Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
Nemam pojma, bilo ko drugi, samo ne Sale. Necu da jednog foliranta nazivam 'svojim'.
Nemas pojma, normalno. Samo da nije Srbin...svi drugi su ti bolji....makar bio Ekrem Krasnici. Bitno da teras kontru. Kao i uvek.
Ma jeb.em ti klaidonicu.......Sinoc uhvatim Srbija i manje 4,50 i na to dodam Francuska daje vise od 68,5........
U osmini finala odigram Srbija i vise protiv Grcke 4,70, Turska i manje 5,00, i odigram Litvanija i vise 2,70(falio jedan poen)....napravim kvotu 50 koja padne za poen, i onda mi ostane ziv tiket sa Srbija i vise, Turska manje, i Argentina.......I naravno, Argentina se raspadne.......
Jebbi ga...pogledaj moj tiket na "Kladionici" (fudbal)...smrdljivi Nemci ne mogu Skotsku da pobede sa dva gola razlike inace bih uzeo 1600 EUR. Jedan gol falio, 9 ostalih parova sam pogodio. Nemoj da odustajes, mora doci kad.tad.
Sta je bitno, Zucko kako siba sut?![]()
Bitno je napraviti 6 koraka (umesto dvokorak, kao sto pravila kazu jelte), okrenuti se u vazduhu tri puta i onda zakucati laktom...to ti je tvoj NBA...serrem ti se na njih.

Šta ćeš ti ovde ako ti je nebitno prvenstvo?![]()
Cisto da drka, kenjja, kao i uvek.

Ucim vas kosarci.

Mada, dobro dodjes kao sprdnja ovako kada nema utakmica, cisto da prebrodimo vreme u razonodi malo.