Petar_Petrovic
Elita
- Poruka
- 16.853
Cim sam video da ih proglasavaju prvacima i pre nego sto je pocelo prvenstvo,znao sam da od toga nema nista....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije trener!!!!Ja sam samo hteo da vidim kako se naši nose sa amerikancima, ali mi se želja izgleda neće ispuniti........
Možda nam bude bolje kada Djordjević konačno napusti reprezentaciju, ali se bojim da kompletna ekipa oko košarkaškog saveza nema kalibar da dovede kvalitetnog trenera..
Ti nisi astronaut vec tutuban.Ma jok trener je........
Kao što sam ja kosmonaut......
Tako dobar košarkaš a tako gov.no od trenera.
To!!!!!Dno dna. Jokic i Bjelica nula. Kad sad nismo dalje, necemo u narednih 10 godina. A ovde vec 10 godina citam kako odredjeni pljuju Djordjevica.
Očekujem epski potop reprezentacije. Teodosić dve godine nije odigrao krštenu utakmicu, Jokić je preko kurrca došao, spali smo na jednu trojku(Lučić) i jednu črtvorku(Bjelica). Na SP idu četiri petice(?) i četa bekova a taktika će biti ko pre do lopte on okida trojku. Živi bili pa videli.
Mislim da je vreme za promenu selektora.
Ajde ovo danas izgubiti,ali izgubiti onu utakmicu protiv Slovenije je ravno katastrofi....
Da ali izgubiti od ekipe koja ima 2 normalna igraca i gde su svi ostali prosek proseka....Da ali doci do finala bez 8 najboljih igraca je neverovatan uspeh... Brzo se ovde zaboravlja sta su sve uradili Sale i ovi momci.
To su uradili ovi momci i njih ne krivim. Đorđević tu uglavnom nema zasluga. Nacionale je uspeo da izgubi od ekipe koja je finale igrala sa jednim kršteni igračem(Dragić) ostali su bili Žiga Dimec , Prepelič i kilavi Nikolić... To je majstorstvo uspeti.
Ни ја не бих пљувао много играче. Али селектор мора да преузме одговорност.Ne treba sad pljuvati ni Saleta ni igrace, to nije lepo. Jednostavno smo odigrali lose i to je to.
Kako Djordjevic nema zasluga keve ti? Covek je za par godina uzeo 3 srebra.. To ne moze da bude slucajnost..
Pogledaj preko kojih smo mi ekipa dolazili do finala: Hrvatska, Australija, Grčka... Neverovatna sreća kod žreba.