutiraju.
Kako je to NAJVIŠE uticala na razvoj košarkaške igre? Možda u Evropi...Ali ako porediš jugoslovenske i srpske igrače sa najboljim američkim mislim da nijedan naš nije u top 50...možda ni u top 100. taj pojam ''dati dušu'' mi uopšte nije jasan. Uvek smo imali veoma dobre igrače koji mogu da se porede sa svima osim američkim i to je za svako poštovanje, ali pričati kako je NBA bezveze i kako su Ameri samo fizikalci je besmislica.
Ili o tome kako je Bjelica treba o da ide na neki americki koledz, makar godinu dana, i bio bi sigurno u TOP 5 pika na draftu.
- - - - - - - - - -
Samo ne na Duke kod smaraca Krizevskog, koji ogranicava slobodu igracima, osim retardiranim suterima.
Verovatno. Mada ne sme biti straha ako mi prodjemo. Tu bi se videlo koliko je Djordjevic stvarno sposoban da postavi igru protiv ovih monstruma. Nisu nepobedivi i jako su predvidivi u igri ali su bukvalno svi fizicki nadmocniji a i odlicno sutiraju.
Opet stavljanje to ''NBA cirkus''...odustajem. Samo sirova snaga, a tehniku kao nemaju...
Нема еуфорије на терену. то што ми видимо неке фотке није еуфорија.Kao sto rekoh juce, veoma se plasim poraza od Francuske, to bi psihicki ubilo nase igrace koji su u euforiji
Sa druge strane Litvanci su opusteno igrali protiv USA znajuci sta ih ceka...
Apsolutno isti scenario kao pre 4 godine u Turskoj
Brate ja ispišem esej, a ti rečenicu, totalno nisi u redu
I od svih stvari, ti se uhvatiš za najnebitniju. Pokaži da nisam u pravu.
20 miliona stanovnika - 3 puta svetski prvak, 5 puta evropski prvak, jednom olimpijski pobednik
7 miliona stanovnika - 2 puta svetski prvak, 3 puta evropski prvak,jedna srebrna olimpijska medalja.
Ko je tom sportu dao dusu, i vise je nego jasno...........
Za 4 dana ovaj spisak bice obogacen jos jednom medaljom, mozda cak i zlatnom.

Pa naravno da tebi nije jasan.
NBA liga je do pojave Magica i Birda bila jedno takmicenje snagatora.
Svaki igrac koji je imao samo nesto malo vise od te sirove snage, ostavio je dubok trag u toj ligi.
Na drugoj strani okeana kosarka se drugacije razvijala.
Prvo kroz vestinu, taktiku pa tek na kraju kroz snagu i fiziku.
Takticki svaki igrac te tzv jugoslovenske skole kosarke bio je ispred igraca u NBA.
Da ne pricam o trenerima, koji su kroz rad u nasoj reprezentaciji morlai da prodju dve ogromne barijere.....Sirovu snagu Rusa i jos siroviju snagu Amerikanaca.
Kod nas su treneri ucili decu da treba posle utakmice da ih boli GLAVA od razmisljanja,a americki treneri su uvaljivali klincima medicinke i tegove da sa njima danonocno rade.
Zato je jedan Oskar Robertson takva velicina u istoriji NBA.
Prosto , bio je jedan od retkih sa mozgom......
Kosgeterski njuh jednog Koraca, gracioznost i tehniku i imaginaciju jednog Kresimira Cosica, univezalnost jednog Simonovica,osecaj za prostor Kicanovica NBA je dostigla tek sredinom osamdesetih godina.
Trenerske postavke jednog Nikolica nije JOS uvek dostigla, i proci ce jos vremena dok oni uopste shvate te postavke.Za to vreme neko ce im otkinuti jos poneko zlato.........
NBA je bila osrednja fransiza, posao koji je malo malo pa gubio pare svojim akcionarima, sve dok u nju, nisu uneli onu dusu , sa kojom se kod nas uvek igralo.
Vremenom popi.ali su se i na to, stvarajuci cirkus Medrano od NBA lige.
Bodiroga i Djordjevic su mogli ili nisu mogli da imaju NBA karijere.
To i nije toliko vazno, ni nama, jer nije bilo vazno njima.
Nama je vazno da su oni davali kada je trebalo, kome je trebalo.
A to je bila i u NBA privilegija samo onih najvecih ........
I zasto onda oni ne bi bili u rangu sa njima?
Hoce da pokaze da i sa 3 puta manjom ljudskom bazom Srbija ostvaruje skoro pa jednak broj uspeha na svetskim takmicenjima u KOSarci.Ja iskreno ne razumem sta ti poredis i sta je smisao ovog posta?

Opet stavljanje to ''NBA cirkus''...odustajem. Samo sirova snaga, a tehniku kao nemaju...

)...u medjuvremenu se i otrezni´. 

Mogli su malo ranije da stave da se igra, ali ne, ovo je termin koji su sebi "obezbedili" Španci.![]()