jeca2007
Aktivan član
- Poruka
- 1.435
Hvala, evo odmah se bacam na posaociciban1:Cao svima , Jeco na PP imas moju sliku ako treba postavicu je u profilu . Cestitke za temu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala, evo odmah se bacam na posaociciban1:Cao svima , Jeco na PP imas moju sliku ako treba postavicu je u profilu . Cestitke za temu![]()
Sad je smešno jer si navikla da u jednoj ruci koristiš četku, a u drugoj fen, pa ti sa ovim fenom jedna ruka dođe kao višakCakiCoka:Pa na kom principu radi ovaj?
Kako ispravlja?
Ja kontala da on ispravlja samo zato sto je jak, a ti i dalje cetkom izvlacis...
ines ti mora da si bas zadovoljna sa fenom, znaci rjesila si svoju briguInes1864:Rowenta Lissima fen 3500din.
ok drago mi je sto ti se svidja bojanaataasaa:kupila sam onu Palete XXl br.25. Na kutiji izgleda fantastično. Sutra idem da me frizerka ofarba i ošiša onako stepenasto (skenirala friz). Javljam rezultat
Moras manje vezati kosu i stavljaj masku redovno,vec bi nakon dva pranja trebala osjetiti razliku.ciciban1:Jeco , hvala na savetima , ja radim upravo ono sto si rekla da nesmem , delom i zbog toga imam probleme valjda , ja nikad ne nosim kosu slobodnu , uvek je vezana . Nabavicu masku , probaciu sve po " tvom receptu " pa se nadam i da se pohvalim ovde . pozzzz
idi na sajt www.imageshack.us i tamo uploaduj sliku (browse sa kompa, pa stisneš host it ) i onda sačekaj malo, izbaciće ti linkove ka tvojoj slici. E onda kopiraš neki od tih linkova ovde, npr. onaj Show image to friends.ohmygod:jao nek mi neko objasni kako da postavim sliku u postu sa kompa????
Poslusaj ines i unesi sliki tako da ti mogu pomociohmygod:jao nek mi neko objasni kako da postavim sliku u postu????
jeca2007:Sada ja morambiti malo bezobrazna i prokomentarisati na ovo tvoje " izem ti frizera kome trebaju preparati" , prvo se raspitaj sta znaci rjec " preparati " , jer i sampon kojim peres kosu je PREPARAT i isto tako pomaze u rascesljavanju i ciscenju tvoje kose sto je jako bitno za feniranje , a dalje, nadji mi ti frizer5a koji moze da dobije svjetski priznatu pohvalu a da na frizuru ne stavi ni jedan preparat.Trece - mozda bi nam ti trebala pokazati kako da radimo svoj posao posto ga ocigledno znas bolje i nemas potrebe ici frizeru , a ni na ovu stranicu , jer si ti izgleda diplomirala na frizerskim stilovima....Jos jednom se izvinjavam na drskosti ali niko nema pravo podcjenjivati neciji rad , jer nije u redu pricati o stvarima koje ne razumijes!
a iznervio me cika doktor prije toga, ako znas ko je taj LIK , a onda sam samo preletno procitala tvoju poruku koja mi se u tom momentu ucinila provokativnom i tako sam planula....izvini , ali desava se svima.Bersina:Ne razumem zbog cega ovakav bes u postu???
Stvarno mi nisi jasna sta ti ovo znaci? Uopste nisam mislila na tebe, pod preparatima sam mislila na preparate za ispravljanje kose i te stvari.
Uopste nisam imala nameru da nekog ucim posao. Dobar frizer moze da te isfenira samo sa samponom i balzamom.
Stvarno si bila drska bez potrebe,tj bezobrazna.
Ja nisam iz srbije i sumnjam da bi putovao 9 sati samo da dodjes na frizuru, a jesam i muski frizerohmygod:aham...pa ne izgleda mnogo komplikovano...
sada imam tarzanku: reci cu frizeru da mi skrati masinicom pozadi i maaalko sa strane...gore da ostavi...eventualno jaaako malo makazama...i jel nije trulo da mu pokazem sliku??? posto u mom salonu nisam video da to neko radi...lol...ma boli me uvo...pokazem joj sliku....e jeco...kolko je kod tebe sisanje...i gde ti je salon...mislim jel si i muski frizer (reko bih da jesi...po znanju)...pa to bih da uradim kod tebe, ako nije problem?
hvala ti puno!
Ne moze, jer kosa se tanji na mjestima gdje je najgusca, tako da se ne stvara pritisak na korjen, ne brini.Bersina:Ma Jeco,sve je ok![]()
Nego,da te pitam nesto.Mozda je glupo pitanje,ali da li konstantno istanjivanje kose utice na rast i na kvalitet kose?
Iskreno , ne vidim nikakav rizik u tome sto se tice same dlake, ali velike kolicine alkohola koje pivo sadrzi nisu nikako dobre za tjeme jer ga isusuju , stvaraju svarbez i perut.mmaallaa:Sad mi je pala jos jedna stvar na pamet, a to je guzvanje kose. E sad pre dva dana sam guzvala kosu pivom i bila mi je super frizurica, a i dosta dugo je drzalo i danas sam uzela da guzvam, ali ovaj put penom (taft ljubicasti) i nije bila ni nalik onoj pre 2 dana, a i opustila se posle par sati. Zanima me koliko je dobro stavljanje piva na kosu i koliko cesto?