Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:vatromet::vatromet::vatromet:

Kolega Only Beer zaslužuje duboki naklon.Čitao sam malo postove u nazad i video da je on jedini verovao...

I ja i ja :D, samo sam bila odsutna.
Pozdrav za sve košarkaške stručnjake ovde, sećam se nekih nikova od prošlogodišnjeg Evropskog prvenstva, nekih nema, a ima i novih. Uglavnom oni koji su mračili prošle godine (te ne valja selektor, te ovo, te ono) isto to su činili i sad. :mrgreen:
Pratila sam uglavnom sve mečeve od početka prvenstva i verovala sam u našu reprezentaciju.

Bravo za naše momke! :vatromet:
Idemo dalje, samo hrabro i do bronze u najmanju ruku!
:bye:

Manjano: "Sjajna predstava Srbije"

Selektor košarkaške reprezentacije Brazila Ruben Manjano ocenio je da je njegova ekipa taktički loše odigrala meč protiv Srbije u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Španiji.

bra-poraz.jpg

Strateg reprezentacije Brazila priznao je da je Srbija zasluženo slavila zbog činjenice da su njegovi izabranici taktički loše odigrali meč.

Taktički smo loše odigrali u jednoj veoma bitnoj utakmici. Ne tražimo izgovor i opravdanje. Mi smo jedini krivci za ovakav rezultat. Bili smo svesni da imamo šansu da uđemo u borbu za medalje i iskreno ne znamo da li ćemo imati takvu priliku u skorijoj budućnosti

rekao je Manjano novinarima posle meča u Madridu.

Srbija je večeras u četvrtfinalu Svetskog prvenstva pobedila Brazil sa 84:56 i plasirala se u drugo uzastopno polufinale na planetarnim smotrama.

Čestitam Srbiji na plasmanu u polufinale i sjajnoj predstavi. Danas smo imali dve različite utakmice - u prvih 20 minuta, kada smo bili u igri i drugih, koji su u potpunosti pripali njima. Ipak, pokušaćemo da ostanemo pozitivni, da se motivišemo za budućnost. Ovo nam je pokretač, jer smo mi ovu istu ekipu pobedili u prvoj fazi takmičenja i pokazali da možemo da budemo konkurentni

rekao je Manjano.

Srbija će se u polufinalu u petak sastati sa boljim iz duela između Španije i Francuske.
http://www.kosarka24.com/vesti/reprezentacije/15365-manjano-sjajna-predstava-srbije

Najcudnije prvenstvo do sada.Mnogi su dosli nezagrejani izgleda?.
Zao mi je Spanaca,Gasol je rekao da navija za nasu reprezentaciju i da cemo vrlo brzo poceti da osvajamo medalje sa ovim timom.
Od Francuza cemo izgubiti jer nam ne leze a i kvalitetniji su
SAD,Spanija,Francuska i Brazil su kvalitetniji sastavi od nas pojedinacno.

Цигањероси увек вам остаје разигравање од 8. места, хаха.

Француска их је уништила скоком, а и онај мали плеј има мудда ко бик. Свака част. Знао сам да су Шпанци јајаре ако дође густо, али нисам веровао да ико може с њима у егал завршницу.

Zao mi je Spanaca,Gasol je rekao da navija za nasu reprezentaciju i da cemo vrlo brzo poceti da osvajamo medalje sa ovim timom.

Meni je njih isto jako zao, evo vadim maramicu sad da brisem suze. :hahaha:

Kosarka je inace ekipni sport, cisto informacije radi. ;)

Vecerasnja utakmica Spanija-Francuska je skolski primer kako se utakmica moze izgubiti kada si prepotentan i ne uradis skauting protivnika.
Celo prvenstvo Spanci igraju sistemom lako cemo, uopste ne obracajuci paznju na karakteristike protivnika, a posto cela ekipa zivi od suta spolja i otvaranja reketa, kad stane sut(kada se pritisne odbrana) onda nema resenja, i onda pocinje panika, lopta se baca iz ruku kao vruc krompir..
Obzirom na dve prethodne utakmice, protiv Grcke i Brazila, siguran sam da ce Djordjevic kvalitetno uraditi skauting Francuza, i da ce nam biti "livada do finala"...
Mi smo jednostavno bolja ekipa od Francuza, posebno posle dve prethodne pobede, kada smo u naletu snage i samopouzdanja.
Ocekujem rutinsku pobedu, i jedino sto ce nam mozda u nekom trenutku predstavljati problem je moguci pritisak utakmice, kojeg ne bi bilo da igramo protiv Spanije.
Secajuci se forme Teodosica i dobre igre Bjelice, te iskustva Krstica, mislim da cemo i to prevazici bez nekih problema.

PS: Danas su guzi.cari rasturali na prvenstvu(ko ima vec du.pe Diao ili Teodosic????):D

ma ajde, tukli smo te Francuze prosle godine kad su oni imali jaci sastav, a mi slabiji... a trenutno smo u strasnom naletu, gazimo sve favorite sa +20

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back