Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemam pojma, bilo ko drugi, samo ne Sale. Necu da jednog foliranta nazivam 'svojim'.

Nemas pojma, normalno. Samo da nije Srbin...svi drugi su ti bolji....makar bio Ekrem Krasnici. Bitno da teras kontru. Kao i uvek. :roll:

Ma jeb.em ti klaidonicu.......Sinoc uhvatim Srbija i manje 4,50 i na to dodam Francuska daje vise od 68,5........
U osmini finala odigram Srbija i vise protiv Grcke 4,70, Turska i manje 5,00, i odigram Litvanija i vise 2,70(falio jedan poen)....napravim kvotu 50 koja padne za poen, i onda mi ostane ziv tiket sa Srbija i vise, Turska manje, i Argentina.......I naravno, Argentina se raspadne.......

Jebbi ga...pogledaj moj tiket na "Kladionici" (fudbal)...smrdljivi Nemci ne mogu Skotsku da pobede sa dva gola razlike inace bih uzeo 1600 EUR. Jedan gol falio, 9 ostalih parova sam pogodio. Nemoj da odustajes, mora doci kad.tad. ;)

Sta je bitno, Zucko kako siba sut? :think:

Bitno je napraviti 6 koraka (umesto dvokorak, kao sto pravila kazu jelte), okrenuti se u vazduhu tri puta i onda zakucati laktom...to ti je tvoj NBA...serrem ti se na njih. :klap:

Šta ćeš ti ovde ako ti je nebitno prvenstvo? ;)

Cisto da drka, kenjja, kao i uvek. :lol:

Ucim vas kosarci.

:rotf::rotf::rotf:

Mada, dobro dodjes kao sprdnja ovako kada nema utakmica, cisto da prebrodimo vreme u razonodi malo. :lol:

Naravno da NBA nije jedino merilo kvaliteta , recimo primer je Bodiroga, takodje jedan Oskar Smit koji je svojevremeno na Olimpijadi imao prosek 42 poena na mecu tokom turnira i koji je svakako jedan od najboljih igraca u istoriji ovog sporta nikad nije ni krocio na NBA parket ali ni Bodirogi a na Smitu to nije smetalo da budu jedni od najboljih igraca ikad, recimo i Sarunas Jasikevicijus nije ostavio neki trag u NBA, nije dobio dovoljno prostora , pa opet je jedan od najboljih plejmejkera istoriji moderne kosarke, takodje recimo i Italijan Karlton Majers isto nikad nije igrao u NBA pa je opet bio jedan od najboljih igraca sveta u nekom momentu, pa recimo i JR Holden isto nikad nije igrao u NBA pa je opet bio bolji od preko 80% NBA igraca na njegovoj poziciji.

3ojka.gif

Pa dobro, Majers je zabar koliko sam ja Kinez. Ali normalno da NBA nije jedino merilo, pogotovo otkad je postao cirkus.

Pa Majers i jeste Zabar , tacnije polu-Zabar, on je inace potice od majke Italijanke i od oca koji je sa jednog ostrva na Karibima (mislim Sent Vinsent) , rodjen je u Londonu ali je odrastao u Italiji i oseca se Italijanom, tako da on jeste Italijan , u najmanju ruku on je Italijan koliko je i neko kome je majka Srpkinja i ko je rodjen u Srbiji a cale mu je recimo iz neke bivse SFRJ republike.

Pa Majers i jeste Zabar , tacnije polu-Zabar, on je inace potice od majke Italijanke i od oca koji je sa jednog ostrva na Karibima (mislim Sent Vinsent) , rodjen je u Londonu ali je odrastao u Italiji i oseca se Italijanom, tako da on jeste Italijan , u najmanju ruku on je Italijan koliko je i neko kome je majka Srpkinja i ko je rodjen u Srbiji a cale mu je recimo iz neke bivse SFRJ republike.

OndaK o.k., znaci Baloteli. ;)

NBA cirkus, al su zato evropske lige ozbiljne :D Kako ljudi lako primaju to što se navodi u medijima. NBA je i tokom sezone pre plejofa neuporedivo jača od najjače evropske lige kao i od evrolige...

To je onaj ocajnicki pokusaj opravdati cirsku....kad dodje play-off onda je to ozbiljno. Ma daj bre... :rotf:

U Ameriku? Koliko sam ja upoznat Nejsmit je izmislio košarku.

20 miliona stanovnika - 3 puta svetski prvak, 5 puta evropski prvak, jednom olimpijski pobednik
7 miliona stanovnika - 2 puta svetski prvak, 3 puta evropski prvak,jedna srebrna olimpijska medalja.

Ko je tom sportu dao dusu, i vise je nego jasno...........

Za 4 dana ovaj spisak bice obogacen jos jednom medaljom, mozda cak i zlatnom.

Poslednja izmena:
Ja iskreno ne razumem sta ti poredis i sta je smisao ovog posta?

Onaj ciji je komentar citiran je zasigurno razumeo.......
Ja ne poredim nista, samo navodim cinjenice.....
A iz onih podataka se moze izvuci jasna cinjenica da je jedna zemlja, koja je brojala 20 miliona stanovnika, i jos jedna nastala kao deo iste te sa 7 miliona stanovnika, najvise uticala na razvoj kosarkaske igre.

Стара је изрека да су Американци измислили кошарку, а да су је Југословени усавршили(да не звучимо толико нескромно, онда ћемо рећи: дали смо јој душу).
Слична је аналогија са Бразилом у фудбалу, иако су Енглези очеви, Бразилци су направили уметност.

Одатле и пет титула првака света.

Buraz reci odmah poentu nemoj me terati da poredim 10 igraca sad. Da sastavljam tim pre bih uzeo Oledzuaona al ne bih se smorio ni Vilta da mi uvale. Sta je poenta reci?

Poenta je da vi pri uporedjivanju koristite dvostruke standarde za sve i svasta. Pa vam je jednom najbolji onaj ko je najbolji u odnosu na sve ostale svih vremena, a drugi put vam je najbolji neko ko je najvise dominatan i ubedljiv u svojoj generaciji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back