Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
Razbili u odbojci Italiju i sad Brazil...ja sam srećan čovek 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Gazimo i njih.
Salim se ali sa ovakvim samopouzdanjem sve je moguce ako naravno sudije ne upropaste stvar kao i uvek. U stvari ko kaze da ce Spanija proci dalje? Mozda Francuska iznenadi iako su male sanse.
Ova ekipa i sve price pre i tokom prvenstva, svo blacenje i pljuvanje bez da se momcima dala sansa...sve to treba da koristi kao primer za lecenje lose strane srpskog mentaliteta, koja se bogme i ovde na forumu manifestovala (pa nekad cak i ekscesivno).

Ko se još seća poraza od Novog Zelanda i festivala pljuvanja Đorđevića ?!

Svaka čast na sjajnoj igri. Mi kao Amerikanci. Prvo poluvrijeme tijesno a onda razbijemo.![]()

kakav tim urnebes . Nisam gledao do sada prvenstvo jer igra teodosic , ali covek vise nije toliko sebican

Kolega Only Beer zaslužuje duboki naklon.Čitao sam malo postove u nazad i video da je on jedini verovao...
- Sale, pusti me minut da im šutnem trojku da ih isponižavam.
- ROKAJ ŠTIMARO, SVRŠAVAJ PO FAVELAMA!

Braduljica se bori kao lav,mada i Krle je pokidao danasE svi hvalimo Bjelicu, Tea i Bogdana a niko da pomene Braduljicu koji je razbio u zadnje dve utakmice. Iako smo svi mislili da ce Krle da bude onaj prvi centar Brada je pokazao da se na njega moze ozbiljno racunati. Nema mozda takvu prefinjenu tehniku kao Krle i takve kvalitete ali borbenoscu je sve to pokrio. Svaka mu cast. Da ne nabrajam Jovica, Kalinica pa i Bircevica sto da ne ali Brada je stvarno pokazao mnogo vise nego sto smo od njega ocekivali.
Kako bi bilo dobro da Francuzi odigraju utakmicu zivota i izbace Spaniju. Najvise se plasim te kradje u polufinalu protiv njih, da ne budeo kao protiv Turske pre 4 godine...
Sto volim ove "rainbow" suteve,mnogo atraktivno izgledaju"Sa druge planete..."![]()